Şimdi Ara

Geçmeyi Düşündüğüm Turkcell Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, 7 yıldır kullandığım Turk Telekomdan tez zamanda ayrılmayı düşünüyorum. Gerek düzgün paket önermemeleri gerekse hiçbir yerde çekmemesi, kopması gibi sorunlardan dolayı Vodofone ile Türkcell arasında kalmıştım. Vodofone için de 4.5G için ve müşteri hizmetleri için çok olumsuz yorum görünce tek çare Turkcell dedim.
    Şu tarifeyi düşünüyorum biraz bakındım da Genç paketlerdeki gece/gündüz ayrımı hoşuma gitmedi. Lifecell için de uygulamadan arama yapmak istemiyorum.
    Acaba sizlerin önerebileceği interneti daha çok olan 50 lira civarında başka bir paket var mı?
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/kamu-ozel-paketi#ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell gececeksen kesınlıkle lifecell avantaj 6 gb gec bende gececem 6gb+1gb 12 ay yeni gectiğin için yani 7gb 20 gb da diğer uygulamalar için 39 TL turkcell için bence cok ıyı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çöpcell
  • 6gb data icin 49 vermeyi dusunuyorsun heralde ? Cilginlik olmus.

Vodafone dene nolacak Eskisehirde gayet iyi mesela. Mh ile ugrasma eposta var at oraya 24saat icinde seni arayip hallediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 9 Ağustos 2018; 9:51:7 >
  • Ben 2. hattım için Lifecell'de içinde 7 gb olan paketi 35 TL.ye aldım.

Şimdi eğer BiP'te 2. hat olayını aktif edersem "içinde internet paketi olmayan tarifeye geçirsem mi?" diye düşünüyorum
  • Vodefone özellikle Red ve Freezone ile sağladığı avantajlarla dikkatimi çekiyor. Aslında aklımda Kafama Göre 8e geçmek var. En çok internetimi Instagram yiyor uygulamada Instagram seçer rahat ederim diyordum ama olumsuz yorumlar canımı sıktı. Aslında en mantıklısı bulunduğun şehirde hangisi iyiyse ona geçmek ama nereye ne zaman atanacağım belli değil gittiğim yerde rezillik çekmek istemiyorum mesela arkadaşım arkadaşımın biri bulunduğu yerde saç baş yoluyor sinirden, başka bir arkadaşım ise Turk Telekomun sadece bazı noktalarda çektiği bir köyde vodofone ile video bile izleyebiliyorum diyor. Bulunduğum yerde adam akıllı hizmet alacağımı bilsem direkt bu pakete geçerim de bilemiyorum hocam ya internetteki yorumlar ve arkadaşlarımın yorumları canımı sıktı.

Bir de geçen sene yoldayken telefondan yakındaki benzinliklere bakayım diyordum dakikalarca bekledim Turk Telekom haritayı yükleyemezken babamın Turkcell hattı bastığım an açtı haritayı ki bu sırada benim telefon halen harita yüklemeye çalışıyordu. Turkcelin çok iyi kapsaması filan ama dediğiniz gibi pahalı da. Biraz araştırayım ben en iyisi. Kapsama alanlarını görebildiğimiz bir uygulama var mı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: SxDark

Turkcell gececeksen kesınlıkle lifecell avantaj 6 gb gec bende gececem 6gb+1gb 12 ay yeni gectiğin için yani 7gb 20 gb da diğer uygulamalar için 39 TL turkcell için bence cok ıyı
    Hocam bipten arama yapmak bana saçma geliyor yok uygulamaya gir arama yap. Bir de forumda da yazmışlar bazı arkadaşlar bipten ararken ses konusunda sıkıntı çekmişler o yüzden lifecell düşünmüyorum. Taahhüt vereceğiz şimdi sorun yaşarsak rezillik çekmeyelim risk almak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    nPerf uygulamasi kapsamayi gosteriyor. Faturasiz hat gecip deneyin ama kirsal alanda TT cok kotu zaten Vodafone gene iyi kirsalda. Benim bulundugum sehir merkezlerinde 3hatta denk vodafone kullaniyorum ben cazi geldi tahhut bitisi de teklif gene iyi geldi 12ay yenilettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Ben 2. hattım için Lifecell'de içinde 7 gb olan paketi 35 TL.ye aldım.

Şimdi eğer BiP'te 2. hat olayını aktif edersem "içinde internet paketi olmayan tarifeye geçirsem mi?" diye düşünüyorum
    Lifecell için ses konusundaki olumsuz yorumlar baya can sıkıcı hocam ya. Arkadaş da lifecell kullanıyor galiba bipten arıyormuş bir sorun yok diyor ama internette de çok fazla olumsuz yorum var

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

nPerf uygulamasi kapsamayi gosteriyor. Faturasiz hat gecip deneyin ama kirsal alanda TT cok kotu zaten Vodafone gene iyi kirsalda. Benim bulundugum sehir merkezlerinde 3hatta denk vodafone kullaniyorum ben cazi geldi tahhut bitisi de teklif gene iyi geldi 12ay yenilettim.
    Bi bakayım ben buna hocam teşekkürler

• Turkcellde paket ücretleri yüksek telekomda güzel paketler var mesela ben prime kullanıyorum 1000dk 1000sms 10gb internet 54 TL

• İlk vodafone u dene bulunduğun yerde iyi çekmiyorsa hemen değiştirirsin cayma bedeli falan gelmez kullandığın gün kadar fatura gelir yada faturasıza geç sonra faturalı yap ama yeni gelen avantajı falan varsa ilk 30 günde ona başvurman lazım

• Vodafone sana çıkartabilir.

4 4lük hizmeti de sana sadece Turkcell sağlar.

Pahalı ama değer..

Lifecell paketlerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Ağustos 2018; 11:49:51 >
  • Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Türkcell başvurdum ancak elimde adıma kayıtlı fatura olmadığı için kurye vermedi hattı. Okulum bittiği için elimde adıma kayitli fatura yok, e devletten adres bilgisi kabul etmiyor kurye bu sıcakta da muhtarlığa gidip belge çıkartamam o yüzden iptal ettik başvuruyu. Çağrı merkezini arayıp biraz çirkeflik yapmayı düşünüyorum. Yıl olmuş 2018 ben zaten kimlik gösteriyorum imza da atıp 1 yıl taahhüt vereceğim adresimi babamın adına kayıtlı faturayı alsalar ne olacak sanki. Böyle bir aptalık görmedim hayatım boyunca bilmeyen de zannedecek ki numara almıyoruz da milletvekiliği adaylığı veriyoruz. Cuma cuma deli oldum ya Türkcell dedik hizmetleri iyi dedik yanılttılar.

Almışın 4 dörtlük hizmeti

E Devletten neden kabul etmiyor larmış ki ?

Oturduğunuz evin faturaları kime ait Ti ki

Kurye kabul etse Türkcell açmayabilirdi hattı

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Almışın 4 dörtlük hizmeti

E Devletten neden kabul etmiyor larmış ki ?

Oturduğunuz evin faturaları kime ait Ti ki

Kurye kabul etse Türkcell açmayabilirdi hattı
    Hayran kaldım gerçekten hizmete

Şimdi Allah var twitterden yazdığım an cevap atıyorlar. Aradığım an müşteri temsilcisi ile görüşüyorum, bana mı denk geldi bilmiyorum ama bankama bu kadar hızlı bağlanamıyordum
    Faturalar babama ait. Turkcell ile görüştüm onlar kabul ediyor ama kuryenin bilgisi olmadığından kabul edemiyorrmuş. Bakalım ne yapacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 11 Ağustos 2018; 10:36:10 >

Neyse bi kurye daha çağırın olmadı onunla deneyin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Olmadı pazartesi adres kaydını alirim muhtardan öyle alırım

• Ben bu paketi telekomda 29 tl’ye alıyorum online işlemlerde teklif çıktı kabul ettim

• Türkcell faturasız kısmen iyi. Ve takip edersen hediyeler aşırı fazla. Ben 4 aydır 30gb üstünde kullandım hep. Şimdiye kadar pahalı deyip türkcelle geçmedim diye kafama vuruyorum. En düşük pakete geç zaten internet bol bol gelecek. Dediğim gibi takip edersen. Ve faturasız daha cazip.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.