Şimdi Ara

GEL-GİT ve LG F1443KDS9 alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • candoğan üstadın tavsiyeleri ile daha önce 602 yvx buzdolabı almıştım yaklaşık iki yıl oldu taş gibi maşallah, bulaşık makinasını AEG almıştım fakat hala performansından emin değilim, çamaşır makinamıda değiştirecektim tüm bu tecrübelerimden-gelgitlerden sonra nihayet 1443fds9 dan yana kullandım ve dün aldım..hayırlısı bakalım, daha kurulum yapılmadı, paylaşım yaparım... fiyat 1800/ 3 ay erteleme +10 taksit arkadaşlar

candoğan hocam benim ç.m. arçelikti sıkma yaparken tak-tak-tak diye ses çıkarıyor yaptırıp ihtiyacı olan bir komşuma verecem çok para tutarmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetscemil -- 10 Haziran 2013; 9:28:05 >

• candoğan hocam cevabınızı bekliyorum
  • Hayırlı olsun yeni makineniz. Eski Arçelik makinenizin model kodu nedir? Kendiniz tamir edebilseydiniz çok ucuza tamir olurdu. Servis yaparsa aşağı yukarı 50-70TL arası bir masrafı var. Sorun büyük ihtimalle amortisörlerden ya da rulmandan kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Hayırlı olsun yeni makineniz. Eski Arçelik makinenizin model kodu nedir? Kendiniz tamir edebilseydiniz çok ucuza tamir olurdu. Servis yaparsa aşağı yukarı 50-70TL arası bir masrafı var. Sorun büyük ihtimalle amortisörlerden ya da rulmandan kaynaklıdır.

3320 üstat
  • candoğan hocam buralardamısın?
  • Rulmanlardan sorun olabilir. Makineyi içi boşken sıkmaya aldığınızda aynı sesi yapıyor mu?
  • valla hocam yeni makina bugün kuruluca emektar şu an yan tarafta bekliyor, yarın bağlayıp bi deneyim olurmu?
  • Fişi yetişiyorsa takıp C programına alın yeter :))
  • quote:

Fişi yetişiyorsa takıp C programına alın yeter :))

denedim hiç gürültü yapmadan sıkma yapıyor hocam problem yok...şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetscemil -- 9 Haziran 2013; 15:15:24 >
  • Makinanız hayırlı olsun. Ama makinanızın kodu F1443KDS9 yanlış yazmışsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi boşken değil, doluyken ses yapıyorsa büyük ihtimalle amortisörlerde sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Makinanız hayırlı olsun. Ama makinanızın kodu F1443KDS9 yanlış yazmışsınız.

teşekkürler doğru
  • quote:

İçi boşken değil, doluyken ses yapıyorsa büyük ihtimalle amortisörlerde sorun vardır.

tek sıkıntısı konfor ise(aşırı ses) böyle kalsın diyorum hocam gittiği yere kadar gitsin olur mu?
  • ahmetscemil A kullanıcısına yanıt
    Makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Benim de Arçelik çamaşır makinem var sallantı şikayeti vardı servis amortisörleri değiştirdi ama sorun tam düzelmedi ara sıra takırtı ve aşırı sallanma yapıyor. Özel bir servis kazan balansı bozulmuş da olabilir diyor. Amortisörü değiştirmek takırtı ve sallanmayı gidermeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Benim de Arçelik çamaşır makinem var sallantı şikayeti vardı servis amortisörleri değiştirdi ama sorun tam düzelmedi ara sıra takırtı ve aşırı sallanma yapıyor. Özel bir servis kazan balansı bozulmuş da olabilir diyor. Amortisörü değiştirmek takırtı ve sallanmayı gidermeyebilir.

teşekkürler, galiba bu şekilde vereceğim, gittiği yere kadar gitsin artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.