Max 1.2m Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Max 1.260 milyona çıkabileceğim bir araç tavsiyesi rica ediyorum. Bazı konularda takıntılıyım, bunları size ileteyim
- Benzin de en fazla 85 bin km, dizelde de en fazla 60 bin km sınırları önemli
- Otomatik arıyorum
- Model yılı olarak 2019 altını tercih etmiyorum.
- Özellikle fabrika çıkışlı kol dayamalı bir şey arıyorum. (ÖRneğin bazı peugeot 2008 donanımlarında kol dayama yok.)
- SUV olur ve otomobil olur fark etmez.
- Atmosferik motor çok tercihim değildir. Turbo olması şart. Yani gitti mi gitsin isterim.
- Birde çocuk olduğu için arabası, osu busu sığacak bir bagaj kapasitesi olabilir :)
Şu an için kafama nissan qashqai 1.3 dig-t yattı gibi. Onun dışında da önerilerinizi rica ediyorum.
Teşekkürler
Ford Focus 1.0 Ecoboost GTDi Alınır mı?
Arkadaşlar merhaba,
1.1 milyona Ford Focus 1.0 Ecoboost GTDi Active X almayı düşünüyorum. Bu arabayı kullanan bilen eden var mıdır? Bu araç alınır mı? Bilinen kronik bir problemi var mıdır? 2023 model 5 bin KM'de şu an alabiliyorum. Bu aracın otomatiğine çok denk gelmedim. Çoğu satılanlar manual vites. Açıkcası bu benim için bir problem değil, çok dur kalk yapılan bir yerde yaşamıyorum.
Bu fiyatlara sorun çıkarmayacak benzinli ve maximum 50 bin km'de olacak araç önerileriniz var ise onlara da açığım.
Teşekkürler
Max 850.000 TL'ye Araç Önerisi
Arkadaşlar selam, hazır araç fiyatları ufak ufak gerilemeye başlamışken bir araç bakayım diyorum. (Tahminimce Ocak sonu araç alacağım). 800.000 - 850.000 bandında aşağıdaki özelliklerde bir araç önerileri rica edeceğim.
- Benzin istiyorum. (LPG tercihim değildir.)
- En düşük 2020 model olmasını istiyorum.
- KM olarakta maximum 70.000 km sınır diyebilirim.
BEnim kafamda bu fiyatlarda Clio 1.0 TCE Icon paket, megan 1.3 TCE Joy paket var. Fakat Clio biraz ufak kalacağını düşünüyorum. Daha farklı araç öneriniz var mıdır? Yoksa bu araçlar hakkında yorumlarınız nedir?
825.000 TL'ye Arac Onerisi
Arkadaslar merhaba,
Maksimum cikabilecegim rakam 825.000 TL. Senede 10.000 KM uzeri yol yapabiliyorum. 2012 ve uzeri olmasini istiyorum (daha cok 2015 ve uzeri istiyorum ama bu fiyata bulunur mu bilemiyorum). Yani yakiti da dusunmek gerekecek. Dizel ise maksimum 100.000 km ariyorum. Benzin turbolu arac var ise onada okayim :)
Benim suan icin aklimda olan arac Kia Ceed Concept Plus. Onerilere acigim
Tesekkurler
Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
Arkadaşlar selamlar,
Araç alacağım ve bu iki araç arasında gidip geliyorum. Arasında kaldığım araçlar ise:
- Hyundai İ30 2012-2015 model arası - 1.6 CRDI Dizel (Style veya Elite kasa değişebilir. Diz airbag, bel destek, sunroof, cam tavan bunlar için de o elite kasa alınır mı bilemedim.)
- Opel Astra 2014-2016 model arası - 1.6 CDTI Dizel (Sport kasa)
NOT: İki araç içinde manual düşünüyorum.
Yukarıda belirttiğim iki araç arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi daha mantıklıdır? Fanatiklik yapmayalım lütfen :) Hangisinin ne artısı var hangisinin ne eksisi var.
Farklı fikirleri olan arkadaşlarda fikirlerini belirtebilirler. Aklıma yatarsa farklı araç modelde bakabilirm. Toplam çıkabileceğim ücret 775 Bin TL. Fakat dizel araç olacağı için KM'sini en az 110.000 aşağısı olarak istiyorum bunu da dipnot düşeyim.
Gezmeyi seven biriyimdir. 2 senede ortalama 35 bin KM yapabiliyorum diyebilirim. Bu yüzden açıkcası uzun yolda rahat yapabileceğim arabalara ihtiyacım var :)
Şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.426 (Bu ay: 351)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel