Şimdi Ara

GEL Bİ OKU DÜSÜNCENİ YAZ 5 DK'nı ALMAZ YABANCI SERVERLERE KACMAYIN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KENDİ SERVERLERİMİZDE OYNAMAYI DENERMİSİNİZ......

Ardaslar....

DİGER TÜKR SERVERLERDE KENDİLERİNİ TANITSIN.....BİZİM KENDİ SERVER LERİMİZ VAR KEN NEDEN BASKA SERVERLERE DESTEK OLALIM ONLAR GELSİN BİZLERİN SERVERLERİNDE OYNASINLAR..BEN BU KONUYU HİÇ HAZ MEDEMİYORUM...

Acılan türk serverlerinin kapanmamasını istiyorsanız.bizlerle birlik olup destek verinki bizimde kendimize güvenimiz artsın....

KATILANLAR BİLDİGİ TÜRK SERVERİN LİNKLERİNİ ÖZELLİKLERİNİ LÜTFEN YAZARMI=????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBEMİR -- 29 Ocak 2009; 12:36:34 >

• Konunun içeriğini değiştir. Konunun reklam konusuna dönmesinden ziyade Yabancı serverlarda değil Türk Serverlarında oynanılması gerektiğini vurguladığımız bir konu olması daha iyi olur. Zaten heryerde serverların reklamları fazlasıyla var.
  • EYWALLAH ARDAS HAKLISIN BEN DÜSÜNEMEDİM.....AMA DÜSELTTİM.... SENCEDE DOGRU DEGİLMİİ.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FBEMİR

EYWALLAH ARDAS HAKLISIN BEN DÜSÜNEMEDİM.....AMA DÜSELTTİM.... SENCEDE DOGRU DEGİLMİİ.....

Evet bende senin gibi düşünüyorum..Server açan arkadaşların çoğu hiçbir çıkar beklemeden oyunculara hizmet veriyor emek harcıyor fakat bu kadar çabaya karşın büyük bir ilgisizlikle karşı karşıya kalıyor. Tabi iki tarafında kendince haklı sebebleri vardır. Admin player gelmiyor diye şikayet eder player doğru dürüst server yok lag var açılıyo kapanıyo arkadaşına edit item veriyor vs vs diye şikayet eder. Sadece playerların değil adminlerinde kendilerine bi çekidüzen vermesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orjinalden alıntı: FBEMİR

EYWALLAH ARDAS HAKLISIN BEN DÜSÜNEMEDİM.....AMA DÜSELTTİM.... SENCEDE DOGRU DEGİLMİİ.....

Evet bende senin gibi düşünüyorum..Server açan arkadaşların çoğu hiçbir çıkar beklemeden oyunculara hizmet veriyor emek harcıyor fakat bu kadar çabaya karşın büyük bir ilgisizlikle karşı karşıya kalıyor. Tabi iki tarafında kendince haklı sebebleri vardır. Admin player gelmiyor diye şikayet eder player doğru dürüst server yok lag var açılıyo kapanıyo arkadaşına edit item veriyor vs vs diye şikayet eder. Sadece playerların değil adminlerinde kendilerine bi çekidüzen vermesi lazım.

Ugurcuum herkesi kendin gibi sanma kimisi bu işden kãr etmeye çalışıyor. Dediğin gibi çokluk çocuk server açınca arkadaşlarına yardım ediyor. Onun dışında elimizde olmayan nedenler: ülkemizde elektrik sıkıntısı olan yerler var ki o kısımlarda server açanlar elektirikler kesildiği zaman server offline oluyor. Bazen server güzel ilerlerken admin taşınıyor. Yani Bilerek yada bilmiyerek türk server larında hep sorun çıkıyor. İnşallah bir gün bu durumları atlatırız, hiç bir türk yabancı serverlarda oynamaya ihtiyacı duymaz, işte ozaman bende size sonuna kadar katılırım.

