Şimdi Ara

Geçmişten bugüne futbol oyunları (Hadi biraz nostalji yaşayalım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski FIFAlar neydi ama, gol sutla değil pasla atılıyordu. :)
  • Oynadığım en iyi futbol oyunu FIFA 98'di. Şuan PS3'e remake olarak çıksa FIFA12 falan yanında halt etmiş.
  •  Geçmişten bugüne futbol oyunları (Hadi biraz nostalji yaşayalım)

şunca yıldır daha zevklisini oynamadım. basit oynanışı süper eğlenceli oluşu ve kaliteli menü görselleriyle bir harikadır. romayayı alıp hagi ile az destan yazmadım =)
    kupayı tekrar tekrar kazandıkça efsane takımları açması da başlı başlına bir olay eski sscb milli takımı bile çıkıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Oynadığım en iyi futbol oyunu FIFA 98'di. Şuan PS3'e remake olarak çıksa FIFA12 falan yanında halt etmiş.

Abartmayalım.Fifa 12 nere, fifa 98 nere.Tamam eski günler güzeldir vs. ama şimdiki impact engine'li fifa 12 ile karşılaştırmak biraz abartı olmuş..

• FIFA 2002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celtic Warrior -- 20 Nisan 2012; 3:45:15 >
  • PES 6 gibisi daha gelmedi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 20 Nisan 2012; 8:30:30 >
  • tsubasa ile az koşturmadık sahaları.

sonra kasetli atarilerde bir oyun vardı ismini hatırlamıyorum japoncaydı ilk defa lig usulu maçlarla orda tanısmıstım.

ve sega'da fifa 97; salonda futbol oynamanın tadı bir başka şimdi o tadı ps3'te fifa street ile almaya çalışıyorum.

not : dinozor olmuşuz haberimiz yok.. :D
  • Emilyn Hughes international Soccer - Amigada zamanının bombalarındandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Oynadığım en iyi futbol oyunu FIFA 98'di. Şuan PS3'e remake olarak çıksa FIFA12 falan yanında halt etmiş.

Abartmayalım.Fifa 12 nere, fifa 98 nere.Tamam eski günler güzeldir vs. ama şimdiki impact engine'li fifa 12 ile karşılaştırmak biraz abartı olmuş..

Teknoloji olarak kesinlikle kiyaslanamaz ama sundugu eglence bakimindan benim icin daha iyiydi.
  • Henüz bashedilmemiş ama 90'larda benim en çok oynadığım futbol oyunları,

92 Euro: İlginç bir oyundu. Kornerlerde ve ortalarda futbolcular sürekli artistik hareket yapıyordu. Rövaşatalar, voleler, uçan kafalar falan...

daha da bombası sahaya çıplak adamlar girerdi..polis peşinden koştururdu falan.

World cup USA 94 : Kaymaları meşhurdu. Arjantini alıp oynardım hep. Çünkü yedeklerde maradona vardı. Oyundaki glitch mi yoksa bilerek mi yapılmış tam hatırlamıyorum ama acayip hızlı koşardı. O yüzden gol atmak çok zevkliydi...

Bir de tabiiki Fifa 94: Çapraz açıdan oyunu oynardınız. Serbest vuruşlar çok zevkliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 20 Nisan 2012; 10:52:43 >

• böyle listemi olur yaw
    hani nerde konami 98 dünya kupası
    futbol oyununu bana sevdiren tek şahaser
     Geçmişten bugüne futbol oyunları (Hadi biraz nostalji yaşayalım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

böyle listemi olur yaw

Bunu arıyordum ya...

Kimse kusura bakmasın ama efsane buydu çığırı açan da futbolumuzun gelişmesini sağlayan da...

Her türlü efsane bu yine şansım olsa bu oyunu oynarım yerim gerisini

Edit:
    Hatta hatta bu kadar dilimizde yer etmiş başka spiker oldu mu ya?

Atamade Şnaydee, Ofsaydua Naragaratta, Gool gooooooool gol gol gol gol gol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quanch -- 20 Nisan 2012; 14:54:13 >

• Aaaa hiç olmadı bu şimdi en güzel atari oyunu olan Goal 3 ü nasıl atlarısnız be abi .....

Meşhur yıldız şutunu kim unutabilir.....

• quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

böyle listemi olur yaw

Bunu arıyordum ya...

Kimse kusura bakmasın ama efsane buydu çığırı açan da futbolumuzun gelişmesini sağlayan da...

Her türlü efsane bu yine şansım olsa bu oyunu oynarım yerim gerisini

Edit:
    Hatta hatta bu kadar dilimizde yer etmiş başka spiker oldu mu ya?

Atamade Şnaydee, Ofsaydua Naragaratta, Gool gooooooool gol gol gol gol gol...

atamade şnaydeee
    ula ne gunlerim geçti bu oyunla azmı lahmucununu yedim arkadaşın

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Efsane FİFA 98

gerçekten de efsane güzel bir nostalji oldu ,
    fifa 98 i oynarken o yıllar oyundan keyif alıyorduk ,
    keza atarillerde jetonla oynadıgımız geçmiş yıllar daha keyifli idi futbol oyunları
    herşeyden önce eğlenirdik arkadaşlarla oynarken,
    şimdi ise momentumlar, serverlarda zaman zaman oluşan yogunluk, oyundan düşmeler gibi
    sorunlar yüzünden gamepadleri duvardan duvara fırlatıp sinir krizleri yaşıyoruz ,

• Bir de bu vardı. Efsane açılış müziği - Fatboy Slim - Rockafeller Skank

Arcade olayını saymazsak pc de oynadığım ilk futbol oyunuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 21 Nisan 2012; 4:57:20 >
  • pes 5 ve 6 ne oyunlardı be
  • Bu konu futbol oyunu değil pes konusu olmuş.

Bu resim işte fifa 12'den

fifa 2001 ile başladım ben futbol oyunlarına ozman hagi vardı oyunda ve galatasaray baya güçlüydü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trickmaster10 -- 21 Nisan 2012; 13:11:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.