Bildirim
gel vatandas geeelll 15.4 canta arti kilif 30 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimsede para yok herhal:)) -
bana yatakta yatarken laptobu koyacak stand gibi bişi lazım ucuza bulunabilirmi öneri varmı ? -
bunun icin 3-4 urun var..
xtray
logitech lapdesk
ikea brada
belkin cushdesk
-
ikea brada
-
logitech lapdesk
-
belkin cush desk
-
xtray hepsiburaada 90 ama markafoni indirimde 30 a kadar dustu..
ikea brada 35 tl
logitech 65
cush desk 45...
daha ucuzları var aslında
20 tlye ara ara indirime giiro
-
ikea baska 10 lira ama sanmiyorum urunun dizde kullanilabilecegini
-
quote:
Orijinalden alıntı: oaston
quote:
Orijinalden alıntı: gunesindostu
http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=B153C62F2D2349699D845FE29F4573334476607&PTS=11545.390000000&PPAGE=shopping_urundetay.html&EXT_RUN_PAR_1=N4&EXT_RUN_PAR_2=255713#
biyrun iceri:)))
Hakkaten hesabının içine buyurduk Hakan arkadaşım. Nasıl oluyor anlamadım ama verdiğin linke tıklayınca Hakan Yeşilli'ye ait hesaptan açılıyor sayfa.. Bu sen isen linki değiştir istersen, bütün iletişim bilgilerine ulaşılıyor zira
komedi ya ben hakan deilim kardes rahat ol:=)) sulalede bile yok hakan:) gecen gun arkadasın biri tıklayınca benim hesaba giriomus.. ben tikliyorum giremiorum tam komedi. ben linke tıkladım kimseye giremedim dur bi google croma la deneyem
ne aklıma geldi biliomusun 1 senedir her ay ararlar beni ana adi serife baba adı hasanmi diye... bi tutsa borcun var hacize gelcez dicekler allahtan ismim tutuo ama ana baba adi tutmuo :))
herhalde sisteme en son giren kişiye giriosun şimdi cıkar donanimhaberden ben hakan yesilim diyen biri:)) denedim olmadi ben giremiom:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 6 Eylül 2010; 5:17:22 >
-
quote:
quote:
quote:
http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=B153C62F2D2349699D845FE29F4573334476607&PTS=11545.390000000&PPAGE=shopping_urundetay.html&EXT_RUN_PAR_1=N4&EXT_RUN_PAR_2=255713#
Hakkaten hesabının içine buyurduk Hakan arkadaşım. Nasıl oluyor anlamadım ama verdiğin linke tıklayınca Hakan Yeşilli'ye ait hesaptan açılıyor sayfa.. Bu sen isen linki değiştir istersen, bütün iletişim bilgilerine ulaşılıyor zira
komedi ya ben hakan deilim kardes rahat ol:=)) sulalede bile yok hakan:) gecen gun arkadasın biri tıklayınca benim hesaba giriomus.. ben tikliyorum giremiorum tam komedi. ben linke tıkladım kimseye giremedim dur bi google croma la deneyem
ne aklıma geldi biliomusun 1 senedir her ay ararlar beni ana adi serife baba adı hasanmi diye... bi tutsa borcun var hacize gelcez dicekler allahtan ismim tutuo ama ana baba adi tutmuo :))
herhalde sisteme en son giren kişiye giriosun şimdi cıkar donanimhaberden ben hakan yesilim diyen biri:)) denedim olmadi ben giremiom:)
İlginç hakkaten
-
boyle bir urun var gittigidyorda acik arttirmayla 35 e gitti normal 51
-
buda suoerrr
-
bitenekadar da 20 lira
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&id=5412&u=Aydınlatmalı Kucak Tipi Çalışma Minder Sehpa
-
http://evdeofis.com/index.php/2009/07/10/acikhavada-dizustu-calismak/
acik havada laptop keyfi:) -
quote:
ikea baska 10 lira ama sanmiyorum urunun dizde kullanilabilecegini
ben de aldım bunu ama pek kullanışlı değil neyazıkki. -
quote:
quote:
quote:
quote:
İlginç hakkaten
ya bendede ergün topaloğlu adı ile girdi,
ne sacmasapan bı sıteymıs arkadas,milletin butun bılgılerı paylasılıyor orda...
-
Enson siteye kim login olduysa onun session üzerinden mi devamm ediyor nedir bende girdiğimde ERgün Topaloğlu olarak çıktı. -
Hakikaten saçma ötesi!!!
Cookilere filan bakmadan direk login yapıyorlar sizi!
"murat ağsu" diye girdim.
Yalnız bu bir arkadaşımın mail adresine arada bir, siparişiniz gönderilmiştir diye gelen mailleri de açıklıyor gibi. Ama hesabından çekilen bir miktar, para filan olmuyordu.
İnsanların tüm bilgileri kabak gibi ortada!
Ek: Az önce telefonla durumu bildirdim. Bakalım gerekli incelemeleri ne kadar sürede yapacaklar ve geri dönüş sağlayacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 6 Eylül 2010; 12:22:56 > -
Harbi bende istiyorum aytakta kullanma için bir laptop altlığı şöle 25 30 liraya ne önerisisniz??
Benzer içerikler
- yandex pttavm 200 tl
- samsung amazon prime
- tutaste parfüm
- spotify 3 ay ücretsiz
- hepsiburada premium worldcard
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X