Arkadaşlar merhaba, Max 1.260 milyona çıkabileceğim bir araç tavsiyesi rica ediyorum. Bazı konularda takıntılıyım, bunları size ileteyim - Benzin de en fazla 85 bin km, dizelde de en fazla 60 bin km sınırları önemli - Otomatik arıyorum - Model yılı olarak 2019 altını tercih etmiyorum. - Özellikle fabrika çıkışlı kol dayamalı bir şey arıyorum. (ÖRneğin bazı peugeot 2008 donanımlarında kol dayama yok.) - SUV olur ve otomobil olur fark etmez. - Atmosferik motor çok tercihim değildir. Turbo olması şart. Yani gitti mi gitsin isterim. - Birde çocuk olduğu için arabası, osu busu sığacak bir bagaj kapasitesi olabilir :) Şu an için kafama nissan qashqai 1.3 dig-t yattı gibi. Onun dışında da önerilerinizi rica ediyorum. Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syzophren -- 22 Ekim 2024; 16:5:41 > |
Max 1.2m Araç Tavsiyesi
-
-
kafanda illa sevdigin markalar vardir. bu kriterleri sari siteye girersen karsina bi suru secenek cikar
-
ya illaki adam oraya da bakmıştır. Ama orda yorum yok. burda tavsiye istemiş. Şahsen ben de bu civarlarda bir SUV tavsiyesi alabilirim.
-
Qashqai 1.3 edc motor şanzıman iyi de C sınıfı için 400 litre bagaj hacmi biraz küçük kalıyor.
Bu kriterlerle sıfır Hyundai Bayon Style donanım bulunur. GSR2 güncel güvenlik donanımlarına sahip 100hp 172nm torka sahip 1.0 motorlu araç. Makyajlı kasa ile gelen mavi rengi de çok yakışıyor bu araca. B sınıfı olmasına rağmen Qashqai'den daha büyük bagaja sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 19 Eylül 2024; 23:23:15 > -
jeep renegade tarif etmişsin gibime geldi
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Henüz halen bir karar veremedim. 4 Kasım'ı bekliyorum eğer buradan BYD birşeyler çıkarırsa (ki ne yazık ki değişen çok bir şey olacağını düşünmüyorum ama bir umut) o tarafa bir bakıcam ve sıfır alırım belki diye düşünüyorum.
Tabi bu olmaz ise ikinci ele bakmaya devam edeceğim. Farklı araç önerileri olan arkadaşlarıda dinleyebilirim. Şu an bütce 1.260 m'ye kadar çıkabiliyor. Bu fiyatlara Qasqai Sky Pack alabiliyorum. (Ortalama 80 bin km'de). Varsa başka araç önerisi olanlar açığım, teşekkürler
-
2020 model altına düşmemeni öneririm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X