Şimdi Ara

GeForce 210 Ekran Kartına nasıl overclock yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde şu an uygun bütçe olmadığından yeni kart alana kadar 1 GB ASUS GeFORCE 210 DDR3 64 Bit eskiyen ekran kartıma overclock uygulamak istiyorum. Bunun için Asus'un kendi overclock programı olan GPUTWEAK'ı kullanmayı düşünüyorum.

1- Programı tavsiye eder misiniz? Farklı program önerileriniz var mı?

Programı kullanarak çekirdek ve bellek hızını yükselticem fakat kartın zarar görmemesi için en yüksek sıcaklık değeri ne olmalıdır? Sıcaklığı aynı zamanda GPU-Z programıyla da takip edicem. Kasamın yan kapağı açık o yüzden havalandırması da iyi durumda. Crysis oynarken bir kaç fps artış bile olsa yeter benim için. Ekran kartımın özelliklerini aşağıda paylaştım.

2- Sizce çekirdek ve bellek hızı ne olmalıdır? (Ekran kartım pasif fan soğutuculu) Teşekkür ederim.

GeForce 210 Ekran Kartına nasıl overclock yaparım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only_raziel -- 23 Ocak 2016; 9:49:48 >

• 75i geçmemeli sıcaklık, hd 3650 4.5 yıldır çalışıyor, yazları oyunda 80e dayanır hep küçük bir fanı var, olmayan performansında pek düşüş yok .
    bu ekran kartına yapılan overclock 1-2fps oynatır anca bi işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 23 Ocak 2016; 16:20:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.