Şimdi Ara

geforce 68800 gts kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biosu güncelleyip kartı taktıp ve windowsu tekrar kurdum ama sitesinden indirdiğim driver ını yükleyip restart yapınca windows desktop görünümünden hemen önce ekran gidiyor.

güvenli modda ekran kartı donanımda yer alıyor .

sebebi ne olabilir ..lütfen yardım ,,,,,,,,,,,

p4.2.4 gHz .1g ddr 400 ram. asus p4r800

• bu işin bios update ile bir bağlantısı olduğunu zannetmiyorum, ekran kartı driveri yada ekran kartı ile monitörün çözünürlük değerleri arasındaki haberleşmeden kaynaklanan bir problem olabilir, güvenli modda açıp driveri kaldırıp, bilgisayarı açmanı ve driveri setupdan değil elle .inf sistem dosyasından tanıtmanı tavsiye ederim, tanıttıktan sonra restart atma çözünürlüğü 1024x768 ekran yenileme hızını 85 mhz yapabilirsin sonra reset atıp sonuç nedir gözlemleni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugo66

bu işin bios update ile bir bağlantısı olduğunu zannetmiyorum, ekran kartı driveri yada ekran kartı ile monitörün çözünürlük değerleri arasındaki haberleşmeden kaynaklanan bir problem olabilir, güvenli modda açıp driveri kaldırıp, bilgisayarı açmanı ve driveri setupdan değil elle .inf sistem dosyasından tanıtmanı tavsiye ederim, tanıttıktan sonra restart atma çözünürlüğü 1024x768 ekran yenileme hızını 85 mhz yapabilirsin sonra reset atıp sonuç nedir gözlemleni öneririm.

teşekkürler üstad

elle.inf dosyasıyla kurulumun nasıl yapılacağı hakkında bilgi yada ilgili bir link verebilirmisin.

• güvenli modda açıp, aygıt yöneticisinden ekran kartı üzerine sağtuş yapıp kaldıra tıkla, sonra program ekle kaldırdan driveri sil. bilgisayarı yeniden normal olarak başlattığında windows ekran kartını otomatik tanıyacaktır. aygıt yöneticisine girip ekran kartı driveri üzerine çift tıkla ve sürücü kısmına gel, sürücü sağlayacı nvidia yazıyorsa birşey yapmana gerek yok. eğer microsoft yazıyor ise sürücüyü güncelleye tıklayıp ilerlediğinde ekran kartı klasörünün olduğu yeri gösterip tamam deyince otomatik olarak driveri yükleyecektir. .inf den kasıt buydu. yani driver bilgilerinin olduğu sistem dosyası. tanıttıktan sonra, yeniden başlatma, 1024x768 ve 85 mhz ekran yenileme hızını ayarlayıp uygula sonrasında yeniden başlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 13 Ekim 2009; 12:20:25 >
  • teşekkürler üstad
    dediğin gibi kurdum ama . ekran ayarı 640 480 ve 8 bit de oluyor bunu değiştirmek istediğimde yine aynı sorunla karşılaşıyorum.

benim sistemde bi sakatlık olabilirmi acaba
    350 watt ups yeterlimidir.

reset atmıyor ama 8 bitde kullanırken ekran birden gidiyor ve pc hiçbişeye cevap vermiyor.

85 hz ekran desteklemiyor.

iyi günler
  • 350 w gerçek olmasada kullandığın sistem için yeterli bir psu, bilgisayar açılırken görüntünün gelip, windows ekranı tam geleceği zaman gitmesi büyük ihtimal çözünürlük veya ekran kartı driveri ile ilgili birşeydir , çünkü bilgisayar açılırken düşük çözünürlük ve düşük renk desteği ile açılıyor tam windows geleceği zaman masaüstü çözünürlük ayarı uygulanıyor, işte tam bu esnada senin ekran kapanıyor. bu durmla çok karşılaştım. aklıma başka bişey gelmiyor, olmazsa bios updatesini geri almanı tavsiye ederim. iyi günler...
  • yardımların için teşekkür ederim üstad

şu an normal çalışıyor , bakalım oyunda oynatcakmı

iyi günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    15 yıl önce açıldı
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun psu da imiş.

benim çakma 350 watt psu , yerine coolmaster 350 watt taktım . takır takır çalışıyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.