Şimdi Ara

825.000 TL'ye Arac Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maksimum cikabilecegim rakam 825.000 TL. Senede 10.000 KM uzeri yol yapabiliyorum. 2012 ve uzeri olmasini istiyorum (daha cok 2015 ve uzeri istiyorum ama bu fiyata bulunur mu bilemiyorum). Yani yakiti da dusunmek gerekecek. Dizel ise maksimum 100.000 km ariyorum. Benzin turbolu arac var ise onada okayim :)

Benim suan icin aklimda olan arac Kia Ceed Concept Plus. Onerilere acigim

Tesekkurler

• kamyonet düşünüyorsanız eğer opel combo ve berlingo var o paraya düz vites ve sıfır.

• Turbo benzine yakıt yetmez, atmosferik lpg li gitmez en iyisi dizel hem az yakar hem performanslıdır.

Focus 3 ya da 3.5 kasa dizel bakabilirsin, 1.6 dizeller arasında en az yakan, güzel performansı olan ve sorunsuz bir motora sahiptir.

Kia demişsin uzakdoğu grubunun dizeli biraz fazla yakıyor, o yüzden tavsiye etmiyorum şahsen.
  • 1.6 E-Torq Otomatik Egea 2016-2017 model düşük kmli araç bulunur sanırım bu paraya. En az Urban paket tercih edilirse donanımları gayet yeterli gelir. LPG ile oldukça ekonomik yolculuk yaparsınız. İç hacmi ve bagaj genişliği de aile ile binilecekse sizi memnun eder. Dizelin pisliğini çekmemiş olursunuz. Modelli ve tam otomatik kronik sorunu olmayan bir araca binmiş olursunuz.

Örnek ilan;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bb-garaj-fiat-egea-hatchback-1.6-e-torq-lounge-plus-otomatik-1116204125/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 15 Ekim 2023; 1:41:28 >

• Dynamic otomatik astra k
  • Kia donanım için vs. güzel seçim. Donanım çok önemli değilse astra j 1.4t, 1.6cdti önerebilirim.. 

• Piyasa oyle bir degisik ki 900bin civarina 2020 model bulurken 800bine 2015 satiyorlar.

Valla benim tavsiyem 5 yas ustu araba almamaniz. Benim o civarda param var araligi bekliyorum ikinci el icin.

Clio 1.3 tce ile toyota corolla hybrid bakiyorum ben. Ikisi de birbirinden asiri farkli klasman fakat onceligim corolla o zaman o kadar param olmaz ise komple kafayi clioya ceviricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 17 Ekim 2023; 0:41:22 >
  • en yeni modelli arabayı tercih edin j kasa astra,kia ceed falan 100 bin km devirmiş 10 yaşına gelmiş arabalara para bağlamayın, clio egea taraflarına bakın

• Eğer daha önce başlık açmış olsaydınız 73 bin de kazasız hasarsız tertemiz power donanım mazda 3 sattım 2015 model 2016 çıkışlı. Kırmızı HB ve çok iyi bir araçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofs911_1 -- 17 Ekim 2023; 15:6:38 >
  • Egea multijet sıfır alın. Ne yapacaksınız 7-10 yaşında araçları.

• Eğer otomatik vites şart değilse düşük km güzel araçlar bulursunuz o paralara.
  • Direk Honda Jazz 2018 1.3 Elegance paket, veya biraz daha güçlü olsa derseniz 1.5 Dream paket.

1.5 Dream pakette, 1.3 elegance'a gore arka kamera yok sadece, birde otomatik klima ama o önemsiz.

Jazz'larda 6 hava yastığı, şerit takip uyarı sistemi, ön çarpışma engelleme, levha okuma gibi güvenlik önlemleri standart bulunmaktadır.

Ön ve arka diz ve kafa mesafesi sınıfının en büyüğüdür. Arka koltuklar Magic Seat adı verilen sistem ile katlanabilmekte ve altlarına bile eşya konabilmektedir.

CRV şanzıman ve atmosferik motor tamamen sorunsuzdur.

Direksiyon arkasında ki kulakçıklardan şanzıman devir ayarı yapılabilmektedir.

Atmosferik kullanmayı biliyorsanız memnun olacağınız araçtır. Rampaya girmeden devir arttıracaksınız o kadar, 1.3 motor sonuçta güçlü motor değil devirlenmesi gerekiyor ihtiyaç duyduğu torka ulaşması için.Ama tamamen masrafsız araçtır.

Ben 4 sene 1.3 Elegance kullandım, eşimi ikna edip zor sattım daha büyük araç almak için. Bu aracı alanların çoğu araca bağlanıyor. Ben tavsiye ederim. Bu rakamları 2018-2019 model 40-50binde kazasız bulursunuz. Ben 860'ne 2 ay önce 40binde 2018 model sattım. Ama benim araç çok temizdi, içi falan çok iyi durumdaydı, ekspertiz bile aracı övmüştü, bu araçlar sıfır sıkıntı diye. Motor kapağını açtık, alıcı motor yıkanmış diye düşündü, ne bir yağ izi vb hiçbirşey yoktu ki motor hiç yıkanmadı.

Neyse Jazz öneririm, ilan fiyatlarını çok kale almayın, o fiyatlara gitmiyor zaten, ben ilan verdiğimde benim aracın benzerleri 920-940 falan istiyordu ben 890 a ilan girmiştim.

Birde servis bakımlı olmasına dikkat edin.

• aracım satılıktır 2016 1.2 tce 130manuel icon paket 153bin km de gümüş gri kozmetiği oldukça iyi yeni kış lastiği var üstünde sağ ön kapı boyalı sadece jant ve elektrikli ayna kaynaklı 14 bin kasar kaydı var kaza fotosu mevcut aracı bakımlı ve düzenli kullanıyorum yıkamaya bile vermeyi tercih etmem kendim yıkıyorum. düzenli yağını vs kontrol ederim yağ eksiltme problemi yok kronik olan muaynesi yeni mtvsi 400tl şehir içi klima vs hava durumuna göre 6.5 7.5 arası yakıyor uzun yolda 5.5 6.50 arası oldukça seri araç araç değiştireceğim için satıyorum dilersen fotolarını ve atarım araç türk üretimi olmadığı için biraz daha kaliteli multi sense özelliğine göre daha spor ve komforlu olabiliyor suspansiyona elektrikli müdahale oluyor sanırım. Araçta eksik yok bu fiyata bu dolulukta ve yılda başka araç bulmak oldukça zor o dönemlerde yeni 1.2 tcler çıktığı için gene minik bir pazarlık olur sana 835 bin tl ye ilana koymaya düşünüyordum bende ilgilenirsen yazabilirsin

• tutku59 T kullanıcısına yanıt

Ne bu megane mı?

• Evet megane 4 hatchback

• tutku59 T kullanıcısına yanıt

hatasız boyasız 69 binde olanı 829 lira ki bende bakıyorum arkadaş bu aracı 820 civarına bırakacak. Üstelik edc şanzıman. Biraz kmye ve manuele göre fiyatın yüksek gibi.

https://www.sahibinden.com/s/Y6kwHnsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 27 Ekim 2023; 14:48:57 >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım hocam 2 3 haftadır yoğunum fiyatlara bakmadım biraz daha gerilemiş niyetin varsa fiyatta anlaşırım ortalama 800 civarına problem olmaz yinede ilandaki aracı düşünürsende öneririm bir renoya göre cidden güzel araç ve bu fiyata en mantıklı araçlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku59 -- 27 Ekim 2023; 18:1:40 >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt

Kronik olarakta dörtlü tuşu sert basmaktan bozulabiliyor birde baskı balata üst merkez kilit kırılıyor benim başıma geldi çok pahalı tutmuyor bi kontrol etmeni öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.