Şimdi Ara

Gel vatandas geeel.. 100 Mb/s Internet ayda 35 USD. Isteyen? Hong Konga bir iki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayda 35 dolara 100 Mbit/s bizim 256 Kb/s parasina yani. Yalan?

Hong kong firmasi HKBN net olayi birazcik yarmis. Nisan Mayis aylarinda basliyor uygluama acele etmeyin.
    http://bb100.hkbn.net/BB100/02_usage/02_index_e.htm
    http://bb100.hkbn.net/BB100/04_new-offer/04_index_e.htm

Yorum yapmanin pek anlami yok ama haber almak ozgurluktur.

yap sen yorumunu takma herseye...

TT utan laflarini gormezden geliyorum. Utanacak olan bizleriz cunku bukadar hizi korsan oyun muzik film indirmek icin isteyegiz yuzde 80 nimiz. Ciddi islerle ugrassak TT yi oradan alasagi indirir yerine adam gibi firma dikeriz. Ama birileri iyi yonetsin bizi diye yan gel yatmak daha guzel walla.

sus freeq, sus!

ben seninle konusmuyorum ki....

olsun susarak konus!

• kardeş bu haber sende ciddi sorunlara neden olmuş anlaşılan. neyse fazla zorlama bünyeyi.

Allah cezanı verecek telekom...
  • waybe.service pack2 yi 31 sn de,bir dvd filmi(4.7 gb) 9 dk 48 sn de download ediyor...
    inanılmaz...allah tependen baksın telekom...boynun altında kalsın...

• eydieselmiş internetmiş megabaytmış bunlar fani şeyler sayın milletvekilleri , hong kongta olsanız da belki türkiyede olmak isteyecektiniz yani . insanoğlu doyumsuzdur hep daha fazlasını ister , klasik bir tablodur bu.
  • herkezin tuttuğu telekoma
  • arkadaşlar birde şöyle düşünelim bu hızdaki internet özel kalın kabloar gerektriyor yani elefon kablosuyla ne yazıkki bu imkanlar sağlanamıyor telekomun daha telefon kablosuyla bu hizmeti sunamadığını dşünürsek bence bırakın bu hızlı interneti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruf

waybe.service pack2 yi 31 sn de,bir dvd filmi(4.7 gb) 9 dk 48 sn de download ediyor...

hheheh o hızda upload yapabilcek server bulursan anca o hızda indirir....
    karşıdaki bağlantı yavaşsa o hız hiç bi anlam ifade etmiyo
    ama adı bile yeter 100mbit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom tüm internet sistemin çöksün emi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred_coder

quote:

Orjinalden alıntı: ruf

waybe.service pack2 yi 31 sn de,bir dvd filmi(4.7 gb) 9 dk 48 sn de download ediyor...

hheheh o hızda upload yapabilcek server bulursan anca o hızda indirir....
    karşıdaki bağlantı yavaşsa o hız hiç bi anlam ifade etmiyo
    ama adı bile yeter 100mbit

heehe! kardeş adamlar eve 100mbit çekiyorsa sence serverlara ne kadar çekerler

• Bide olum tanıtımda adamlar 6mbit ile karşılaştırıyolar 100mbit'i yani ona bile b.k atıyolar vah biz ne yapalım ağıtlar mı yakalım
  • 100 mbit bağlantın olduğunu varsayalım.4.7 gb'lık filmi hangi sunucudan indireceksin.Türkiye'de çoğu sunucunun bu kadar çıkışı olduğunu bile sanmıyorum.
  • gunun bırınde bızdede olur ama bız gorurmuyuz bılemem :D
  • Japonyada 125 milyon nufusa 10 bin makam aracı, Türkiyede 70 milyon nüfusa 125 bin makam aracı vardır. Bunun gibi onlarca yüzlerce örnek verilebilir.
    Bu yüzden 100mbit/s hıza ulaşabilirler. Ne ilgisi var diyebilirsiniz ama bence direk ilgilidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preston

eydieselmiş internetmiş megabaytmış bunlar fani şeyler sayın milletvekilleri , hong kongta olsanız da belki türkiyede olmak isteyecektiniz yani . insanoğlu doyumsuzdur hep daha fazlasını ister , klasik bir tablodur bu.

Felsefe bölümüne lütfen
  • Fruk zannederim sana karışık geldi
  • yuuuuuuuuuuuuhh
  • hong kong tan buraya bi hat cekemezmiyiz ya
    yada bildiğiniz sağlam bi wireless cihazı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 29 Ocak 2005, 12:48:07 >
  • Daha öncede söyledim biz tarım ülkesiyiz teknolojiye çok gıdaya az para öderiz Japonyada karpuzun kilosu 60ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norton Harbi Virüs

Daha öncede söyledim biz tarım ülkesiyiz teknolojiye çok gıdaya az para öderiz Japonyada karpuzun kilosu 60ytl.

tamam istebiz onlara karpuz verelim onlar bize teknoloji
  • quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

gunun bırınde bızdede olur ama bız gorurmuyuz bılemem :D

ahdauha acaba aşık olduğum kızı internet pahasına olsada bırakıp hong kong lu biriyle mi evlensem ? torunlarımız görcek inş. 100 mbit/sn hızı ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.