Daha onceden Geforce2 Ti kullanan arkadaslar acaba bu kart vmod yaptilar mi?
Veya bu konuyla herhangi bir bilgisi olan birisi yardimci olursa sevinirim.
Saygilar...
?????? Ya bu forum gitgide kötüleşiyor, gerçekten millet buraya muhabbete gelmeye başladı, forum asıl amacından feci şekilde saptı?
Adam V-Mod yapan var mı diyor cevapsa git kendine yeni kart al.. Tavsiye edilen kart da GF4MX...
İnanamıyorum...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Anaxarxes</i> <br />?????? Ya bu forum gitgide kötüleşiyor, gerçekten millet buraya muhabbete gelmeye başladı, forum asıl amacından feci şekilde saptı?
Adam V-Mod yapan var mı diyor cevapsa git kendine yeni kart al.. Tavsiye edilen kart da GF4MX...
forumun gidişatı hakkında bir fikrim yok ama +1 anaxarxes
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Anaxarxes</i> <br />?????? Ya bu forum gitgide kötüleşiyor, gerçekten millet buraya muhabbete gelmeye başladı, forum asıl amacından feci şekilde saptı?
İnanamıyorum... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> insanlar rahata ne guzel alistilar.Dnmhbr forumuna uye ol topic ac;o/c nsl olur?islemcim ne kadar o/c olur,ekran kartimin limitleri nedir? gibi topicleri ac...Bizde yardimsevel coktur ve hemen imdaada yetisip reply koyarlar tabii;Reply koyan sahsin bilgisayar-overclock tecrubesi&bilgisi mechul;Iste su su kadar olur,sunu su kadar yap.ve o elemanda denilenleri yapar hicbir arastirma yapmadan.Ortayada yeni bir tipleme cikar "EZBER OVERCLOCKER".Zincirleme vs zincirleme,bu insanlar olur ezberci.Bende overclocker oldum der donanimhabere basar reply lari (interyasin,fukara.etc....)Bunlarin reply koyma amaclarida bellidir de;1.post sayisini arttirmak 2.Sirin ve bilgili gozukmek..ama asil olay sudur..Forum mu kalitesiz yoksa userlarimi?
Kimse beni sevmez uslubum yuzunden.Cok tepki aldim ama gene degistirmedim .Umarim uslubumun neden boyle oldugunu anlamissinizdir
Sanirim son msglarimi yaziyorum forumda,ama arada sirada gülmeye gelebilirim :)
Düşünce ile üslup farklı şeylerdir... Düşüncelerin böyle olabilir, her ne istersen düşünmekte özgürsün, kimse sana düşüncelerin yüzünden laf edemez..
Ama üslup farklı bişey, üslubun düzgün değilse doğru ve mantıklı konuşsan bile kimse sana itibar etmeyecektir.
pesimist, vmod'dan önce hazırlık olarak neler yaptınız? ekran kartı işlemcisini ılık tutacak bir soğutma hazırladınız mı? ramler için ısı soğurucu yerleştirdiniz mi? voltaj regülatörlerinin yerlerini tespit edip onları da soğutmayı planladınız mı? ekran kartının yüzeyini serin tutmak için gerekli bölgelere fan yerleştirdiniz mi?
en önemlisi overlclocktan sonra bu işlemin getirilerini düşündünüz mü? çok yüksek hızlara çıksanız bile ekran kartınızın teknolojik getirileri ve performansı gf4 mx440'a anca yaklaşabilecektir.vereceğiniz emeğe değmeyebilir.
uzun süre gf2 ti kullandım. markası winfast'ti. sadece 3 fan ile soğutarak 285/535'e çıkabilmiştim. zamanında 2000+ ve kt333 kullanırken aldığım test sonuçları 6000 puana yakındı.bu emeklerinize iyi bir karşılık olmayabilir.
Sanirim son msglarimi yaziyorum forumda,ama arada sirada gülmeye gelebilirim :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
simdiye kadar yaptıgın en dogru hareket oldugu icin seni kutlamak istiyorum ilk kez.ve tesekkur ediyorum.umarım cok fazla gulme ihtiyacı duymazsın da bu buyu bozulmaz... jincx arkadas icin uc kere; sagol... sagol... sagol!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Jincx</i> insanlar rahata ne guzel alistilar.Dnmhbr forumuna uye ol topic ac;o/c nsl olur?islemcim ne kadar o/c olur,ekran kartimin limitleri nedir? gibi topicleri ac...Bizde yardimsevel coktur ve hemen imdaada yetisip reply koyarlar tabii;Reply koyan sahsin bilgisayar-overclock tecrubesi&bilgisi mechul;Iste su su kadar olur,sunu su kadar yap.ve o elemanda denilenleri yapar hicbir arastirma yapmadan.Ortayada yeni bir tipleme cikar "EZBER OVERCLOCKER".Zincirleme vs zincirleme,bu insanlar olur ezberci.Bende overclocker oldum der donanimhabere basar reply lari (interyasin,fukara.etc....)Bunlarin reply koyma amaclarida bellidir de;1.post sayisini arttirmak 2.Sirin ve bilgili gozukmek..ama asil olay sudur..Forum mu kalitesiz yoksa userlarimi?
Kimse beni sevmez uslubum yuzunden.Cok tepki aldim ama gene degistirmedim .Umarim uslubumun neden boyle oldugunu anlamissinizdir <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
çok haklısın JİNCX ilk kez sana bir konuda katılıyorum. lütfen sizi ilgilendiremeyen topiclere abuk subuk mesajlar, yada +1 şeklinde replylar yapmayın. Biliyorsanız bişeyler paylaşın iş olsun diye kimse yorumlar yapmasın. Bu arada bu şekilde abuk subuk mesajlar atanlara forum adminlerinin müdahele etmesi gerekir diye düşünüyorum.
Sanal Alem delikanlilarina selam olsun;
Anaxarxes; Sen bunlarin basta gidenlerinin basindasin. Baskalari da var elbette. Buraya yazdiklarinizdan dolayi kendinizi bir bok saniyosunuz. Insanlarin yazdiklarina karsima hakkini size kim veriyor anlamiyorum. Insanlar istedikleri gibi yazarlar. Istedikleri gibi dusunurler. Eger rahatsiz oluyorsan daha once baskalarinin yaptigi gibi gider kendine ozel site acip misyonunu orda surdurursun. Basaramayinca da yine baskalarinin yaptigi gibi yine buraya donersin. Zaten sanawww.tomshardware.com.tr forumlarindan da uyuz oluyordum. Sanirim her forumda senin gibi bir kac tane numunelik var boyle. Merak ediyorum akrabamiziniz diye genlerinizde bir bozukluk var sanirim. MIKE-TYSON beni taniyor ve aramizdaki samimiyete guvenerek onlari yazmis. Burda sizleri kasan ne oluyor anlamadim. Verdigi tavsiyede bence cok mantikli o benim ne kadar param oldugunu neyi alabilecegimi hepinizden daha iyi biliyor.
bugiboy; sen de +1 lerle post yapmaya calisanlardan misin yoksa? Birakin bu ayakalari. Baskalarina yalakalik yapmayin.
Jincx; Sen de burdaki uyuz tiplerdne birisisin; bilen bilir. Benim bu konuda arastirma yapmadan bu topigi acmadigimi nerden biliyorsun. Zaten oc'nin en iyisini siz biliyorsunuz. Hatta herseyin en iyisini siz biliyorsunuz. Baskalari sizin hic birsey. Ne lan bu boyle kendize gelin beyler madem begenmiyorsunuz gelmeyin ya? Maas mi veriyorlar size buraya gelin diye? Isteyen, begenen gelir begenmeyen ceker gider. Gulmek icinse baska yerlere gidebilirsin. Hatta sana bi tavsiyem var; aynaya gotunu gon domalip domalip ve gorebildigine gul.
Anaxarxes; uslupten bahsediyorsun ama hic kendi uslubunu dusunmuyorsun.
Tora; yardimlarin icin sana cok tesekkur ediyorum.
Beyler ornek olsun. Tora istedigim seyleri yazmis belki de hic bir faydasi olmayacak belki de cok faydasi olacak bilmiyorum. Ama sunu biliyorum ki hicbir sekilde polemige girmemis.
Peki ben neden polemige giriyorum. Cunku inaniyorum ki burda girilmesi gereken cok fazla yaratik var. Hepsi zamani gelince bir kasik suda can verecekler.
Lan ****ler sizin gibi lapaci zumreler anca ki bicagimi bilediler. Sizi gidi ruhu yatsiya kadar olan ****ler. Beni denyolastirdiniz yine. Ben denyolasinca konustuklarim boyle anuste raksettirir.
Babudil; kimi hangi topic ilgilendirir? Buna sen mi karar veriyorsun bu forumda? Yoksa sen bu forumun karar alma mekanizmasinin kurma kolu musun? Bakiyorum da sadece karar alma asamsinda degil dusunup bunlari uygulattirma asamsina kadar cikmissin? Ne diyeyim. Umarim bu isi simdi oldugundan cok daha guzel yaparsin.
Tum lapaci zumrelere; Vaaz vermeden once kendinizi dusunun ve baskalarina oyle akil vermeye veya yargilamaya baslayin. Fedasi oldunuz durustulugun, duzgun uslubun, sayginin, mudafasini siz mi yapacaksiniz? Got isteyen reel soylemler mi kurtaracak bu forumu yoksa ben gibi denyolar mi batiracak? Iki paralik user sifatlarimiz mi?
Okuyanlara da rezil rusva olmayacagim cunku ictenim. Sanmayin ki sizdenim. Kendi hayal dunyasinda sizleri lanetleyen zavalliyim. İci sizlere nefretle dolu hiperaktifim. Elleri kollarina dolanmis dilenciyim. Ben herseyim.
Sanmayin ki baskalarindanim.
Saygilar. Hakedene.......
Sorduğun soru GF2 Ti'!a nasıl V-mod yaparım
aldığın cevap ise git kendine yeni bir kart al...
Forumların asıl amacı yardımcı olmaktır... Madem GF2'ye v-nod yapmak istiyorsun ve bu foruma thread açıyorsun, o zaman bir cavap almak istiyorsun demektir. Senin sorduğun sorunun vaya probleminin cevabı yeni bir kart amak değil, tora'nın göstediği gibi nasıl V-Mod yapılacağıdır...
www.google.com'dan yapacağın "GeForce2"+"Voltage mod" aramasıyla istediğin tüm yazılar karşına gelebilir ama sen bunu yapmaktan bile aciz olduğun için gelip buraya sor sormuşsun... Jincx'in dediği gibi rahata çok alıştı millet...
Ama sen ne kadar gereksiz ve ahlaksız laflar edebildiğini gösterdin, tebrik ederim...
Bu arada bu yazdıklarından dolayı da gereken müdahale moderatörler taraffından yapılacaktır sanırım...
eğer benimle bir problemin varsa bunu, bana PM atarak söyleyebilirsin.
THG forumlarında herkese sorabilirsin benim hakkımda ne düşündüklerini... Merak ediyorum acaba senin gibi düşünen var mı... Ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya calışıyorum, yardımcı olmak yerine boş laflar yazan ve abuk subuk tavsiye verenlere de sinirlenmeden edemiyorum
olm senin beynini alırım.
Selamlar
Anaxarxes: sanirim sen benim yazdiklarimi okumadin yada anlamadin. Dedim ki; MIKE-TYSON'la aramizda bir samimiyet var ve o da buna guvenerek onlari yazmis? Bundan sana ne Sen kim oluyorsun ki beni koruma hakkini yada MIKE-TYSON'u yargilama hakkina kendini sahip saniyorsun.
Sen harbiden benim yazdiklarimi hic okumamissin yada okuduklarindan hicbir bok anlamamissin yada su okuyupta anlamayan salaklardan birisisin. Benim google2da arama yapmadigimi nerden biliyorsun. Yanimda miydin? Yoksa cok kuvvetli muneccimlerle bir cesit iliskin mi var?
Ben ahlakli veya gerekli-gereksiz laflari senden ogrencek degilim. Sen once git insan olmayi ogren lavuk seni?
Ama tabii senin cok guvendigin moderatörlerin var. Onlari da arkana alip bana gereken cevabi veya dersi verirsiniz. Ne yaparlarsa yapsinlar. Beni hic de siklemez.
Ben senle olan problemimi sana PM atarak gidermedim. Cunku istedim ki herkez sana olan duygularimi bilsin. Belki onlar da siklemez ama bu kadar insan en azindan okudu bu da yeter.
Ayrica madem sen kisisel sorunlar icin PM kullanmaktan yanasin keske bu yazdiklarini bana PM'den soyleseydin. Ama sanirim sen de bazi seylerin baskalari tarafindan bilinmesi gerektigini dusundugun icin burdan yaziyorsun. Bu sekilde davrandigin icinde bana PM kullanmam gerektigini soylemeye hakkin yok. Once kendin uygula sonra uyguladiklarini baskalarinin da uygulamasini bekle. Lavuk seni
Son birsey sirf sen oldugun icin THG forumlarina girmiyorum artik. Lavuk seni.....
Sen iste orda yaptigin durumlari soylemek icin yapiyorsun. gercekten yardimci olmak amaciyla degil. Ezik seni
Son kez soyluyorum; MIKE-TYSON cok iyi arkadasimdir ve benimle o sekilde konusmaya hakki vardir. Aptal seni
Saygilar.... Hakedene.....
biraz sakin olun yaa nooldu böyle birden bire?..bu kadar tepki gösterecek bir durum yok ortada..
PesimisT,
Haddini bilsen iyi olur yoksa bildirmesini bilirim boyle konusmani gerektirecek hicbir msg yok suan konuda.
[locked]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme