bu degil,4 to 8 pin demis.anakartin +12V girisini 8 e ceviriyo,bize 6 to 8 pin lazim
DEDİĞİNİZ GİBİ O ÜRÜN İŞ GÖRMEYEBİLİR 6PİNİ 8 E ÇEVİREN LAZIM
biraz konu dışı olacak ama, PSU nuz kaç watt?
750w thermaltake tough power
quote:
Orjinalden alıntı: mokur
Aynı psu bende var 750w thermaltake toughpower ve psu'da standart olarak 8 pin bağlantı kablosu mevcut sizde de olması lazım
quote:
Olması Lazım 8pinlik kablo..
Molexten 8 pine çeviri zor bulursun zotac gtx 280lerin yanında veriyodu gtx 280 i olan birinden alıcan artık.
quote:
Orjinalden alıntı: realcem
Okadar para ver al içinden çevirici çıkmasın
aynen , 5 dolarlık çeviriciyi koymuyorlar kutuya.
evet psu'da 8 pin güç girişi var ancak o anakart için kullanılıyor.
quote:
Tam olarak hangi model sizin psu? 2 çeşidi var biri 116 kod numaralı diğeri 117. Ancak ikisinde de pci-e için 8 pin bağlantı mevcut. Bence tekrar bir kontrol edin.
Arkadaşlar benden önce davranmış : Bir kaç ay önce bende arkadaşıma bir pc topladım o sistemede TT 750w psu taktım pazartesi kendisi Sapphire Radeon 4870x2 aldı promlemsizce (hiç bir aparat kullanmadan) taktı kullanıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: BadboyTurk
quote:
Tam olarak hangi model sizin psu? 2 çeşidi var biri 116 kod numaralı diğeri 117. Ancak ikisinde de pci-e için 8 pin bağlantı mevcut. Bence tekrar bir kontrol edin.
Buradaki ürünler yeni sanırım. Bendeki yaklaşık 2 senelik ve içinden o bahsedilen 8 pin pci güç girişi çıkmadı. 3-4 gündür internetten araştırmadığım yer kalmadı ama bir türlü benim imdadıma yetişecek olan dönüştürücüyü bulamadım. Makine öylece yatıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme