Şimdi Ara

Geforce2 ekran kartı almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tomato lx98-ct anakartım var üzerinde agp slotu mevcut yalnız 1x,2x,4x,8x mı bunu bilmiyorum acaba Geforce2 mx400 64mb ekran kartı alsom sorun yaşarmıyım

• yaşarsın bence biraz daha kas bi fx 5200 al sorunsuz şimdilik bende
  • yaşarsın bence biraz daha kas bi fx 5200 al sorunsuz şimdilik bende
  • lx boardların tamamı 1x diye biliyorum en azından benim gorduklerim 1x di.. arkadasın dedigi gibi bi fx5200 alırsan muhtemelen upgrade yaptıgın zaman kullanmak icin bi kosede saklamak zorunda kalacakksın.. sana onerim alacagın bilgisayarcıya durumu anlat ve makineni gotur kendileri kurar zaten olursa alırsın olmazzsada bosuna paran gitmezz.. en kotu ihtimal ile tnt2m64 e talim edersin.. kolay gelsin..
  • lx borduna takamayabilirsin çünkü en yüksegi 1x/2x lx boardların g force 2x desteklemez büyük olasılıkla bu yüzden sana tavsiyem ya ana kartını degiştir yada daha uygun fiyatlı ati radeon 7000 al o senin boardunda sorunsuz çalışacaktır........
  • arkadaşlar öyle bilip bilmeden konuşmayın lütfen 1x/2x boardlara bu agp wersiyonlarını tanımayan bir kart takarsanız kartı heba edersiniz.
    o yüzden arkadaşım sen sancjar ı dinle. eğer illa da mx400 istiyorsan bir araştırmasını yap anakarta takmadan önce.
  • bende lx440 chipsetli anakart vardı geforce mx440 takmıştım sorun çıkartmamıştı ama seninkini bilemem fx5200 alırsan kullanamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bordun üstünde yazan yazıyı o lxli yazının tamamını googlela yaz orda board hakkında tüm şeyleri söyleyen siteler mevcut ......
  • teşekkur ederim Geforce2 almaktan vazgeçtim anakartı değiştirmekte bana maddi yönden zor geldi bende tnt2 32mb ekran kartı aldım
  • agp teknolojisi geriye uyumludur geforce2 mx takmanın bir zarar vereceğini zannetmiyorum
  • kotu bir karar verdin verdin de verdin iyi birşey al
  • powerstorm'da yazmış geforce2 mx400 ile herhangi bir sorun yazmazdın , arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yanlış yönlendirme yapmayın
  • usatm 32 mb tam sana göre bunla takılmaya devam.....
  • alabilirsin ama bir kaç ay içersinde elinde kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.