Şimdi Ara

Geely - Emgrand HB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: crepis

bence araç çok güzel ancak iki şey eksik 1. araca motor koymayı unutmuşlar. 1.6 16 walf li bir motor olsaydı güel olurdu.) 2 yeterli servis ağı yok. başka bir markanın bünyesinde girseydi daha çok satardı gibime gliyo.

Arkadaşta var inceleme fırsatında bulundum.

1- Safkan Toyota motor , performans olarak tatmin edici yakıt olarakta LPG de ultra tatmin edici. Motorunda şimdiye kadar sıkıntı duymadım.
    2- Motor sorunu için diyorsanız Japon motorundan(özellikle Toyota) anlayan her ustaya gösterebilirsiniz. Parçaları da uyumlu diye biliyorum.

hocam muallak kelimeler kullanmayınız.
    güncel hangi model toyota da 1.5 benzinli motor var.
    yakıt olarak 100 km de kaç litre lpg tükettiğini yazarsanız daha net bilgi sahibi oluruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

bence araç çok güzel ancak iki şey eksik 1. araca motor koymayı unutmuşlar. 1.6 16 walf li bir motor olsaydı güel olurdu.) 2 yeterli servis ağı yok. başka bir markanın bünyesinde girseydi daha çok satardı gibime gliyo.

Arkadaşta var inceleme fırsatında bulundum.

1- Safkan Toyota motor , performans olarak tatmin edici yakıt olarakta LPG de ultra tatmin edici. Motorunda şimdiye kadar sıkıntı duymadım.
    2- Motor sorunu için diyorsanız Japon motorundan(özellikle Toyota) anlayan her ustaya gösterebilirsiniz. Parçaları da uyumlu diye biliyorum.

hocam muallak kelimeler kullanmayınız.
    güncel hangi model toyota da 1.5 benzinli motor var.
    yakıt olarak 100 km de kaç litre lpg tükettiğini yazarsanız daha net bilgi sahibi oluruz.

Rahat olabilirsiniz, yalan yanlış konuşmam , belki kişi tarih karıştırabilirim normaldir ama olmamış bir şeyi olmuş gibi göstermem.

1.5 Toyota motoru 1NZ-FE kodlu motorudur. 1497 cc Geely CK ve MK de kullanılmaktadır. VVT-i motor.

arkadaşa bir sorarım istikamet, yol durumu menzil gibi durumları.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.