Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • min fpslerde durum daha açık olabilir, fermi lehine.. hangi driverların kullanıldığı da önemli, 10.3 değilse at çöpe bunu.. 5850 oc vs 470 oc son durumlarını merak ediyorum aslında..

bir de şu resimleri alıntılamasanız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 25 Mart 2010; 0:56:06 >
  • Güzel tablo yalnız 3d mark testi soru işareti oyun testlerinde iyi olmasına rağmen
  • annihilator;

Bunları teorik olarak kendin mi hesapladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Buradaki değerlere göre,

1920 + 4xAA'da GTX 480, HD5870'in ortalama %24 önünde
    2560 + 4xAA'da GTX 480, HD5870'in ortalama %23 önünde

1920 + 4xAA'da GTX 470, HD5870'in ortalama olarak %0.6 önünde, yani aynı
    2560 + 4xAA'da GTX 470, HD5870'in ortalama olarak %2 gerisinde

8xAA'ları hesaplamadım çok gerek yok diye, şimdi onları da hesaplıyorum.

bazilari ram den dolayi diyor

eger ramden dolayi olsa daha cok ram e sahip olan gtx serisi 2560 cozunurlukde geriye dusmez

bu arada gtx 470 oc ile bana gore 5870 i ezecek

tabi 5870 inde full oc lendigini var sayiyorum

birde nvidia en gec birkac driver ile fps lerde baya artis sagliyacaktir

ve sonuc olara cok daha ucuz olan gtx 470 cok daha pahali olan hd 5870 den daha ucuza piyasa cikmis olacak ve daha iyi performans verecek bana ati 2900xt vs 320mb 8800gts hatirlatti bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 25 Mart 2010; 1:05:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

Hawx testleri gerçeği yansıtmıyor 5870 gtx295i ezip geçiyor o oyunda

Eminsin?

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!

/>

• sonuçlar fena değil nvidia durumu kurtardı gibi eğer tabii bağımsız sitelere göre de sonuç böyleyse

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

sonuçlar fena değil nvidia durumu kurtardı gibi eğer tabii bağımsız sitelere göre de sonuç böyleyse

boyle sonuclar olmasi cok dogal

adamlar 6 ay gecikmeli cikartiyorlar birakinda performans olarak daha iyi olsun
  • Bu durumda 480 in iyi iş çıkardığı gözüküyo tabi tablo doğruysa.Tablonun dikkatimi çeken tek tarafı ise sli scalingin çok iyi olması.Hmm hadi bakalım 2 gün kaldı sonra görcez gerçeği.
  • 10.1 kullanıldığında gtx 295 i geçiyor 5870 http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5870-review-test/18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 25 Mart 2010; 1:09:25 >
  • 470 in Türkiye fiyatı 5870 i yakalamaz inşallah bu sonuçlara göre
  • They used the 10.2 ATi cats for their comparison by the way.
  • Furkan: Evet, GTX serisinin performansı sürücülerle kafadan %10 filan artacaktır.

Bu arada benim elimdeki benchmarklar bunlar değil, ama bu benchmarklar nete sızdığına göre benim Ceymis elimdeki benchleri salmama bişi demicektir muhtemelen, ama yarını beklemek zorundayım her halukarda

Emre: Evet 10.3 yerine 10.2 kullanılmış, fakat Nvidia'nın da sondan bi önceki sürücüleri kullanılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 25 Mart 2010; 1:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

470 in Türkiye fiyatı 5870 i yakalamaz inşallah bu sonuçlara göre

Türkiye fiyati her halukarda assagi olacaktir diye dusunuyorum

350$+kdv olsa en kotu bile 619 tl yapiyor

en ucuz hd 5870 ise 726.62 TL

yani en az 100 tl gibi bir fark olur

belki dahada ucuza gelir gtx 470 henuz bilemiyoruz
  • 10.2 kullanmışlar atilerde.. aslında ilk bakışta haksızlık gibi görünse de, nvidianın da 4xx serisi için ilk driverları kullanıldığından mazur görülebilir.. bu vakitten sonra 6 ay önce çıkan kartın mı performansı driver'la daha çok artma ihtimali var yoksa yeni çıkmış bir kartın mı ? aklı selim düşününce doğru cevabı herkes verebilir.. tabi 6 ay geç çıkması nvidia'nın hatası yadsınamaz.. ati eğer mevcut kartların fiyatlarından 2 gb versiyonlarını oyuna sokarsa, sanırın bu durumdan en çok biz tüketiciler memnun olucaz.. umalım ki öyle olsun daha ucuza ihtiyaçlarımızı karşılayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Furkan: Evet, GTX serisinin performansı sürücülerle kafadan %10 filan artacaktır.

