Şimdi Ara

Arkadaşıma Verdiğim Borcu Geri Isteme Taktikleri (KENDINE GEL DH!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir buçuk ay önce arkadaşıma 100 TL borç verdim, hala geri vermedi. Geçen gün laf arasında "Tefeciler verilen borcu tahsil edemeyince böbrekleri alıyormuş" dedim. Pişkin pişkin " Abi bu devirde kimseden borç almayacaksın" dedi. Kırılmasın diye bir şey demiyorum, üstü kapalı mesaj veriyorum ama anlamıyor. 2 gün önce yemek yerken "Varsın cebimizde 100 TL olmasın seninle paha biçilemez muhabbetimiz var" dedim, belki oradan uyanır diye düşündüm ama yine oralı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 11 Mayıs 2017; 20:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elemana gidip " birisine borç verdim. geri vermiyor. nasıl isteyeyim paşam" de.
  • yuzsuz biri 100 liramı istedi verdik hala geri odemedi iyiki senin gibi iyi arkadaşlarım var de

• 100 liramı geri ver aklını alırım de.
  • kanki 100 tl borç verir misin de
  • sonra yusuf insanlardan niye soğuyorsun? ısınmam için bir tane sebep söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

sonra yusuf insanlardan niye soğuyorsun? ısınmam için bir tane sebep söyleyin.

Oooooo akrep yusuf gelmiş alırım bi dal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadaşım borç aldı mı öder. Ben aldım mı da öderim.

Ben olsam çocuktan şakayla karışıp paranı ver artık derim vermezse kavga filan çıkartırım paramı alırım birdaha da konuşmam.

Not: burda mevzu 50-100-200 tl değil. Arkadaş dediğin kişiye senin para vermen onunda "borç" demesi sonra çamura yatması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bu kadar yuzsuz olabiliyorlar. Ben arkadaştan 10 tl aldim. Acaba yarin bulamassam para ne der diye düşünüyorum sunlarin yaptığına bak

• Valla bir kişiye borç vereceksen önce küçük meblağlarla vereceksin. Baktın 50 kuruşu bile ödemeye çalışıyor o zaman 100 lira borç verirsin. Kusura bakma hocam geçmiş olsun.

• direk iste borcunu ama yüz yüze isteme arayıp söyle

kanka şu benim 100 tl yi vermen lazım falan niye derse sanane olum falan yap para önemli bence

ve zaten o kadar kastetmene oralı olmamış direk iste yoksa çöpe gidicek benden söylemesi
  • Benim borç aldığım adam üstü kapalı söylese ben daha çok rahatsız olurum
    direk söyle
  • Kimseye borc vermem isteyen olursa bankadan kredi cek derim.. En iyi budur eger 50 tl ise gene derim.

• Hiç param yok şundan bundan borç istedim vermedi napacam bilmiyom de

• 2 lira alacağım var, onu da isteyedim. 2 lira bile olsa benim 2 liram, onun değil.

• Gençken olur öyle şeyler takma kafana
  • Kardeşim panpa kanka Vs zor durumdayım benim şu 100 tl versene de gitsin.

• Arkadas arasinda paranin lafi olmaz, ancak borc diye aldiysa da o zaman onu ilk is odeyecek. unutmus olabilir direkt soyle; zaten dert etmeyecektir, mahcup olacaktir. yok hatirliyor ama odemiyor ise o zaman da arkadas olarak bile gormen hata, soylersen ve kivirirsa, direk parami ver lan yoksa dalagini sokerim diye gir. ya sen ondan degersiz oldugun icin odemesi gerekmedigini dusunuyor, ya da seni salak/somurulecek biri yerine koydugu icin odemeyi bile dusunmuyordur. her durumda direkt istemen en dogrusu. o senden borc isterken utanip sikildi mi, birinden borc isteyecegim arkadaslar nasil istesem diye gelip sordu mu ? sen de dogrudan "aga noldu benden aldigin borc? para lazim, kariyla kizla yiicem" diye gir olaya.
  • 100 lira borç iste . Sonra unut.
  • Mesaj attım şimdi "Birine birç verdim, hala geri vermedi; sence nasıl istemeliyim?" dedim. "Herkese borç vermeyeceksin sonunda üzülen sen olursun. Böyle şerefsizlere laf anlatamazsın" dedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.