Arkadaşlar imzamdaki bilgisayardaki ekran kartı 256 mb paylaşımlımı değilmi anlayamadım. 128 + 128 diye biliyordum ama everest öyle göstermiyor resimlerde görüldüğü gibi 256 olarak göstriyor. Bilgisayarın bios ayarında ekran kartı ile ilgili birşey bulamıyom.
Makianın modelinde TURBO CACHE falan yazıyorsa 128 Mb çalıyordur ama
Şimdi RAM imne bak bakalım ne gösteriyor ona göre karar vermek lazım.
dxdiag da n yada başka bir yerden bak bakalım RAM i ne kadar gösteriyor
1gb var ama normalda 960 Mb görüyor diye biliyorum
128 mb alıyorsa zaten RAM in de 850 üstü bir şey olacaktır
Ram 1 Gb gözüküyor herhangi bir eksilme yok. Beni şaşırtanda bu oluyor zaten.
dostum paylaşımsız 256 mb değilmi o makinalar.gerci benim p.bell 7413 te ram 512mb iken vga 256 mb idi everstten bakınca 128 görünüyordu ama bilgisayarımda ram hala 512 gözüküyordu..yaa dostum dert edilecek bir sey değil 128 paylaşımı varsa zaten onu oyunoynarken kullanacak
quote:
Orjinalden alıntı: bscol
dostum paylaşımsız 256 mb değilmi o makinalar.gerci benim p.bell 7413 te ram 512mb iken vga 256 mb idi everstten bakınca 128 görünüyordu ama bilgisayarımda ram hala 512 gözüküyordu..yaa dostum dert edilecek bir sey değil 128 paylaşımı varsa zaten onu oyunoynarken kullanacak
Ben paylaşımlı olarak biliyordum, Hp nin sitesindede öyle tanıtılıyordu. Ben Teknosadan aldım, 256 turbo cache olarak tanıtıldı 128 + 128 olarak paylaşımsız ise benim için daha iyi tabi.
arkadaşlar bende geforce 7400 turbocache kullanıyorum,aldığım ilk günden beri 512mb.hem garfik bilgilerinde böyle.hemde everest te aynı şekilde.sanırım 256mb kendisinden,256mb'da ram den alıyor
teknosa sattığı malı bilmez zaten çok önemli değil
Arkadaşlar bu konu çok konuşuldu forumda. Bir sürü başlık var hatta o yüzden konu açarken biraz daha dikkatli olalım lütfen..Neyse 128 + 128 , nerde kaç yazdığı önemli değil...
Arkadaşlar bu konu çok konuşuldu forumda. Bir sürü başlık var hatta o yüzden konu açarken biraz daha dikkatli olalım lütfen..Neyse 128 + 128 , nerde kaç yazdığı önemli değil...
quote:
Orjinalden alıntı: nky2000
teknosa sattığı malı bilmez zaten çok önemli değil
kek n@ s@ desek daha cool olmazmı
Ya herkeste değilse kimlerde madem öyle diyorsanız söyleyin. Ben imzamdaki makineyi 21 Eylülde aldım benimki de paylaşımsız 256 o zaman sizin deyişinize göre...
arkadaşım
geforce 7400 ekran kartı kimisinde 128+128 kimisinde 256+256 toplam 512mb tır.benim ekran kartım 256+256 kendi ekran kartımın resimlerini birkaç mesaj yukarda yayınladım,sanırım anlatabildim.sende anlayabildin...
quote:
Orjinalden alıntı: visceroid
Ya herkeste değilse kimlerde madem öyle diyorsanız söyleyin. Ben imzamdaki makineyi 21 Eylülde aldım benimki de paylaşımsız 256 o zaman sizin deyişinize göre...
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için, benim ekran kartıda 256+256 imiş. Ben alırken yanlış tanıtılmış bana, Teknosa bu işi bilmiyor.
disintegration ben ne diyorum sen neden bahsediyorsun...Neyse kapatalım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme