Şimdi Ara

Geforce-GT 630M Ekran Kartı sizce nasıldır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
108.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvida gt630m optimus btf3 ü cok rahat açar. Btf3 okadar kaliteli deil .açamiyacak nevar.drext 11 li kartların cogu açıo zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun oynayacaklar 15.6 almasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScarp

Bu ekran kartı battlefield 3 ü herşey fullde sadece anti alisinler kapalıda oynatabilirmi 30+ fps ile ?

Sanmıyorum. bakmanı tavsiye ederim.
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

oyun oynayacaklar 15.6 almasın.

1000 liraya ne alınmasını tavsiye edersin çok bilmiş arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

oyun oynayacaklar 15.6 almasın.

1000 liraya ne alınmasını tavsiye edersin çok bilmiş arkadaşım?

2. el 18.4 bulunabilir.9600gtm ekran kartlı core 2 duo lu 800tl ye var sahibinden de
  • 300 daha ver packard bell al şu aralar çoğu markada indirim var , 2. elle uğraşma 4,5 yıl öncesinin teknolojisini alma performansı yerlerde sürünür . benim eski notebook 9300m gs cpu 2.0 ghz di , oyunları 640.480 de zor oynatırdı . artık bunların miyadı doldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 17 Haziran 2013; 18:44:00 >
  • oyun oynayacak adam masaüstü almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

oyun oynayacak adam masaüstü almalı

Bende sistem dizdim. Ama tatillerde devasal kasayı yanımda götüremiyorum. Benim gibi birçok insanın derdine notebooklar derman oluyor. O yüzden saçma bir yorum olmuş.
  • şuanlık gt630m 720p de yeterlidir fakat yeni nesil oyunlarda sıkıntı çıkaracaktır. (işlemcinin core i5 serisinden olduğunu varsayıyorum)
  • sansar kullanıcısına yanıt
    i7 2670qm
    6gb ram
    2gb gt630m
    750 gb hdd

1920x1080 default mw3 akıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgn123 -- 24 Ağustos 2013; 21:46:17 >
  • doğru ama grafikleri 1920 1080 yapacaksanız masaüstü yok ben daha düşük grafik kalitesi ben en fazla metin 2 falan oynarım diyosanız leptop alın
  • quote:

doğru ama grafikleri 1920 1080 yapacaksanız masaüstü yok ben daha düşük grafik kalitesi ben en fazla metin 2 falan oynarım diyosanız leptop alın

Yaw gene saçmalamışsın. Ne metin 2'si Onu akıllı telefonların bile açacak gücü var. Eğer paran varsa masaüstü ile ne yapabiliyorsan laptop ile de onu yaparsın. Siz laptop denince herhalde atom işlemcili ekran kartsız makineleri gözünüzde canladırıyorsunuz. Yada uzun yıllardır laptopları hiç takip etmediniz

• bi battlefield 3 aç 1920X1080 de ultra ayarlarda bakalım laptop kasmadan oynatabilecekmi
  • ultra kopegi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bi battlefield 3 aç 1920X1080 de ultra ayarlarda bakalım laptop kasmadan oynatabilecekmi

Valla laptopta motion blur ve aa kapalı diğerleri ultra iken 1080p'de 20 fps veriyor. Bir iki ayar kısarsam min 30 fps veriyor. Zaten kendi sistemim var. Onda oynuyorum. Kasayı götüremediğim zamanlarda da laptopla. Metin 2 nerede bf3 ultra nerede? Zaten sizde bir ultra takıntısı var gibime geldi. Belli ki zamanında kötü laptop kullandığınız için laptoplara çok ön yargılısınız. Einstain'in sözü geldi aklıma. Hani şu atomları parçalamak ile başlayan

• doğru bende ufak bişi ultra ve en yüksek ayar takıntısı var ben kendimde bütün ayarları sonuna kadar açma zorunluluğu var gibi hissediyorum o yüzden laptopların suratına bile bakmam :D
  • quote:

doğru bende ufak bişi ultra ve en yüksek ayar takıntısı var ben kendimde bütün ayarları sonuna kadar açma zorunluluğu var gibi hissediyorum o yüzden laptopların suratına bile bakmam :D

Adamsın
  • EYVALLAH :D
  • OYUNLARDA FULL AYARLARDA AÇMICAKSAN OYNAMANIN NE ANLAMI VAR
  • hem oyun deyip hem laptop diyenler için uyarı ekran kartını yakarsanız laptop elinizde kalır ve acayip ısınma yapar.
    masaüstü bilgisayarlar tercihiniz olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.