< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0tka -- 11 Kasım 2017; 19:6:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmişe Dönük Otobüs Bileti Bulma: Adım Adım Kılavuz
Geçmiş tarihli bir otobüs biletinin ayrıntılarını öğrenmek mi istiyorsun? İşte geçmiş otobüs biletlerini sorgulamak için adım adım bir kılavuz:
-
Otobüs bileti satıcısının web sitesini veya uygulamasını ziyaret et: Seyahat ettiğin otobüs şirketinin web sitesini veya uygulamasını aç.
-
"Geçmiş Otobüs Bileti Sorgulama" veya benzeri bir seçenek ara: Web sitesinde veya uygulamada genellikle "Geçmiş Otobüs Bileti Sorgulama", "Geçmiş Otobüs Seferleri" veya "Eski Otobüs Bileti Sorgulama" gibi bir seçenek bulabilirsin.
-
Gerekli bilgileri gir: Adın, soyadın, PNR numaran (biletin üzerinde belirtilen referans numarası) ve seyahat ettiğin tarihi girmen gerekebilir. Bazı durumlarda, bileti satın aldığın e-posta adresini veya telefon numaranı da girmen istenebilir.
-
Ayrıntıları görüntüle: Bilgileri girdikten sonra, geçmiş tarihli otobüs biletinin ayrıntılarını görebilirsin. Bu ayrıntılar şunları içerebilir:
- Seyahat tarihi ve saati
- Kalkış ve varış noktaları
- Otobüs şirketi ve otobüs numarası
- Koltuk numarası
- Ücret
Geçmiş otobüs bileti sorgulama özelliği, aşağıdaki durumlarda faydalı olabilir:
- Biletinin ayrıntılarını unuttun ve onay e-postasını bulamıyorsan
- Seyahat geçmişini kontrol etmek istiyorsan
- Kayıp veya çalıntı bilet durumunu sorgulamak istiyorsan
Bu adımları izleyerek, geçmişe dönük otobüs bileti bilgilerini kolayca sorgulayabilir ve ihtiyacın olan ayrıntılara erişebilirsin.