• Kusura bakma arkadas ama yabancı serverlerin kazandı paraları hiç bir türk serveri kazanmıyor.....benim serverim de 3 sene olcak ismini duyuruyor ama öyle ama boyle....

Ben inanıyorum ki türk serverleri de yabancı serverlere tas cıkarta bilir ama bizde paylasım yok bencilllik en üste yani senin gibi yabancı serverlere tesvik eden kişiler yüzünden türk serverleri kapanıyor arkadas....biz yabancıları türk serverlere cekmek isterken senin gibi ler yanıltyor...niye yabancılar bizden item satın almasın????

Alacakkii server acık kalsın.....ama yok türk serverleri cırt degilmi ama degil.....Ama öyle degil ben bu işin arkdasında oldukcca türk serverleri cogalcak......gerek 97d olark s3 gerekse s4 olarak hepsini kurcam önüme gelen bugsuz dosyalarımı paylascam.....

server kurdurmak isteyen olursa.....ücretsiz..

msn : leatorus_213@hotmail.com

Piyasada 5000 tane yabancı server varsa tükr server su anda

1.mu-anatolia

2.Mu-izmrli

3.Maximmu

baska yok türk server biz bu kdar azbi toplulukmuyuz........Bırakın ardaslar bırakın Biz bir birimize yardım edemedikten sonra ne önemi var server acmanın ne anlamı var kardesligin amk yabancı serverleri çökeltmek var ken neden türk serverleri ile ugrasırsınız anlamıyorumm.......

Ülen Yardımlasma sitesi olarak...donanımhaberi sectik.....ama burda paylasım degill.....düsmanlıgımız arttııı...nerde türk kardesligi nerde türk doslugu hani nerde arkadslıgınız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBEMİR -- 29 Ocak 2009; 12:22:13 >

• 1. sen kimsin? foruma hoş geldin tamam anladık iyi bişeyler yapmak istiyorsun ama bende bu yollardan gectim. Ve başkalarının mesajını anla ondan sonra seviyeli bir şekilde cewap ver.
    2. madem türkler başka sevrlara gecmesin diorsun ozaman aç bitane server görelim bakalım bu iş için nelerini verebileceksin. Yani bakalım 7/24 olacakmı yoksa sende mi server offline olduğunda yok çalışma war yok elektrik kesildi diceksin yoksa elektrik kesilse bile benim jeneratörüm war ben bu işi ciddiye aldım ve bütün bunları önceden planladım mı diceksin?
    3.ben yabancı server lara tek desteğim votelerimle(nadir) olmuştur ve server ararken toplist lerden tıklarken yardımım olmuştur ki buna karşılık kendini duyarlı sanan arkadaş sen oynamadığın bir türk serverına sadece o daha çok reklam yapsın daha üste geçsin daha bol playerı olsun die vote verdinmi? kaç gün sürdü?
    4.lafta herşey kolaydır birşey yapacaksan ciddi düşün eğer server açarım diyorsan bende sana destek çıkarım....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ZATEN BİR SERVERİM VAR KARDESİM...VE BEN KİMSEDEN KORMADAN HİÇ BİR SEY BEKLEMEDEN BU HİÇ BİR ÜCRET PESİNDE KOSMADAN ACIK OLAN BİR SERİN ADMİNİYİM......1 aydır online olmasına ramen 5 10 online ile devam edecek kadar...sabırlıyımmm.......
  • Oyun bitti arkadaş.Serverlarla veya kişilerle alakalı değil bu durum.Oyunla alakalı.Artık öyle ki ne eski ortamlar var ne de eski arkadaşlar.

Misal;

Geceleri kasarken kimse away bırakmazdı.Hep muhabbet dönerdi.Away kalınacaksa da herkes birlikte away kalırdı.Şimdi sen ne yaparsan yap olmaz.Yabancılarda da para dönüyor.Ve yabancılar kurumsal olarak bir serverı açıyor.Ayrıca kimse Türk serverına para yatırmaz.Yatırması için 2-3 sene açık tutması lazım.

Ayrıca ben millet ayrımı yapmam yabancı Türk fark etmez hangisi kaliteli yapıyorsa onda oynarım.Benim için serverda dönen muhabbet önemlidir.Yabancı serverlarda bile gayet güzel muhabbetler dönüyor.Yukardaki örneğide buna itafen verdim.

Şimdi ise arada arkadaşlarımın/tanıdıklarımın açtığı serverlara ara sıra keyif olsun diye giriyorum

Bu konuları defalarca konuştuk aynı şeyleri yazmaktan klavyemde parmaklarımda yoruldu.

Hayal peşinde koşmayın!

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Oyun bitti arkadaş.Serverlarla veya kişilerle alakalı değil bu durum.Oyunla alakalı.Artık öyle ki ne eski ortamlar var ne de eski arkadaşlar.

Misal;

Geceleri kasarken kimse away bırakmazdı.Hep muhabbet dönerdi.Away kalınacaksa da herkes birlikte away kalırdı.Şimdi sen ne yaparsan yap olmaz.Yabancılarda da para dönüyor.Ve yabancılar kurumsal olarak bir serverı açıyor.Ayrıca kimse Türk serverına para yatırmaz.Yatırması için 2-3 sene açık tutması lazım.

Ayrıca ben millet ayrımı yapmam yabancı Türk fark etmez hangisi kaliteli yapıyorsa onda oynarım.Benim için serverda dönen muhabbet önemlidir.Yabancı serverlarda bile gayet güzel muhabbetler dönüyor.Yukardaki örneğide buna itafen verdim.

Şimdi ise arada arkadaşlarımın/tanıdıklarımın açtığı serverlara ara sıra keyif olsun diye giriyorum

Bu konuları defalarca konuştuk aynı şeyleri yazmaktan klavyemde parmaklarımda yoruldu.

Hayal peşinde koşmayın!

Ewet sen haklısın....

• Artık bu oyun bitti
    Foruma bir bakın kavga döğüş olmadığı zamanlarda kimsecikler yok
    Mu online şu haliyle çağın gerisinde kalmıştır.
    Sadece nostalji amacıyla oynanmaktadır
    Saygılar
  • bu gün iki kez bu forumda konusu olan 3 türk serverine girmeye çalıştım ama olmadı belki geçici problemler oluyordur ama
    yabancı bi server var şu anda oynadığım ne zaman girsem sorunsuz, yani kötü tesadüflerde bir yere kadar tolere ediliyor bi
    yerden sonra sıkıyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Oyun bitti arkadaş.Serverlarla veya kişilerle alakalı değil bu durum.Oyunla alakalı.Artık öyle ki ne eski ortamlar var ne de eski arkadaşlar.

Misal;

Hayal peşinde koşmayın!

Katılıyorum

• EN BÜYÜK 2 ÖRNEK

ZhyperMu Serverinda COK Büyük Oranda Türk Var

GLOBALDA İSE Türklerin Yine Yogunlugu Var

Türkler ,Bizler Güvenilir 24/24 Muhabbet Ortami Olan Serveri Ariyoruz.

Hiç Unutmam Bi Server Vardi Aklima Gelmedi... Tatildeydi Gece Saaat 2-3 Gibiydi Evdekiler HADİ Yat Olum Dediler Muhabbet oKadar Koyu Olmuştu Ki Gece 6 Da Yattigimi HATİRLİYORUM. Nerde Öyle Serverlar.... Angelusun Serveriydi Heralde
  • eski muhabbetler kalmadı her kez kasma lvl alma res atma derdin de eskiden kasardık ama aynı zamanda da muhabbetimizi ederdik eski playerlar yok daha doğrusu muhabbet olmadan da bence mu onlinenin tadı çıkmıyor ama bu düzelmez gibi geliyor.
  • @Pako
    Sabah 6 olmasın o

Artık her yeni üye böyle bir konu açıp Muonline ı kurtarmaya çalışıyor fakat bu saatten sonra birşey olacağı yok..
  • Bence Eskilerden Biri Server Kursa Server Tutar... !
  • hayır senelerdir büyük reklamlar nasıl olur bunun peşindeyim türkiyenin tek eksiği kendine ait dünyaca ünlü bir toplist sitesi olmayışı gelin bir toplist yapalım ragezone dahil tüm dünyadaki muonline ile ilgilenen tüm forumlara yazalım hatta bu tür formların bile top listte reklamını yaparak forum sahiplerinin ruhunu okşayarak onlarında bizi reklam yapmalarını sağlayalım toplistte türk serverlerine panelden falan votelerini arttırdıkmı tüm dünya kullanıcıları serverlerdedir litvanyalılar bu işi çok iyi yapıyo nerdeyse tüm toplist siteleri litvanyalıların. bu işlerle uğraşabilecek birileri varsa bence hemen başlasın çalışmaya

benden geçti artık

• quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

hayır senelerdir büyük reklamlar nasıl olur bunun peşindeyim türkiyenin tek eksiği kendine ait dünyaca ünlü bir toplist sitesi olmayışı gelin bir toplist yapalım ragezone dahil tüm dünyadaki muonline ile ilgilenen tüm forumlara yazalım hatta bu tür formların bile top listte reklamını yaparak forum sahiplerinin ruhunu okşayarak onlarında bizi reklam yapmalarını sağlayalım toplistte türk serverlerine panelden falan votelerini arttırdıkmı tüm dünya kullanıcıları serverlerdedir litvanyalılar bu işi çok iyi yapıyo nerdeyse tüm toplist siteleri litvanyalıların. bu işlerle uğraşabilecek birileri varsa bence hemen başlasın çalışmaya

benden geçti artık

Yardım Edersen Bi Gorusek;) Download Merkezide Kurcaz Allah Nasip Ederse Bi Bakıver Baqim Usda by_modexp@hotmail.com bi fikir ver

• VALLA ACELEM WARDI CEVAPLARI OKUMADAN YAZDIM...

1.ZOR BİR SERVER KURAN YOKKİ ZEVKLE OYNUYAM...

2.ARKADAŞLAR GÖSTERİŞ YAPCAM DİE PC ÖZELLİKLERİNDEN FAZLA YÜKSEK VERSİYON KURUYOLAR LAG OLUYO...

3.DAHA AÇILMADAN REKLAM YAPIYOLAR... VE AÇILANLAR HEMEN KAPANIYO...

4.ARKADAŞLAR SERVER KURUYOLAR ARKADAŞLARINA FULL SET VERİYOLAR... SİTESİNDEDE ''ADMINDEN İTEM+ZEN+PARTY İSTEYEN BAN!!''' DİOLAR

ARKADAŞLARINA FULL SET VERİYOLAR

HEM HAKSIZLIK... HEM AYIP BİŞİ... BİDE TORPİL GEÇMEK YOK DİOLAR SİNİR OLUYOM...

BZEN PM GELİYO BANA NEDEN ''TÜRK SERVER KASMIYOSUN'' DİE... NAPİM Bİ DÜZGÜN SERVER KURAN YOKKİ... EMEĞE SAYGI DİOLAR BAŞKA BİRİLERİ

KÜFÜR EDİYO BİZE, BİZDE ALTTA KALMAMAK İÇİN BİZDE EDİYOZ AMA ADAM ADMININ ARKADAŞI ÇIKIYO BİZ BAN YİYOZ ADAM HALA KASIYO... İŞTE

BN BU YÜZDEN TÜRK SERVERİ FAZLA KASMIYOM... MU-İZMİRLEE RES ATILMADAN ÖNCE SADECE 1TEK O SERVERİ KASTIM O KADAR BAŞKA HİÇ TÜRK

SERVERİ OYNAYIPTA CHARIMI FULL YAPMADIM...

1.5 SENE ÖNCE ''MU-KITASI'' WARDI HİÇ BÖLE HAKSIZLIK OLMUYODU BİDE O SERVERDA KASMIŞTIM...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.