< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmeyen depresyon (2. sayfa)
-
-
İlacın kendinizde gözlemlediğiniz olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir misiniz ? Hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parayı bulunca geçiyor, denendi onaylandı.
-
herhangi bir bağımlılığın varsa o etkileye bilir. Kullandığın ilaç yapabilir . Hayatta bir amaçın olmaz ondan olabilir , sürekli yalnızsındır ondan olabilir . Konfor alanının dışına çıkıp birşeyler yapmayı dene bence . Haftasonları günü birlik etkinliklere katıl . Özgüvenini arttır. Bunun için en iyi yol spor yapmak ve öz bakımdan geçer. Değişimi gördükçe özgüvenin yükselecektir. Aklıma şimdi bu kadar geldi hocam . Bir de David burn iyi hissetmek adlı kitabı kesinlikle öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım çözümü bulursunuz, bana da söyleyin🤙
-
Bugün yataktan kalkmak sorun değildi kalktığım gibi yapacak işlerim vardı duş aldım giyindim şimdi tramvay bekliyorum. Şuan hiçbir şey yapamamdan ziyade tamemen nötr bir tavrım var. Belki de yapacağım şeyler belli diyedir akşam tekrar yazarım
Okuldan dönerken sosyal diyebileceğim bir kızla sohbet ederek geldik. Hiç ortak yönümüz ilgi alanımız yok. İyi biri. Şuan evdeyim ve gerçekten ortamda bulunmanın da bir etkisi olmadığını gördüm. Bu sizde etkili olabilir belki ama bende hiçbir etkisi yok şuan yine boşluklardayım.
Hiç antidepresan içtin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hynque
İlacın kendinizde gözlemlediğiniz olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir misiniz ? Hangi ilacı kullanıyorsunuz ?İlaclari birakali 3 ay filan olmustur.Daha kotu oldum su an.
Aklina gelebilcek tum ilaclari kullanmisimdir.
Efexor,Rexapin,Gyrex iyi gibiydi bi aralar.Fakat bazilari bi tik iyi yapti.İyilesme söz konusu olmadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X