Qnb Saha Görevlisinin 0 Faizli Kredi Yalanı
Merhaba arkadaşlar,
Değerli vakitlerinizin çalınmaması ve dahi dürüst ve ahlaklı bir banka ile çalışabilmeniz için bu paylaşımı yapıyorum. İşyerime gelerek 20bin faizsiz kredi 10bin tl nakit avans kullanabilmem için kredi kartı başvurusuna beni yönlendiren ve aynı zamanda faizsiz krediye başvuru yaptığını söyleyen qnb finansbank saha görevlisinin yalan söylediğini, hesap açılıp kartım tarafıma teslim edildiğinde öğrendim. Devamında 20bin tl lik 0 faizli krediyi müşteri memnuniyeti kapsamında vermek isteyen müşteri temsilcisinin talebi de genel merkez tarafından reddedildi. 10 bin nakit avansı faizsiz vermek istediler ancak onu da ben kabul etmedim. Kredi kartı kapatma aşamasında da 500 tl karta puan yüklemeyi teklif ettiler kabul etmeyerek bankayla olan ilişkimi başlamadan sonlandırdım. Siz değerli arkadaşlara da bu bankayla işlem yapmamanızı akıl, ruh ve cep sağlığınız için tavsiye ederim. Sağlıcakla kalınız.
Samsung 55q70c Qled Tv- Vatan 30.899
Arkadaşlar aracın bir buçuk parçası boyalı sol kapılar tramer kaydı yok. Servis bakımlı. 2. sahibiyim aile içinde el değiştiren bir araba.
Serviste Takılan Ekran var sahibinden ilanını yenilemedim araç satıştadır.
Servis Özel Servis İkilemi
Arkadaşlar merhaba, geçen sene 30bin kmde 2018 1.6 Megane joy araç aldım. Araba 2019 trafik çıkışlı olduğundan Şubat ayında garanti bitmesine rağmen 3. bakımı serviste yaptırmış, buji değişimi dahil genel bakıma 2600 TL ödemiştim. Arabada şöyle bir sorun var 4.viteste şanzımandan uğultu sesi geliyor. Ustaya gösterdim, bu araçlarda yağ falan eksik kalmadıkça şanzımandan ses kolay kolay gelmez, arıza vermez diyor. Aracı denedik sesi tam olarak alamadık ama ben yalnızken bazen çok bariz duyuluyor. Şimdi ben 4. bakım için fiyat aldım servisten sırf yağ bakımı ve antifriz değişimi için 3500 4000 fiyat çıkarıyorlar. Araç yeni olduğundan herhangi bir şanzıman arizasında iyiniyet garantisine girer, en azından bir miktarını Renault karşılar diye umuyorum sırf bu nedenle iyiniyet garantisi devam etsin diye serviste bakım yaptırmak mantıklı mı sizce? Ayrıca daha önce başka bir aracı şanzıman arızası nedeniyle Fiat servise götürmüştüm. Servisler bu tür arızaları tüm parçaları değiştirerek onarıyor. Risk almamak için. Çünkü şanzımanda diğer aşınan parçalarla uyum sağlamama ihtimali var teorik olarak. O yüzden çok fazla fiyat çıktığından dışarıda yarı maliyete bu tür sorunları halledebiliyorsunuz. Sizce ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar yanıt verirse sevinirim?
Lan kablosu bağlı değil hatası!
Arkadaşlar merhaba. Ps4 'ü dogrudan cat6 kablo ile modeme bağlı kullanırken ç.içi oyunda lan kablosu bağlı değil diye uyarı veriyor. 1 saniyeden az bir kopma oluyor oyundan atıyor. Bir sefer oyundan atmadan da devam etti. İnternette kopma olmadığını söyledi Superonline. Kabloyu da kontrol ettirdim onda da sorun yok. Ayrıca internete girip film izlerken de aynı hatayı üst üste 10 15 dk aralıklarla verdiği oldu. Daha önce hiç böyle bir arıza ile karşılaştınız mı? Çözümü için öneriniz var mı? İstanbul Beylikdüzü' nde oturuyorum. Tamir için yer de tavsiye edebilirsiniz.
Arkadaşlar iki aydır süper uyumlu tarife kullanıyorum. Çok mantıklı fiyat politikası uygulamışlar tarifede ancak dönem içinde sadece 1 kez tarife düzenlemesi yapabiliyorsunuz uygulamadan. Geçen ay konuşma hakkımı artırmak isterken nasıl olduysa SMS hakkimin arttığını gördüm. Sonra değiştiremedim. Konuşma paketi aldım ek ücret ödedim. Bu ay bir daha düzenlemeye girdim uygulamadan, bir de ne göreyim hoppaaa. Siz neyi seçerseniz seçin ileri ekranda kendiliğinden birşeyler artıp eksiliyor onaylansın mi diye son kez soruyor, ondan sonra değişiklik yapamıyorsunuz. Sms hakkını düşürmek için seçim yaptım konuşma hakkımı 100 dk yaptı onay sordu. Dikkat etmesem direk tarife aşımına düşecektim. Vodafone tarifenin adını tuzak tarife yapsa daha iyi olurmuş. Şikayet kaydı açtım bakalım ne olacak. Müşteri temsilcisine ulaşamıyorum robottan geçip de pişman oldum Vodafone a geçtiğime.
Arkadaşlar ürünü 11.11 kampanyasından 2019 yılı kasım ayında aldım 2 kış kullanılmıştır. Max 6 7 bin km kullanıldı, dot tarihi 2019 diye hatırlıyorum. Çok temizdir, ihtiyacı olan kaçırmasın. Gönül rahatlığı ile alın kullanın yalnız sadece Beylikdüzü İstanbul elden teslim vardır. Uygulama kullanmadığımdan mesajı geç görebilirim, PM atın dönüş sağlarım.
Arkadaşlar uzun süredir 1.6 dizel lineaya biniyorum. Güvenliğin zayıf konforun düşük olması sebebiyle değiştirmeyi planlıyorum. Ortalama 160 180 bandına dizel olması önceliğim, geniş bagajlı büyük olabilir(otopark sorunum yok) İstanbul'da kullanılacak araç arıyorum. Otomatik olsa iyi olur ancak manuel de olabilir. Araştırmalarımda kriterlerime uyan Octavialar oldu ama bu araçların 1.6 larinda aşırı fiyat farklılıkları var 2014 modellere 210k isteyenler var. Önerilerinize açığım. Bir de Toledo gözüme çarptı nispeten daha uygun fiyatlı araçlar ne dersiniz?
Sigortam.net Ucuz Sigorta Yalanı
Arkadaşlar geçen ay araca zorunlu trafik sigortası yaptırmak için fiyat aldım. Bunlar en ucuz 950 TL gibi bir fiyat vermişlerdi. Daha sonra arkadaştan fiyat aldım 800 TL ye aynı şartlarda başka firmadan sigorta yaptırdım. Bunların verdiği çek vs ile bile daha pahalıya geliyordu. Bilginiz olsun. Fiyat araştırması yaparak karar verin. Sağlıcakla kalın.
Hp Elitebook 840 g1 Pişmanlığı
|
Psn İd: ottoman_miralay, meto6044 |
Bayrak ancak düştüğü yerden kalkar. |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 1 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 265
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.629 (Bu ay: 271)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 97 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası