Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
691.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: driftspec

quote:

Orijinalden alıntı: köksal05

quote:

Orijinalden alıntı: sahsiyet

quote:

arkadaşlar amasyadan ist ye gelirken gerede gişelerinden girdim denemek amaclı bastım ne var ne yok 200 ü gördü artısı yok siz 170 -180 verdi diye fabrikası dahası gitmezmi sanıyorsunuz o üstündekine bağlı ben aynısını sandero dada yaşadım denemek isteyende varsa her zaman acığım 535 457 98 59 ulaşabilirsiniz.

Ben otobanda ne varsa kökledim 4. viteste kadranı 7000 e kadar dayadım 170 oldu 7000 devirden sonrra yok devir boğuyor. 5 . viteste 185 km max gitti oda egim oldugu halde ama ilk denemeydi 2. denemede ne olur bilmiyorum

ben bir kere denedim 200 ü gördü eger nasip olursa uzun yolda denerım gene bakarız ne yapacak . ama ben jantları şimdi 17 inch yaptım ne kadar farkeder bilmem artı veya eksi denemek lazım

kolpaci yine cikti piyasaya hadi bakalim videoya cekte duz yolda 200 gittigini gorelim,yoluda cek ama,atip tutma degil kanit istiyoruz kadranlarin %10 sapma payinida biliyorsundur umarim.

araban varsa anahtarına girelim yoksa bisikletini alırım telefonunmu yazdım orada bak pazarları müsaitim
    nerde istersen gideriz o araba 200 yapmasın olduğu yerde sana bırakcam

• quote:

macası yiyen gelip oturur yanıma depoyuda fuller bak 200 mu yapıyor ne yapıyor görür

birde depoyu fulleyip yapacak ha ekstradan 60kg daha, ya sallanirda bu kadar ya.bak ben senin gibi kolpacinin yanina gelmek icin bir suru yol cekemem,madem bu kadar guveniyorsan cek videonu pazar gunu,yoluda goster duz oldugunu ondan sonra sustur bizi.
  • quote:

quote:

macası yiyen gelip oturur yanıma depoyuda fuller bak 200 mu yapıyor ne yapıyor görür

birde depoyu fulleyip yapacak ha ekstradan 60kg daha, ya sallanirda bu kadar ya.bak ben senin gibi kolpacinin yanina gelmek icin bir suru yol cekemem,madem bu kadar guveniyorsan cek videonu pazar gunu,yoluda goster duz oldugunu ondan sonra sustur bizi.

birader varsa araban al anahtarını gel kolpacımı ne bk anlarsın maçan yıyorsa. 60 ı boşver 680 lt lık bagajı da dolduralım, ben sana videoda getirsem sen bildiğini okursun
    işte meydan diyorum ben
    ben arabayı kullanırken sanada zahmet olmassa kamereya cekersin, hem sen rahatlarsın hemde forumda ki merak edenler. Madem iddalaşıyorsun gelip görürsün yoksa buralara kolpaymış molpaymış yazma helede kim olduğunu bilmediğin kişiler hakkında yiyorsa gel yemiyorsa otur sesin cıkmasın

• ha bu arada bedavaya cocuk sevindirmiyorum depoyu fullaman lazım
  • quote:

ha bu arada bedavaya cocuk sevindirmiyorum depoyu fullaman lazım

bak sana ozetle soyluyorum ekstradan depona 60kg daha koycan agirligin ivmelenme ve son hiza farkettirdiginden haberin bile yok bosa yere gazlamam ben diyorsun hala :D,arabam var imzamdaki ama sen bana borclu cikarsin ki sen 200 duz yolda goremeyecegin icin 30bin liralik arabani ben alicam mayk yazik olur sana bu kadar guvenme.bak sana basit bir yol soyluyorum cek videoya buraya linkini ver bu kadar sallayip lafi dolandirdigina gore aci gercegi sende biliyorsun dostum, senin gibi 3.sinif insanla muhatap olduguma dua et o kadar salliyorsunki dayanamayip cevap atiyorum sana.sen 200 u gor 10 depon bende sana:D

• şu yukardaki dizayna bayıldım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi-fi_project

yürüyen tabut.

o zaman ben neden hala tabuttan cıkıp mezara giremedim. benim bildiğim tabuta mezara kadar girersin , demekki bizim mezarlık bayağı uzakmış
  • quote:

quote:

bak sana ozetle soyluyorum ekstradan depona 60kg daha koycan agirligin ivmelenme ve son hiza farkettirdiginden haberin bile yok bosa yere gazlamam ben diyorsun hala :D,arabam var imzamdaki ama sen bana borclu cikarsin ki sen 200 duz yolda goremeyecegin icin 30bin liralik arabani ben alicam mayk yazik olur sana bu kadar guvenme.bak sana basit bir yol soyluyorum cek videoya buraya linkini ver bu kadar sallayip lafi dolandirdigina gore aci gercegi sende biliyorsun dostum, senin gibi 3.sinif insanla muhatap olduguma dua et o kadar salliyorsunki dayanamayip cevap atiyorum sana.sen 200 u gor 10 depon bende sana:D

birader sınıfını bilmem ama önce insanlarla nasıl muhatap olunucağını öğren .yiyorsa gelirsin yok büyük ben alamam dersen boş yere yazma buralara herkes dürttüğü eşeğini tanır sen 60 ltlik yakıt hesap etme ben sana 680 lt lık bağajıda doldurcam dıyorum sen hala neyin peşindesin

• quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Aracın arka kısmı mercedes s320'yi andırıyor.

Aynen takılıyorum
  • quote:

quote:

quote:

birader sınıfını bilmem ama önce insanlarla nasıl muhatap olunucağını öğren .yiyorsa gelirsin yok büyük ben alamam dersen boş yere yazma buralara herkes dürttüğü eşeğini tanır sen 60 ltlik yakıt hesap etme ben sana 680 lt lık bağajıda doldurcam dıyorum sen hala neyin peşindesin

680 lt bagaji doldur o sana buyuk gelir iste,litre/hp ,agirlik/guc/tork tan bir haber cahil insan...yiyorsa video cek baska birsey demiyorum olcak laf et,yemiyorsada sus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 27 Ekim 2010; 12:15:11 >

• quote:

yiyorsa video cek baska birsey demiyorum

valla demedi deme kardeş bu arkadaştan başka bir kişi daha var 200km yaptığını söyleyen doğruysa bide videoya çekerse bilmiyorum yani iddalı konuşuyorsun (laf aramızda birazda teşvik ediyorum çaktırma bakalım video gelicekmi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankebutx

quote:

valla demedi deme kardeş bu arkadaştan başka bir kişi daha var 200km yaptığını söyleyen doğruysa bide videoya çekerse bilmiyorum yani iddalı konuşuyorsun (laf aramızda birazda teşvik ediyorum çaktırma bakalım video gelicekmi )

valla ins ceker burada bizde gorur sasiririz.sidik yaristirmiyoruz burada.arkadas herseyi sallayarak konusuyor,madem bu kadar kendine guveniyor ispatlasin bende diyecegim helal olsun.bunda gocunacak bir taraf yok.1.5 98 hp bir aracin duz yolda 200km gormesi hayalden ote birsey degil simdiye kadar cogu aracta denedim,bu isi cinliler basardiysa valla helal olsun derim.yokustan asagi hizini alip yaparsa gorebilir ama duz yolda hic sansi yok.1.4 80 hp fiestayla cok dik bir yokusta anca 208 km gordum ustelik arac kadranlarinin %5-%10 gibi yanil paylari var buda fabrika verilerine es deger hizlar demek...fiesta duz yolda 185 -190 gibi kaliyor ustelik 1080kg du bundan daha hafif.1400 kg luk bmw 316 son kasa ile bile duz yolda 200 anca gordu oda 122 hp idi.su an ki aracim 3008 dizel 6 vites 110hp 240 tork cok uzun bir yolda hizini alinca anca 195-200 civari yapiyor .artik arkadas firtinali bir havada ruzgari arkasina alarak bile bu hiza ulasabilecegini sanmiyorum.birde 680 lt lik bagaji doldurup depoyuda fulleyip yapacam diyor ezikdunyadan bir haber...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 27 Ekim 2010; 12:27:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ankebutx

quote:

valla ins ceker burada bizde gorur sasiririz.sidik yaristirmiyoruz burada.arkadas herseyi sallayarak konusuyor,madem bu kadar kendine guveniyor ispatlasin bende diyecegim helal olsun.bunda gocunacak bir taraf yok.1.5 98 hp bir aracin duz yolda 200km gormesi hayalden ote birsey degil simdiye kadar cogu aracta denedim,bu isi cinliler basardiysa valla helal olsun derim.yokustan asagi hizini alip yaparsa gorebilir ama duz yolda hic sansi yok.1.4 80 hp fiestayla cok dik bir yokusta anca 208 km gordum ustelik arac kadranlarinin %5-%10 gibi yanil paylari var buda fabrika verilerine es deger hizlar demek...fiesta duz yolda 185 -190 gibi kaliyor ustelik 1080kg du bundan daha hafif.1400 kg luk bmw 316 son kasa ile bile duz yolda 200 anca gordu oda 122 hp idi.su an ki aracim 3008 dizel 6 vites 110hp 240 tork cok uzun bir yolda hizini alinca anca 195-200 civari yapiyor .artik arkadas firtinali bir havada ruzgari arkasina alarak bile bu hiza ulasabilecegini sanmiyorum.birde 680 lt lik bagaji doldurup depoyuda fulleyip yapacam diyor ezikdunyadan bir haber...

valla senin gibi acemi o kadar hız yapmasını düşünemiyorum 110 hp lik arabayı ver bana bak ibreyi tavana cıkarmıyorummu biz vw caddy iki tekere kaldırmış adamız sen hala hız peşindesin bu arada videoyu görmen için yanıma gelmen lazım başka cıkarı yok, sen cekeceksin elinle ben cekmeminat değilmi anasını satayım ( bu arada modifiyeli araba dikkate al bence) 05 FE 871-05 FM 350 - 34 GL 2381-34 EL 7807 bu plakalarıda araştır kaçıncı sınıf insan oluyoruz ikimizde kıyasla ben GELLY ihtiyacımdan değil zevkimden aldım sizede tavsiye ederim tabi beyninize yerleşen tabuları yıkabilirseniz

• [DHVideo=]
  • "köksal05"arkadaşım sen kaza yapmadın mı arka camın düşmedi mi ? Aman basmadan önce camı taktır da üşütmeyesin... Sallamayı bırak artık kabak tadı vermeye başladın. Bu arada yaş kaç ?
  • SÜLEYMAN
    26, Aralık, 2008 3:46 pm
    bence süpeer lada alma bunu all.. harika test surusunde tam tamına 230km hız yaptı bence muthısss
    (yapan yapmış hızı siz uyuyun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

"köksal05"arkadaşım sen kaza yapmadın mı arka camın düşmedi mi ? Aman basmadan önce camı taktır da üşütmeyesin... Sallamayı bırak artık kabak tadı vermeye başladın. Bu arada yaş kaç ?

akıl yaşta değil baştadır( dedimya, oraya yazdım o kaza dalğa geçmek için bazılarıyla)sen okumuyorsun galiba yazılanları sonra burada ezbere yaz babam yaz istersen sende koy anahtarını ortaya yalan gercek görelim sanalda atıp tutması kolay ben size canlısını yaşatayım
  • quote:

[DHVideo=]

Geely Emgrand EC7
  • quote:

quote:

[DHVideo=]

Geely Emgrand EC7

hangi markada var böyle arabalar karşılaştırın arkadaşlar

Geely Emgrand EC7

Geely Emgrand EC7

Geely Emgrand EC7

• quote:

quote:

quote:

[DHVideo=]

Geely Emgrand EC7

hangi markada var böyle arabalar karşılaştırın arkadaşlar

Geely Emgrand EC7

Geely Emgrand EC7

Geely Emgrand EC7

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.