tomato lx98-ct anakartım var üzerinde agp slotu mevcut yalnız 1x,2x,4x,8x mı bunu bilmiyorum acaba Geforce2 mx400 64mb ekran kartı alsom sorun yaşarmıyım
yaşarsın bence biraz daha kas bi fx 5200 al sorunsuz şimdilik bende
yaşarsın bence biraz daha kas bi fx 5200 al sorunsuz şimdilik bende
lx boardların tamamı 1x diye biliyorum en azından benim gorduklerim 1x di.. arkadasın dedigi gibi bi fx5200 alırsan muhtemelen upgrade yaptıgın zaman kullanmak icin bi kosede saklamak zorunda kalacakksın.. sana onerim alacagın bilgisayarcıya durumu anlat ve makineni gotur kendileri kurar zaten olursa alırsın olmazzsada bosuna paran gitmezz.. en kotu ihtimal ile tnt2m64 e talim edersin.. kolay gelsin..
lx borduna takamayabilirsin çünkü en yüksegi 1x/2x lx boardların g force 2x desteklemez büyük olasılıkla bu yüzden sana tavsiyem ya ana kartını degiştir yada daha uygun fiyatlı ati radeon 7000 al o senin boardunda sorunsuz çalışacaktır........
arkadaşlar öyle bilip bilmeden konuşmayın lütfen 1x/2x boardlara bu agp wersiyonlarını tanımayan bir kart takarsanız kartı heba edersiniz. o yüzden arkadaşım sen sancjar ı dinle. eğer illa da mx400 istiyorsan bir araştırmasını yap anakarta takmadan önce.
bende lx440 chipsetli anakart vardı geforce mx440 takmıştım sorun çıkartmamıştı ama seninkini bilemem fx5200 alırsan kullanamazsın