Bu arada benim elimdeki benchmarklar bunlar değil, ama bu benchmarklar nete sızdığına göre benim Ceymis elimdeki benchleri salmama bişi demicektir muhtemelen, ama yarını beklemek zorundayım her halukarda

Emre: Evet 10.3 yerine 10.2 kullanılmış, fakat Nvidia'nın da sondan bi önceki sürücüleri kullanılmış

cok haklisin

burada ati icinde 10.2 kullanilmasina felan cok takilmamak lazim

cunki sonucta nvidia ninda eski suruculeri ile karsilastirma yapiliyor

ustelik atinin surucusu bana gore daha avantajli cunki test yapilan surucu 6 aydir revize edilen bir surucu

fakat nvidia nin karti daha piyasaya bile cikmadi

nvidia driver ile farki baya acabilir cok kısa surede benim tahminime gore

quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

10.2 kullanmışlar atilerde.. aslında ilk bakışta haksızlık gibi görünse de, nvidianın da 4xx serisi için ilk driverları kullanıldığından mazur görülebilir.. bu vakitten sonra 6 ay önce çıkan kartın mı performansı driver'la daha çok artma ihtimali var yoksa yeni çıkmış bir kartın mı ? aklı selim düşününce doğru cevabı herkes verebilir.. tabi 6 ay geç çıkması nvidia'nın hatası yadsınamaz.. ati eğer mevcut kartların fiyatlarından 2 gb versiyonlarını oyuna sokarsa, sanırın bu durumdan en çok biz tüketiciler memnun olucaz.. umalım ki öyle olsun daha ucuza ihtiyaçlarımızı karşılayalım..

gene guzel bir yorum

tabi 6 aydir gtx 4xx serisini bekleyen varsa cok zarar etti

fakat benim gibi 15 gundur upgrade bekleyenler varsa bana gore cok karli cikacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 25 Mart 2010; 1:15:43 >

• Evet şimdiden hesaplamalara başlayabiliriz artık.

350 dolar * 1,52 $ * 1,18 KDV = 627 TL eğer 350 dolardan girerse. Nova, vs. gibi yerlerde 650 TL'nin altında olacaktır kesin. Diğer sitelerde 750 liraya kadar yolu var. 2. el şenlenecek baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

470 in Türkiye fiyatı 5870 i yakalamaz inşallah bu sonuçlara göre

Türkiye fiyati her halukarda assagi olacaktir diye dusunuyorum

350$+kdv olsa en kotu bile 619 tl yapiyor

en ucuz hd 5870 ise 726.62 TL

yani en az 100 tl gibi bir fark olur

belki dahada ucuza gelir gtx 470 henuz bilemiyoruz

Hocam işte konu nvida olunca fiyatta ister istemez bazı markaların kartları 5870 i yakalayacaktır diye düşünmüştüm de yakalamaz inşallah

Demekki anni nin elinde buna benzer testler mevcut, artık performansta üç aşağı beş yukarı gözükmeye başladı

• 10.2 ile 10.3 arasında inanılmaz bi fark yok, Dirt 2 dışında pek fark görememişler:

http://www.hardocp.com/article/2010/03/19/amds_ati_catalyst_103a_driver_performance
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

Evet şimdiden hesaplamalara başlayabiliriz artık.

350 dolar * 1,52 $ * 1,18 KDV = 627 TL eğer 350 dolardan girerse. Nova, vs. gibi yerlerde 650 TL'nin altında olacaktır kesin. Diğer sitelerde 750 liraya kadar yolu var. 2. el şenlenecek baya.

600 tl ye felan bulabiliriz gibime geliyor gtx 470 rahatlikla

bir gelsin direk preorder vermeyi dusunuyorum

bu arada hakikaten hd 5870 in degeri 2. elde 100 tl kadar dusecek

belki daha cok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 25 Mart 2010; 1:20:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.