Şimdi Ara

Geforce-GT 630M Ekran Kartı sizce nasıldır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
108.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blackfire61

hem oyun deyip hem laptop diyenler için uyarı ekran kartını yakarsanız laptop elinizde kalır ve acayip ısınma yapar.
    masaüstü bilgisayarlar tercihiniz olsun :)

Şimdiye kadar tüm laptoplarıma aldığım gibi o.c çaktım ve hala ikisi de taş gibi. Siz herhalde acer veya hp kullandığınız için kuyruk acınız var
  • acer ve hp lerin sıkıntılı olduğunu biliyorum ve ben laptop kullanmadım hiç 3 ay teknik serviste çalıştığım için biliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

hem oyun deyip hem laptop diyenler için uyarı ekran kartını yakarsanız laptop elinizde kalır ve acayip ısınma yapar.

Şimdiye kadar tüm laptoplarıma aldığım gibi o.c çaktım ve hala ikisi de taş gibi. Siz herhalde acer veya hp kullandığınız için kuyruk acınız var

Bilader öyle konuşup duruyorsun fakat bilmediğin yada göz önünde bulundurmadığın birşey var oda laptop lardaki soğutma sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: omer-2323

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Bilader öyle konuşup duruyorsun fakat bilmediğin yada göz önünde bulundurmadığın birşey var oda laptop lardaki soğutma sistemi

Hala taş gibi ikisi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gt 630m oyuncu laptopuna yakışacak bir ekran kartı değil. 660m 670m lere bakarak başlayın.
  • arkadaşlar burada gpu 2 boş gösteriyor yani ben 2 gb nin tamamını kullanmadığımı mı gösteriyor ?
     Geforce-GT 630M Ekran Kartı sizce nasıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

oyun oynayacaklar 15.6 almasın.

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahago

quote:

Neden?

15.6 ekran küçük bayagı misal ben oyun laptopunda oyun oynarken cod2 de adamları göremiyodum monitör küçük oldugu için.en az 18.4 olmalı
  • quote:

quote:

quote:

Neden?

15.6 ekran küçük bayagı misal ben oyun laptopunda oyun oynarken cod2 de adamları göremiyodum monitör küçük oldugu için.en az 18.4 olmalı

Sende abarttin simdi ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

Sende abarttin simdi ama

abartmadım prof oyuncu sayılmam ama cod2 de iddalıyımdır sniper kullanıyorsanız hele küçük ekranda hem adam göremek hem adam vurmak çok daha zordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansar

Arkadaşlar Bugün bir Laptop aldım Acer Marka Aspire serisi sanırım ,üzerindeki Ekran kartı Geforce-GT 630M serisi bir kart ve aldığımız media market satıcısı sorduğumuzda Bu kartın Paylaşımsız ekran kartı olduğunu söyledi biraz şüphelendim birde sizlere sormak istedim.

Arkadaşlar sizce bu kart Paylaşımlımı paylaşımsızmıdır.

Geforce_GT 630M 2 GB (128Bit) olduğunu soylediler.

Birde bu kartla ilgili Paylaşımlı paylaşımsız gibi bilgileri tam olarak görebileceğim yer varmıdır.

Şimdiden Teşekkürler.

Bende ondan var oyun için alıyorsan çöplüktür. Fakat yine de bir araştır çünkü bendeki paylaşımlı 16gb ram var, oyunda yine de fps düşüşü var.

• Bahsi geçen ekran kartı malesef paylaşımlı. Yani 2GB boyut var fakat hemen hemen yarısı kullanılabilmekte. 1 yıl öncesine aldığım Laptop'ta da bu kart mevcut. PES13'ü bırak , PES10'u bile Full ayarlarda oynatamadı. GTA San Andreas full ayarlarda %20'lik bir kasma yaşattı. Yani övdüklerine bakmayın. Gerçekten çöp bir ekran kartı.
  • ARKADAŞLAR aynı ekrankartında bendede var GT 630 M Evet paylaşımsız bi ekran kartıdır ve şuana kadar oynadığım hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım gt4 ünden tut blur crysisene kadar hepsini Hight Kalitede oynadım ve hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Casper NV'de 2.2 8x işlemci i7 8gRam DDR3 Laptopunda var Paylaşımsız ve harika bir ekran kartı
  • Çöp bir karttır.
  • Kardeş bu ekran kartı vahşet bir ekran kartı. Ben de bu ekran kartını kullanıyorum. GTA V gibi oyunlar hiç kasmadan çalışıyordu. Bu arada aradan 7 yıl geçmiş XD
  • Zamanında GT630M ile HD7670M arasında kalmıştım. Amd tercih etmiştim ve çok sürücü sorunu yaşamıştım. Keşke o dönem gt630m yada az daha zorlayarak 650M tercih etseydim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.