2 sene önce kurduğum ve şu an hala kullandığım sistem şu
P4 2,6 Asus P4p800 i865 işlemci 4*256 ddr400 ram winfast fx 5600 ekran kartı Creative audigy 2zs ses kartı winfast xp tv kartı asus t230 kasa 500w güç kaynağı
ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum bu kartı aldığımda hem pahalı hemde en son çıkan kartlardandı ama kart hakkında iyi bir yorum hiç okumadım. bir forumda bi arkaddaş btn ekran kartlarını sıralamış mx 200 ekran kartları bile varken bu karttan hiç bahsedilmemiş. Uzatmıyim birçok oyunu düşük çözünürlükte oynayabiliyorum ama artık yeni bir kart almayı düşünmeye başladım m&m dark messiah oynayamıyorum :)
bu iki kartı fiyat/performans olarak karşılaştırırsak hangisini tavsiye edeceğiniz. siz olsanız hangisini alırdınız. gf 5600 beni nereye kadar idare eder :)
gf 7600 piyasada varken fazla vakit kaybetmesemmi acaba ne dersiniz?
şimdiden herkese teşekkür ederim
bu iki kart arasında karşılaştırma bile yapılmaz bütçen varsa kaçırma 7600GT yi
Mavide 7600gs ni agp si var ve 230ytl.Bence asıl bu kaçmaz ve 100ytl kar edersin ayrıca....
veya palit 7300GT al 5600 den 3 kat fazla performans alırsın
xfx 7600 gt aldım :)) 5600 satılıktır!
yaw 5600 aldığımda piyasadaki bir iki 256mb ddr li karttan biriydi şimdi 7600 ü takınca aradaki bariz fark ortaya çıktı bazı oyunları tekrar kurdum baştan grafikleri sonuna kadar zorlayıp bi daha oynuyorum
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
7600gt harbiden iyimiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme