Bildirim
Geek adsl pro-max UE4 adsl bağlantı güzel ama bu sefer ev telefonu iptal oldu acele yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
senden kaynaklanan bir sorun oldugunu sanmiyorum bendede ayni olay olmustu, adsl in acildigi gun her sey duzgundu, ertesi gun ev teli gitti. Telekomu aradim (normal ariza kaydi birakma direk ara no yu hatirlamiorum simdi) anlattim durumu tamam bakalim dedileri 1 gun icerisinden sorun cozuldu. -
splitterde modem yerine modem bağlantısını phone yerinede ev telefonunu bağladım. Bu arada DNS e hiçbirşey girmedim bununla bir alakası olabilirmi? -
garantiye alalım,:)Line yerine ana telefon hattını bağladım phone yerinede telefonu ,yerlerinide değiştirdim bu sefer adsl çalışmıyor.Aklım karıştı. -
şaka değil:)ya splitter bozuk ya da telekomu arayacağım sanırım. yinede sağol. kolay gelsin -
Arkadaşlar iki gün sonra kendi kendine düzeldi,splitterde problem yok. Telekomdan kaynaklanıyormuş. Adsl bağlandıktan sonra ev telefonu çalışmazsa panik yapmayın:)İki iş günü içinde düzeltiyorlar ki benim araya hafta sonu girince 4 gün oldu,saygılarımla...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X