Şimdi Ara

GeForce 760 Ekran Kararma ve Kilitlenme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha 4 gün önce rahat çizim yapabilmek amaçlı kendime bilgisayar aldım. Özelliklerini Aşağıda Görebilirsiniz.

3D max ile çalışırken ekran kendi kendine kararmaya başlıyor, yada kısmı kararmalar ile karşılaşıyorum.

NVidia kontrol panelinde 3d kalite ayarını en az dereceye getirdim ancak problemle hala karşılaşıyorum. Sadece max de çıkmıyorum karşıma bu problem. Arada bir AutoCAD programında da yapıyor. Ekran kararmasından sonra es kaza bilgisayar kendine gelirse windows'un verdiği mesaj aynen aşağıda ki gibi.

ve bunların yanında program sürekli çakıyor. 3Ds Max ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartının sancısı var sanki ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim..

Servise götürdüm, yazılım güncellemesi yaptılar, donanımsal bir şey olmadığını, yazılımsal olduğunu söylediler. Problem sözde düzeltildi. Ancak AutoCAD ve 3d max programlarını tekrardan yükleyince ve çalıştırınca aynı problemler ile karşılaştım..

• format ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atıldı.. sorun aynı devam ediyor
  • Eski driverlari deneyin, forumda son sürümlerde sıkıntı yasayanlar vardı.

Hatta 1 sene öncesinin sürücüsünü de deneyebilirsiniz.

Bir de MSI afterburner ile saat hizlarini 50 ser MHz aşağıya çekin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 veya 347 civarı bir sürücü deneyin. Driver'ı kaldırmak içinhttp://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html bu programı güvenli modda kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski sürüm yüklemiştim ancak 1 yıl öncesine kadar inmemiştim. MSI Afterburner ile 50MHz e getirmeyi nasıl yapacağımı internetten bulup sonucu burada paylaşacağım. Teşekkürler..

Bu arada bu kronik bir hata mıdır?
  • dediğin her şeyi yaptım ancak problemler olduğu gibi devam ediyor. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuroBoRuS -- 6 Temmuz 2015; 15:42:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    RX 5500XT ISINMA VE SİYAH EKRAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.