Şimdi Ara

Gediz üniversitesi nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalar gediz üniversitesi puanlarına baktım istediğim bölüme %25 burslu falan gidebilirim üniversite merkeze uzak bir yerdeymiş biliyorum.

Şimdi en çok merak ettiğim şey şu ingilizce muhabbeti ben sosyal hizmet düşünüyorum ingilizce mi Türkçe mi ? Eğitim veriliyor. İngilizce zorunlu mu ?

Üniversite arkadaş ortamı nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyalcin -- 3 Kasım 2014; 18:55:20 >

• Güncel
  • Güncel
  • Hiç mi geden yok ardaşlar ?
  • Gedizi boşver madem paran var daha iyilerine git Yeditepe Bahçeşehir özyeğin kültür veya Işık tabikide devlette okuman daha avantajlı ama madem paran yetiyor bunları bir araştır istersen
  • Hocam burayı neden önermiyorsunuz acaba ? Puanım büyük ihtimal burayı tutucak. %25 burslu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyalcin -- 12 Kasım 2014; 18:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesyalcin

Hocam burayı neden önermiyorsunuz acaba ? Puanım büyük ihtimal burayı tutucak. %25 burslu olacak.
    Bir sene adam gibi hazırlan o kadar para bayılacağına hatta ve hatta olmadı 1 sene daha çalış , arkadaşlar siz sanıyorsunuz herhalde böyle ünilere %50 burslarla girip mezun olunca 3000 TL ile işe başlayacaz.Unutun , burslu olduğu için işe bile almayacak sağlam şirketler.
  • Sicilian Defence kullanıcısına yanıt
    Ama diplomada burslu yazmayacak ki. Hem ben birinci sınıfı derece ile tamamlayacağıma inanıyorum notum 3.50 nin üzerinde olursa ikinci sene tam burslu olarak okuyoruz ben bu zamana kadar hiç çalışmamış birisiydim. Mondros ateşkes antlaşması ne deseniz onu dahi söyleyemezdim geçen senede barajı geçemedim ( boş kalmasın diye çok sallamıştım ). Şuan finalin denemelerinden 250 yapıyorum finalin sorularını bilen bilir çok kaliteli sorular.
  • quote:

Ama diplomada burslu yazmayacak ki. Hem ben birinci sınıfı derece ile tamamlayacağıma inanıyorum notum 3.50 nin üzerinde olursa ikinci sene tam burslu olarak okuyoruz ben bu zamana kadar hiç çalışmamış birisiydim. Mondros ateşkes antlaşması ne deseniz onu dahi söyleyemezdim geçen senede barajı geçemedim ( boş kalmasın diye çok sallamıştım ). Şuan finalin denemelerinden 250 yapıyorum finalin sorularını bilen bilir çok kaliteli sorular.

adam sana sormayacak mı ? sana örnek vereyim üst düzey bir şirkette akrabam var iş görüşmesine Koç'tan %50 burs mezun olan biri geliyor ve alınmıyor işe.Koç diyorum ha öyle yaşar maşar gediz demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sicilian Defence

quote:

adam sana sormayacak mı ? sana örnek vereyim üst düzey bir şirkette akrabam var iş görüşmesine Koç'tan %50 burs mezun olan biri geliyor ve alınmıyor işe.Koç diyorum ha öyle yaşar maşar gediz demiyorum.

Kısmen katılıyorum ayrıca koc sabancı tobb ve tabikide en iyisi bilkent dışında özel üniversitede özellikle türkiyede okunmaz.

Konuyu açan arkadaş söyle bir örnek vereyim benim evim ümraniyede rahatlıkla gidip gelebileceğim Yeditepe Üniversitesi bana çok yakın ismi adı sanı duyulmuş bir üniversite geçen sene sınavda %50 inşaat ve makine tutuyordu ama yazmadım bile neden? Çünkü güven vermiyor bana avrupada iyi anlaşmaları var ama yinede sana devletin vereceği eğitimi vermez sattığı şey lükstür çünkü yeditepeye gidecegime hedefim kocaeli akdeniz sakarya üniversiteleri buradan çıkan mühendisler özel üniversitelere göre daha kaliteli iş insanları olarak çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

quote:

quote:

Kısmen katılıyorum ayrıca koc sabancı tobb ve tabikide en iyisi bilkent dışında özel üniversitede özellikle türkiyede okunmaz.

Konuyu açan arkadaş söyle bir örnek vereyim benim evim ümraniyede rahatlıkla gidip gelebileceğim Yeditepe Üniversitesi bana çok yakın ismi adı sanı duyulmuş bir üniversite geçen sene sınavda %50 inşaat ve makine tutuyordu ama yazmadım bile neden? Çünkü güven vermiyor bana avrupada iyi anlaşmaları var ama yinede sana devletin vereceği eğitimi vermez sattığı şey lükstür çünkü yeditepeye gidecegime hedefim kocaeli akdeniz sakarya üniversiteleri buradan çıkan mühendisler özel üniversitelere göre daha kaliteli iş insanları olarak çıkıyor.

Hocam Dokuz Eylül vb İzmir'deki üniversiteleri neden düşümüyorsunuz?

Oraları arkaya yazmak istiyorum gerci oranın puanları kocaeli sakaryadan yüksektir ama ben yinede istanbuldan fazla ayrılmak istemiyorum akdeniz üniversitesi ise akrabalarım filan var en kötü orası olur.
  • Arkadaşlar benim gideceğim bölüm mühendislik değil yanlız. Ben sosyal hizmet düşünüyorum. Ve özel sektör değilde devlette çalışmayı düşünüyorum devlet üniversiteye bakar mı ki ? Kpssye bakmıyor mu ?
  • quote:

Arkadaşlar benim gideceğim bölüm mühendislik değil yanlız. Ben sosyal hizmet düşünüyorum. Ve özel sektör değilde devlette çalışmayı düşünüyorum devlet üniversiteye bakar mı ki ? Kpssye bakmıyor mu ?

ha o başka o zaman bas parayı :)) bende 2-3 ay önce öğretmenlik istiyordum hedef düşüktü nasıl olsa para ile de okunur diye.

Sosyal Hizmet (%50 Burslu) Gediz üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi TM-34 372,56617383,53087

az değil %50 side dostum , o puanla gel Manisa'ya paran cebinde kalır.
    %25 burslu giderim büyük ihtimal ben zaten birinci sene derslere asılarak ikinci sene bursumu yükseltirim büyük ihtimal. Geçen sene barajı geçemedim şuan denemelerde fena yapmıyorum tm3 300 ü geçer bu sene.
  • quote:

%25 burslu giderim büyük ihtimal ben zaten birinci sene derslere asılarak ikinci sene bursumu yükseltirim büyük ihtimal. Geçen sene barajı geçemedim şuan denemelerde fena yapmıyorum tm3 300 ü geçer bu sene.

Ozman baş parayı git sosyal hizmet iyi bölümdür
  • Öyle düşünüyorum.
    hocam manisada varmı sosyal hizmet bu puandan daha düşük ?
  • enesyalcin kullanıcısına yanıt
    Celâl bayar üniversitesi taban puanları Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet YGS-541 396,73640428,56247
    Celâl bayar üniversitesi taban puanları Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet (İÖ) YGS-541 386,32457396,71362
  • quote:

Celâl bayar üniversitesi taban puanları Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet YGS-541 396,73640428,56247
    Celâl bayar üniversitesi taban puanları Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet (İÖ) YGS-541 386,32457396,71362

2 yıllık sanırım bu ben fakulte demiştim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.