Şimdi Ara

!!!! (GeForce RTX 3070) Ekran Kartı Parasına İ7 10700+1tb M2 SSD'li Kasa Satın Almak 15.000TL !!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anteni ben de fark ettim 1 diş çekiyodu takınca full çekti. aktivasyon için abs e yazmak gerekiyor galiba. kutudan çıkan broşürde öyle yazıyor. arkadaşla aynı pcyi aldık onunkinin ekran kartı arızalı çıktı. iade sürecinde yardımcı olabilecek biri var mı?

• yattarali Y kullanıcısına yanıt

Haydaa hiç iyi haber değil benimki de kargoda ekran kartında sorun çıkarsa çok uğraştırır ya. Gelince her türlü testi yapmalı ilk 30 gün iade alıyor sanırım newegg. Mail atıp sormalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WlcmToMyWrld kullanıcısına yanıt

hocam cmd yi admin olarak calistir ve bunu yaz: wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey

cikan keyi de aktivasyonda kullan. oldu benimki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

Haydaa hiç iyi haber değil benimki de kargoda ekran kartında sorun çıkarsa çok uğraştırır ya. Gelince her türlü testi yapmalı ilk 30 gün iade alıyor sanırım newegg. Mail atıp sormalı

ben almadan sormuştum bu modelde ekran kartı sorunu olanlar var, benim de sorunlu olursa kart mı değişecek diye sordum hayır komple geri göndereceksiniz bize ulaşınca iade alacağız demiştiler.. bende sorun gözükmedi. furmark testi yapmadım ama 24 saattir mining yapıyorum. günde 5.27 dolar veriyor

benim nerdeyse 10 senedir ilk masaüstüm olacak. benchmark yeterli olur mu parçaları test etmek için? mining için değil oyun için aldım ben daha çok. mining esnasında çok gürültü ve ısı yapıyor mu? 5.2 dolar şuan 42tl yapıyor bir senede pc kendi masrafını çıkarır anlık kurla. güzel iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

benim nerdeyse 10 senedir ilk masaüstüm olacak. benchmark yeterli olur mu parçaları test etmek için? mining için değil oyun için aldım ben daha çok. mining esnasında çok gürültü ve ısı yapıyor mu? 5.2 dolar şuan 42tl yapıyor bir senede pc kendi masrafını çıkarır anlık kurla. güzel iş.

ben hep orta seviye laptop kullandım, 30 yaşındayım hayalim hep çok iyi bi bilgisayar dizmekti sonunda gerçekleşti. benchmark yeterli olur diye düşünüyorum çünkü başka ne şekilde test edebilirsin ki? mining için almadım tabi ama günde 4 saat kullanıyorum bilgisayarı, geriye 20 saat kalıyor o 20 saatte mining yapar ödemesine yardımcı olur. mining esnasında 55-60 derece arası çalıştığı için fan da düşük devirde çalışıyor yani bir laptopla oyun oynarken çıkan sesten daha az ses çıkıyor. inş bilgisayarın düzgün çıkar. monitör olarak da lg gn650-b öneririm, 1ms gtg değeri var

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur3435

hocam cmd yi admin olarak calistir ve bunu yaz: wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey

cikan keyi de aktivasyonda kullan. oldu benimki.

o key zaten windowsta kayıtlı olan key yani bende işe yaramadı

edit. bidaha denedim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yattarali -- 31 Mart 2021; 22:36:7 >

Ben de bu hazır kasa PC' lerden satın almak istiyorum ama parçalarda bir sorun yaşamam sonucu nasıl bir prosedür izleniyor merak ediyorum açıkçası. Arkadaşınızın iade ya da değişim için izlediği yolu buradan yazabilirseniz gidişatı takip isterim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaveMartha

Ben de bu hazır kasa PC' lerden satın almak istiyorum ama parçalarda bir sorun yaşamam sonucu nasıl bir prosedür izleniyor merak ediyorum açıkçası. Arkadaşınızın iade ya da değişim için izlediği yolu buradan yazabilirseniz gidişatı takip isterim doğrusu.

siteyle iletişime geçti iade takip kodu aldı ups için. bir de etiket çıkardı onunla birlikte ürünü aynı şekil kutuladık ups e verdik bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.