Bildirim
GEFORCE 6600 ÇAKIŞMASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kart normal şartlarsa uyumsuzluk yapmaz WinXP ile , tahminim driver problemin var. Bu arada kartın arızalı olabilir.
Benim tavsiyem sistemi komple bir testden geçirmen. RAM arızalı olursa sistemin düzgün çalışmaz mesela -
DRİVER BASTA CD SİNDEN GELENİ KULLANIYODUM SONRA NVİDİA SİTESİNDEN YENİ SÜRÜMÜNÜ İNDİRDİM AMA O DA BAŞARISIZ.KARTTA PROBLEM OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIM??? -
Farklı bir sistemede deneyebilirsen ortaya çıkar. -
ANAKARTLA İLGİLİ Bİ PROBLEM OLABİLİR Mİ???ASUS KULLANIYORUM AMA EKRAN KARTINI BASKA Bİ BİLGİSAYARDA DENEYELİM BAKALIM NE OLACAK.... -
quote:
Orjinalden alıntı: sihirbaz84
ANAKARTLA İLGİLİ Bİ PROBLEM OLABİLİR Mİ???ASUS KULLANIYORUM AMA EKRAN KARTINI BASKA Bİ BİLGİSAYARDA DENEYELİM BAKALIM NE OLACAK....
ewt başka bi bilgisayarda dene eğer ordada aynı problemi çıkarırsa bence bir bilgisayarcıya götür ve sistemini kompşe test ettir. bi yanıt bulursun kesinlikle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X