Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni mimari saat hızına karşı daha duyarlı olabilir çünkü çekirdek ve cache bellek yapısı buna müsait gibi görünüyor. Asus %50 performans artışı vaad ettiğini zaten kutularının önünde yazmış asıl önemli olan bunun doğruluk payının ne kadar olduğu, gözler en çok GTX 470 üzerinde yoğunlaşıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Mart 2010; 19:05:09 >
  • Bu kadar şişirmeye,reklama,beklemeye,fanlarının gövde gösterilerine rağmen 5870 i en aşağı %25 geçemezse bu fermi ne tarafımla güleceğimi bizzat Jen Hsun Huang'a soracağım...
  • How can someone be there rangekommen?

Yukardaki resimde böyle bir cümle geçiyor.7 yıl almanyada yaşamış biri olarak cümledeki "rangekommen" kelimesinin almanca olduğunu biliyorum ama kelimenin bir anlamı yok yani yanlış yazılmış galiba.ama cümlenn niye yarısı ingilizce yarısı almanca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Doğru olup olmadığına ben de emin değilim zaten. Yalnızca diğer kartların durumunun gerçeği yanısıttığını söyleyebilirim. Neyse gerçekleri görmemize 3 gün 9 saat kaldı şurada!

3 gün 9 saat kaldı dedim de aklıma geldi. Şu linki vermezsem ölürüm.

http://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/voodoostory

Linkteki yazıdan ufak notlar:

"... chipset duyuruldu. Ve bu duyurunun ardından öyle bir karmaşa başladı ki, aylar boyunca hayretle izledik olanları. Koca koca firmaların nasıl çocuk gibi kavga ettiklerini, tüketim çılgınlığına kapılmış kullanıcıların aptallıklarını şaşkınlıkla not ettim."

"... duyurulur duyurulmaz internet üzerinde sağdan soldan sızdırılmış, çoğu zaman da uydurulmuş teknik özellik tabloları dolaşmaya başladı."

"Net üzerinde geri sayım siteleri falan açıldı: ... için 2 ay 25 gün kaldı!"

"... ise aynı günlerde akılları durduracak bir hamle yaptı. Firma, ABD'de CompUSA mağazalar zincirinde ...'nin kutusunu satmaya başladı! Evet, boş kutusunu..."

"İki firma da kartları piyasaya sürdüler sonra da durdular. Niye derseniz, çünkü ellerinde ... chipset yoktu!"

Ha bir de son cümle:

"Evet, ...'nin garip çıkış öyküsü bu. Bu kadar gürültü koparan kart bakalım bütün bunlara değiyor mu?"

Hadi afiyet olsun. Saygılar.

Üstad 12 yıllık bir konuyu nasıl aradın nasıl buldun Hayretler içerisindeyim :)

• DH nin güzel hizmetlerinden biri daha karşımızda
  • İnsanların eline nasıl geçti demekmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Yeni mimari saat hızına karşı daha duyarlı olabilir çünkü çekirdek ve cache bellek yapısı buna müsait gibi görünüyor. Asus %50 performans artışı vaad ettiğini zaten kutularının önünde yazmış asıl önemli olan bunun doğruluk payının ne kadar olduğu, gözler en çok GTX 470 üzerinde yoğunlaşıcak.

Kapağın altındaki gpu ya bakarak anladın değilmi ? PES..!
  • Siz tartışadurun biri sayaca hamur yapıştırmış sayaç durmuş

Pardon pardon sayaç çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 24 Mart 2010; 19:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrogod

Siz tartışadurun biri sayaca hamur yapıştırmış sayaç durmuş

Pardon pardon sayaç çalışıyor... Benim bilgisayarda bir sorun var...

• Şimdi sayaç 0 landığı andan itibaren ne olacak ?
  • Sn. Üyeler,

kendi aranızda tartışmalarınızda birbirinize hitap şeklinize dikkat edin ve forum kalitesini bozan yazımlardan kaçının!!! aksi halde ceza puanları dağıtılacaktır

iyi forumlar
  • voodoo 2 gbi bi karta dağ fare doğurdu yazmışlar bravo ya
  • bu arada GTX 480 ve GTX 470 PCSuperStore'da önsiparişe çıktı, fiyatlar $515 ve $360.
  • Ben senden çok yaklaştım fiyata , 349 - 499 demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Şimdi sayaç 0 landığı andan itibaren ne olacak ?

geri sayım bitmiş olacak, ve İleri sayım başlayacak
  • Since we are ready to six months but Nvidia is sheets to the wind
  • ingilizce şu an ağlıyo bu lafın üzerine chris, "asla hiç bişi eskisi gibi olmicak, ühühühüühü" diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 24 Mart 2010; 21:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

ingilizce şu an ağlıyo bu lafın üzerine chris, "asla hiç bişi eskisi gibi olmicak, ühühühüühü" diyo

Farkındayım , ama benim düşündügüm şeyin ingilizcesi yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Şimdi sayaç 0 landığı andan itibaren ne olacak ?

geri sayım bitmiş olacak, ve İleri sayım başlayacak

durmak yok geri sayıma devam olacak..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.