Şimdi Ara

GeIL mi Mushkin mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2x1GB; DDR2-800Mhz RAM almayı planlıyorum. Ancak bu iki marka arasında kararsız kaldım.
    Mushkin EM2-6400 2x1 GB Cas 5 (5-5-5-12); sadece Firebal da satılıyor. Fiyatı ise 453,37 YTL. (Bu biraz pahalı gibi)http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=996527

Diğeri ise GEIL GX22GB6400UDC PC2-6400 Dual Ultra serisi 2x1GB; DDR2-800Mhz; Cas 4 (4-4-4-12); Kutulu. Bunun fiyatı ise 386 YTL.

Mushkin çok iyi marka olduğunu söyleniyor özellikle OC için.??!!
    Bu ürünleri kullananlar lütfen yorum yapsın.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpu2ram -- 4 Mart 2007; 19:22:22 >

• geil almalısın, mushkin daha iyidir ama senin verdiğin 5.5.5.. timingli
  • ikiside çok iyi ama mushkin ucuza satılmıyor TR de. Kazık yeme geil al.
  • geiller birçok board ile uyumsuzluk çıkarıyor malesef ben bu yüzden geil almaktan vazgeçtm.. Mushkin geilden çok daha kaliteli mushkin derim
  • İkisi arasında tabiki geil i tercih etmelisin .Suan da fiyatı 330-340 ytl arasında.Muskın ise 450 ytl olmasına karsın 5-5-5-12 gıbı bır zamanlaması var.
  • Geilin fiyat iyi olabilir ama benim boarduma uymadı ne kofti ramse maşallahı var ne yaptıysam stabil çalışmadı pc açıldı windows yazısı açıldı çat windows gitti... işin kötü tarafı aldığım yer kullandınız artık 2. el geri alamayız boardunuzun sorunu dedi ve geri de almadı geile alacaksan iyice araştır ya da hiç geil alma corsair al mushkin al ne alırsan al
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatus777

Geilin fiyat iyi olabilir ama benim boarduma uymadı ne kofti ramse maşallahı var ne yaptıysam stabil çalışmadı pc açıldı windows yazısı açıldı çat windows gitti... işin kötü tarafı aldığım yer kullandınız artık 2. el geri alamayız boardunuzun sorunu dedi ve geri de almadı geile alacaksan iyice araştır ya da hiç geil alma corsair al mushkin al ne alırsan al

geçmiş olsun..
    senin ankartın marka ve modeli nedir?
    ben de bu ramlerden almayı düşünüyordum içime kurt düşürdün?

• GEİLLER yeni versyon rev 3.3 DQ6 ya uyumlumu cok acil alıcamda??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.