Gidip uyuyayım uykum varken, bundan sonra baya bir uyuyamayacam zaten. Benim gibi tercihlerinin geleceği kesin olmayanlara Allah sabır versin.
baya heyecan olmuş sana Herkes için hayırlısı olsun umarım istediğimiz yere yerleşiriz Ama en çok merak ettiğim uçuk tercihler vardı onlardan tuturan olacakmı
quote:
Orijinalden alıntı: blackeye34
baya heyecan olmuş sana Herkes için hayırlısı olsun umarım istediğimiz yere yerleşiriz Ama en çok merak ettiğim uçuk tercihler vardı onlardan tuturan olacakmı
valla hiç sorma ya önce çok uçuk yazdım liste dolsun diye.ünileri tanıyınca önce uçukları sildim 30 bile yetmedi aslında
ilk tercihinmi ? eskiden 20 sanrım bu tercih sayırları arttıkça sanki üniv.ler çoğalıyor
quote:
ilk tercihinmi ? eskiden 20 sanrım bu tercih sayırları arttıkça sanki üniv.ler çoğalıyor
evet ilk tercihim oldu.20de azmış ya.50 hak verseler dolduracak kadar üni çıkardım valla
50 tercih verselere biz yine değiştiridik busefere sıralama kötü olurdu çünki insan için ilk on bellidir gerisini yerleştirmek sorun olurdu mesele 48. üniv. 49. üniv. çok düşünürdüm ben :)) yok bu iş başlı başına sitres
quote:
50 tercih verselere biz yine değiştiridik busefere sıralama kötü olurdu çünki insan için ilk on bellidir gerisini yerleştirmek sorun olurdu mesele 48. üniv. 49. üniv. çok düşünürdüm ben :)) yok bu iş başlı başına sitres
yok ya benim liste hep full değişti karakterimi tanıdım ya sınav sayesinde.karaktersizin tekiyim kim ne derse inanıp yazıyorum
Hayırlısı olsun... seveceğin bir bölüm tutar inş. belli bir meslekte karar kılsaydın tercihin daha kolay olurdu...
14. Tercih 1281897 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Makine Fakültesi/Makine Mühendisliği (İngilizce)
quote:
Hayırlısı olsun... seveceğin bir bölüm tutar inş. belli bir meslekte karar kılsaydın tercihin daha kolay olurdu...
umarım olur.seninkide olur umarım.listenin 26sı zaten işletme iktisat.onlardan biri olması yüksek ihtimal
ama yük kalktı omuzumdan artık bu işten kurtuldumya birşey istemiyorum daha ...
Son anda pdryi sosyoloji önüne aldım mutluyum hzurluyum sanırım ist üni gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchitekt
Gidip uyuyayım uykum varken, bundan sonra baya bir uyuyamayacam zaten. Benim gibi tercihlerinin geleceği kesin olmayanlara Allah sabır versin.
Amin. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Amin kardeş hayırlısı benimd kesin değil...
ya anadolu üniyi 1.tercihte kazanıcam yada bekliyoruz...
hayırlı olsun arkadaşlar.ramazan da açıklanacak değil mi sonuçlar?
evet ramazana denk geliyor 11'den önce açıklamazlar herhalde...
arkadaşlar kaçıncı sıradan nereye girdiğimz deil bundan sonraki hayatımzda bizi mutlu edecek bize zevk verecek yerlerde olabilmemiz umarım herkes haytının geri kalan kısmını planlarken KENDİSİ için en doğru olanı yapmıştır
quote:
Orijinalden alıntı: o.ö.ö
arkadaşlar kaçıncı sıradan nereye girdiğimz deil bundan sonraki hayatımzda bizi mutlu edecek bize zevk verecek yerlerde olabilmemiz umarım herkes haytının geri kalan kısmını planlarken KENDİSİ için en doğru olanı yapmıştır
Aynen puanım yüksek de olsa istediğim bölümü yazdım hukuk hukuk diye başımı yiyenlere inat
quote:
Orijinalden alıntı: LiLySeveruS
quote:
Orijinalden alıntı: o.ö.ö
Aynen puanım yüksek de olsa istediğim bölümü yazdım hukuk hukuk diye başımı yiyenlere inat
ii yapmışsın kardeşim bak bana benim 2 üniversitem olacak .istediğin yerde istediğin mesleği yap bir sene geç git ama ilerdemutlu ol