Football Kingdom'ı unutmamak lazım bu oyun Futbol tarihinin en başarılı oyunudur bence. Yapıldığı tarihe göre grafikleri ve en önemlisi özgür motoru sayesinde pozisyon oluşumu , son vuruş ve topun kaleye girdiği noktalarda birbirini asla tekrar etmiyor. Kale fileleri bile eşsiz
Virtua Striker nerede ? Zamanında yapılmış en iyi grafikli futbol oyunuydu.Arcade tarzında olduğu için kontroller pekte iyi değildi ama seyirci grafikleri muhteşemdi.Şu anda bile seyirci grafikleri bakımından onun üstüne yok.
quote:
Orijinalden alıntı: wesker7
quote:
Orijinalden alıntı: Trickmaster10
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: quanch
quote:
böyle listemi olur yaw hani nerde konami 98 dünya kupası futbol oyununu bana sevdiren tek şahaser
Bunu arıyordum ya...
Kimse kusura bakmasın ama efsane buydu çığırı açan da futbolumuzun gelişmesini sağlayan da...
Her türlü efsane bu yine şansım olsa bu oyunu oynarım yerim gerisini
Edit: Hatta hatta bu kadar dilimizde yer etmiş başka spiker oldu mu ya?
Atamade Şnaydee, Ofsaydua Naragaratta, Gool gooooooool gol gol gol gol gol...
atamade şnaydeee ula ne gunlerim geçti bu oyunla azmı lahmucununu yedim arkadaşın
Bu oyunda şut çektiğinde şutoooo diye bağırıyodu dimi? o oyunmu bu
96 yıllarında beyazıt meydanının karşısında ara sokakta platin diye büyük bir atari salonu vardı. sonra internet cafe oldu orada içerde arkalara doğru örümcekli hatun soyma oyununu hemen yanında bir futbol oyunu vardı adını hatırlamıyorum. hiç unutmam sağ kolun şut tuşu bozuktu. herkes sol kola geçer almanyayı alır 2-3 pas yapar sarışın kalıplı bi topcu vardı onunla uzaktan bombalardı kaleyi. bense şutu bozuk tarafa geçer pire gibi giden bi zenci vardı onu alır bütün takımı sıraya dizer topla kaleye girmeye çalışırdım. az jetonumu yemedi o oyun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme