Selam. Bende Winfast Geforce2mx var. Şu Klasik olanlardan 200/400 diil. Kartın RAM'ine P133 heatsink bide fan taktım. GPU dada Default Fan'ı var. 210/210 da stabil bir şekilde hiç görüntü bozulmadan çalışıyor ama 210/215 yapınca görüntüde çok az hatalar oluşuyor. Fan'ı önce düz taktım ( heatsink'den sıcağı alıp dışarı verdi) sonra ters taktım sonuç yine aynı. Öneriniz var mı [?]
daha fazla bişey yapamazsın ama bi seçenek avrki bunun için lehim yapman lazım. ekrankartının ram ve gpu voltajını yükseltmek. bunu istersen sana bi link verebilirim.
o siteye bkatım sanırım. başka bi kartın voltaj ayarlatını deiştiriyolardıda o kadar oynamiim en iyisi. tweak3d.net de yapmışlar 210/215 de çalıştırıyolar bende ordakinin aynısını yaptım nerdeyse hatta heatsinkim çok dha büyük ama olmuyo hmm software ayar la alakalı olabilir mi
software le olacağını pek sanmıyorum benim asusun (düz 2mx) ram soğutmasız max 214 dü ram soğutması ile 222 yi buldums
hmm anladım saol. hmm o zaman başka yollara baş vurucam 3000 göremedim hala 3dmark'da. max 2998 oldu :)