Şimdi Ara

GEFORCE FX 5900XT MAXİMUM SICAKLIKLARINIZI YAZARMISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEFORCE FX 5900XT MAXİMUM SICAKLIKLARINIZI YAZARMISINIZ ?

• Çok ilgilenmişsiniz Saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: IOIOIOI

Çok ilgilenmişsiniz Saolun

Gel bir de döv bari.

Abi bu forumda kaç tane 5900 kullanan var da soruyorsun.Söyle kendi sıcaklığını biz de sana sıcak ya da soğuk diyelim.

Lütfen biraz da düşünceli davran senin hizmetçin yok burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 26 Mart 2005, 22:12:13 >
  • Ben tüm ekran kartları için söyliyim. 70 dereceye gelmezse iyi olur.
  • Benimki o/c li haliyle 70 e yaklaşıo.Normalde 60 larda dolanıyodu
  • xblade senin kartın markası neydi.Bence sen de ya soğutucunu değiştir; yada karta iyi birşeyler yap.70 dereceye gelmemesi lazım.Eğer çoğunluk 70 dereceye gelirsa kart yanmasa bile kartın ömrü baya bir kısalabilir.
  • onun kartı şu an yok zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo50

quote:

Orjinalden alıntı: IOIOIOI

Çok ilgilenmişsiniz Saolun

Gel bir de döv bari.

Abi bu forumda kaç tane 5900 kullanan var da soruyorsun.Söyle kendi sıcaklığını biz de sana sıcak ya da soğuk diyelim.

Lütfen biraz da düşünceli davran senin hizmetçin yok burda.

İYİDE DİABLO BEN KİMSEYE KIZMADIMKİ SİTEMDİ O ABARTMANA GEREK YOKTU
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

xblade senin kartın markası neydi.Bence sen de ya soğutucunu değiştir; yada karta iyi birşeyler yap.70 dereceye gelmemesi lazım.Eğer çoğunluk 70 dereceye gelirsa kart yanmasa bile kartın ömrü baya bir kısalabilir.

imzasında yazıyor. leadtek'miş. bence 70'te sorun olmaz. çünkü işlemciler o kadar belki dayanabilir. ama inan 90derece olsa zara görür bence. 70az
  • quote:

Orjinalden alıntı: SebA_StiAn

onun kartı şu an yok zaten

+1
    1 kere yaktım kartı.garantiden yenisi geldi onuda sattım hemen.Şimdi 6600gt almaya cebelleşiyom
    @buraoca2
    benim yaptığım kadar frekanslarda 70 derece gayet iyi arkadaşım.500@1000 çalıştırmayı bile deniyodum.Sadece ilk yanan kartım bozulduğunda 100 dereceyi geçmişti.Ondada yanmıştı hemen.Noolduğunu bende anlamadım.Zaten oyuna girmeden daha menüsündeyken bile default haliyle 70 i görüyodu.Yanacağı belliydi.

• bende var ama sıcaklık nereden gözükecek yada gözükecekmi bilmiyorum..
  • Thermaltake Giant III le kullanıyorum. Sıcaklık Maks. 55 derecelerde UT2004 oynadıktan sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.