Şimdi Ara

Gediz üniversitesi nasıldır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enesyalcin

quote:

Orijinalden alıntı: Sicilian Defence

Celâl bayar üniversitesi taban puanları Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet YGS-541 396,73640428,56247
    Celâl bayar üniversitesi taban puanları Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet (İÖ) YGS-541 386,32457396,71362

2 yıllık sanırım bu ben fakulte demiştim.

Manisa'da olan bu :) , yüksek okul yazdığına bakma bir çok yüksek okul 4 senelik.
  • Hadi az kaldı hayırlısı benimde hedefim 340 puan mf4den bu puanı alabilirsem sakarya yada kocaeliye gidebilcem allahım lütfen yardım et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum internetten bi bak istersen ağır mimar diye bi arkadaş var o unide okuyor temasa geçebilirsin kendisiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Hadi az kaldı hayırlısı benimde hedefim 340 puan mf4den bu puanı alabilirsem sakarya yada kocaeliye gidebilcem allahım lütfen yardım et

Kocaeli'ye gel üniversite bana çok yakın ama istediğim bölüm yok diğer bölümler de çok yüksek puan zaten. Çok kaliteli bir üniversitedir koü.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesyalcin

quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Hadi az kaldı hayırlısı benimde hedefim 340 puan mf4den bu puanı alabilirsem sakarya yada kocaeliye gidebilcem allahım lütfen yardım et

Kocaeli'ye gel üniversite bana çok yakın ama istediğim bölüm yok diğer bölümler de çok yüksek puan zaten. Çok kaliteli bir üniversitedir koü.

Iyi puan yapabilirsem geleceğim inşaallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.