Şimdi Ara

geforce fx 5200 de overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5200 de overclockta en fazla kaç aldınız...

• 3D mark linkinde projen gözükmüyo. the project isn't valid diyor.
  • ben gecen gün bi test yaptım cpu 1850 mhz,
    ekran kartı 250/500 sonuç "8500"
    bi format atabilirsem bu aralar makineye max kaça çıkarım bakacam, 50 tane program açılıyor bilg. ile birlikte...
  • bi de aklıma geldi;
    benim ekran kartının işlemcisini 250 mHz 'den 333 mHz ye kadar çıkardım ama peformans artışı hiç olmadı,Ram ler default 400 mHz.
    ama ram leri 400 mHz 'den 550 mHz ye çıkardığımda 10-15 kare saniye artış elde ediyorum...
    gpu nun saat hızı performansa olumlu veya olumsuz hiç etki etmiyor 250 mHz de olsa aynı 333 mHz de olsa aynı, sadece ram hızındaki artış etkili oluyor anlamadım gitti...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by userneym</i>
    <br />bi de aklıma geldi;
    benim ekran kartının işlemcisini 250 mHz 'den 333 mHz ye kadar çıkardım ama peformans artışı hiç olmadı,Ram ler default 400 mHz.
    ama ram leri 400 mHz 'den 550 mHz ye çıkardığımda 10-15 kare saniye artış elde ediyorum...
    gpu nun saat hızı performansa olumlu veya olumsuz hiç etki etmiyor 250 mHz de olsa aynı 333 mHz de olsa aynı, sadece ram hızındaki artış etkili oluyor anlamadım gitti...

hmm fena degıl ama cpu la oynamana gerek yok performans artırmıyor kartın üzerindeki fandan dolayı , ramı artırman lazım eger cpu yu artırıp performans istiyorsan kalite bi fan takıcaksın...

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

• 465mhze bile çıkamıyorum acaba sorun benim ekran kartının ramlerindemi? eğer öyleyse hemen iade edeyim acil cevaplayın
  • SEN O EKRAN KARTINI IADE ET BARKIN 2. EL Tİ 500 VEYA Tİ 4200 FALAN YADA 9100 AL BENCE FX İ GEÇ
  • SEN O EKRAN KARTINI IADE ET BARKIN 2. EL Tİ 500 VEYA Tİ 4200 FALAN YADA 9100 AL BENCE FX İ GEÇ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.