Şimdi Ara

gel vatandas geeelll 15.4 canta arti kilif 30 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana yatakta yatarken laptobu koyacak stand gibi bişi lazım ucuza bulunabilirmi öneri varmı ?
  • bunun icin 3-4 urun var..

xtray
    logitech lapdesk
    ikea brada
    belkin cushdesk

• ikea brada

• logitech lapdesk

• belkin cush desk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xtray hepsiburaada 90 ama markafoni indirimde 30 a kadar dustu..

ikea brada 35 tl
    logitech 65
    cush desk 45...
    daha ucuzları var aslında

20 tlye ara ara indirime giiro

• ikea baska 10 lira ama sanmiyorum urunun dizde kullanilabilecegini

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=B153C62F2D2349699D845FE29F4573334476607&PTS=11545.390000000&PPAGE=shopping_urundetay.html&EXT_RUN_PAR_1=N4&EXT_RUN_PAR_2=255713#

biyrun iceri:)))

Hakkaten hesabının içine buyurduk Hakan arkadaşım. Nasıl oluyor anlamadım ama verdiğin linke tıklayınca Hakan Yeşilli'ye ait hesaptan açılıyor sayfa.. Bu sen isen linki değiştir istersen, bütün iletişim bilgilerine ulaşılıyor zira

komedi ya ben hakan deilim kardes rahat ol:=)) sulalede bile yok hakan:) gecen gun arkadasın biri tıklayınca benim hesaba giriomus.. ben tikliyorum giremiorum tam komedi. ben linke tıkladım kimseye giremedim dur bi google croma la deneyem

ne aklıma geldi biliomusun 1 senedir her ay ararlar beni ana adi serife baba adı hasanmi diye... bi tutsa borcun var hacize gelcez dicekler allahtan ismim tutuo ama ana baba adi tutmuo :))

herhalde sisteme en son giren kişiye giriosun şimdi cıkar donanimhaberden ben hakan yesilim diyen biri:)) denedim olmadi ben giremiom:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 6 Eylül 2010; 5:17:22 >

• quote:

quote:

quote:

http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=B153C62F2D2349699D845FE29F4573334476607&PTS=11545.390000000&PPAGE=shopping_urundetay.html&EXT_RUN_PAR_1=N4&EXT_RUN_PAR_2=255713#

Hakkaten hesabının içine buyurduk Hakan arkadaşım. Nasıl oluyor anlamadım ama verdiğin linke tıklayınca Hakan Yeşilli'ye ait hesaptan açılıyor sayfa.. Bu sen isen linki değiştir istersen, bütün iletişim bilgilerine ulaşılıyor zira

komedi ya ben hakan deilim kardes rahat ol:=)) sulalede bile yok hakan:) gecen gun arkadasın biri tıklayınca benim hesaba giriomus.. ben tikliyorum giremiorum tam komedi. ben linke tıkladım kimseye giremedim dur bi google croma la deneyem

ne aklıma geldi biliomusun 1 senedir her ay ararlar beni ana adi serife baba adı hasanmi diye... bi tutsa borcun var hacize gelcez dicekler allahtan ismim tutuo ama ana baba adi tutmuo :))

herhalde sisteme en son giren kişiye giriosun şimdi cıkar donanimhaberden ben hakan yesilim diyen biri:)) denedim olmadi ben giremiom:)

İlginç hakkaten

• boyle bir urun var gittigidyorda acik arttirmayla 35 e gitti normal 51

• buda suoerrr

• bitenekadar da 20 lira
    http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&id=5412&u=Aydınlatmalı Kucak Tipi Çalışma Minder Sehpa

• quote:

ikea baska 10 lira ama sanmiyorum urunun dizde kullanilabilecegini

ben de aldım bunu ama pek kullanışlı değil neyazıkki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlginç hakkaten

ya bendede ergün topaloğlu adı ile girdi,
    ne sacmasapan bı sıteymıs arkadas,milletin butun bılgılerı paylasılıyor orda...

• Enson siteye kim login olduysa onun session üzerinden mi devamm ediyor nedir bende girdiğimde ERgün Topaloğlu olarak çıktı.
  • Hakikaten saçma ötesi!!!

Cookilere filan bakmadan direk login yapıyorlar sizi!

"murat ağsu" diye girdim.

Yalnız bu bir arkadaşımın mail adresine arada bir, siparişiniz gönderilmiştir diye gelen mailleri de açıklıyor gibi. Ama hesabından çekilen bir miktar, para filan olmuyordu.
    İnsanların tüm bilgileri kabak gibi ortada!

Ek: Az önce telefonla durumu bildirdim. Bakalım gerekli incelemeleri ne kadar sürede yapacaklar ve geri dönüş sağlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 6 Eylül 2010; 12:22:56 >
  • Harbi bende istiyorum aytakta kullanma için bir laptop altlığı şöle 25 30 liraya ne önerisisniz??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.