Şimdi Ara

sparkle gtx 275 oc 3dmark vantage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar donanım haberin ekran kartı testlerinde benim aldıgım puan zotac gtx 275 amp den fazla gözüküyor benim anlamadıgım oradaki puanlar sadece ekran kartının puanlarımı yoksa toplam puan mı toplam puan ise cok iyi... sadece ekran kartının puanı ise benim kart kart baya zayıf biri acıklarsa sevinirim

iyi aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonfatih -- 5 Ağustos 2009; 23:29:43 >

• yani forum donanımın ekran kartı testindeki sayfasında işaretledigim yer mi baz alınıyor sonuclar ???
  • bir gpu birde cpu var cpun ne kadar iyise puan o kadar artıyor tabi ekran kartı sabit olarak ele alırsak ki bu puanlama olayı saçmalık bence kıyaslama yapacaksan gpu puanını baz al onunlakıyasla al buda benim aldığım puan 4770 ile işlemci puanı düşük kaldı

• haklısın ama ekran kartı testlerinde (forum donanım) sadece gpu puanı yazmıyorki yada ben göremedim...ekran kartı almadan bu testlere bakmak anlamsız ozaman ama sadece gpu puanı yazsalardı daha iyi olurdu örnek vermek gerekirse(mesela aynı sayfada 3dmarkvantage testinde core i7 gtx 285 amp yi bile gecmış gibi duruyor benim puanım ama oyle degildir

cvbın icin tesekkur ederim
  • boşver dostum bunu sen oyuna bak istediğini veriyormu kart veriyor bak keyfine elindeki kart gayet iyi kart uzun süre götürür seni sorunsuz şekilde bu test olayları saplantı gibi oluyor bir süre sonra bende oldu meselaöneml olan oyun performansı
  • Olay budur!
    quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

boşver dostum bunu sen oyuna bak istediğini veriyormu kart veriyor bak keyfine elindeki kart gayet iyi kart uzun süre götürür seni sorunsuz şekilde bu test olayları saplantı gibi oluyor bir süre sonra bende oldu meselaöneml olan oyun performansı
  • haklısın ben sadece kıyaslama acısından sormustum...yani onun daha fazla fps vermesi benim icin onemli degil kıstas yani yoksa test bench vs onemli degil benim icin
  • ben bir anormallik göremedim testinde. sonuçta AMP edition özel bir kart farklı bir kart değil sadece hız aşırtılmış bir kart kaldı ki sende overclok yapmışsın. yani neyi soruyorsun harbi anlamadım eğer şunu demek istiyorsan ben gtx275 e overclock yaptım gtx275 amp ı geçtim bu gayet normal. ama örneğinde bende AMP edition var onu overclock yapınca büyük ihtimalle sende o hızlara çıkamayacaksın. zaten amp edition bence fiyat farkını vermiyor ben hiç memnun kalmadım. fazla overclock olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.