Merhaba arkadaşlar. Şu an 2023 Ford Kuga kullanıcısıyım. Bunu satıp üzerine biraz para koyup 1.5 milyon bandında bi araç almayı düşünüyorum. Hayalim bmw 3 serisi ama temizini bulabilme meselesi korkutuyor. Diğer aklımdaki araçlar mercedes c180, c200, e180, a3 sedan, a4 26 yaşındayım evli değilim araç genişliği falan da önemli değil. Tavsiyelerinizi merak ediyorum. |
1.5m Araç tavsiyesi
-
-
Hocam yanlış anlamazsanız aracınız yeni bir araç değiştirme sebebiniz nedir acaba?
-
Hocam ticaretle uğraşıyorum bunu bi alacağa karşılık almıştım kendim beğenerek almadım. Araç keyifli güzel bi araç ama Suv ve manuel olduğu için bana pek hitap etmiyor
-
Kesinlikle A3 . Sürüşü çok keyifli , çok atık iyi yol tutan bir araç ama sıfırı 2.5 milyon diyorlar bütçeniz yeter mi bilemiyorum . -
2020-21 olarak alabilirim ancak
-
Merhabalar;
burası yeri olmayabilir ancak, aracınız ilanda var mı ?
ford kuga araştırdığım için forumda dolaşıyordum da.
-
Omoda 5 -
Aracınızın piyasası biraz kötü. Önce satışını yapmanızı öneririm. 1200 dersiniz, 1100gibi bir fiyata düşmeniz gerekebilir satmak için. Planlarınız sekteye uğrayabilir.
-
Bu motor ve şanzıman uyumu güzel ama boş paketle getirmek hata oldu. Araç makyajlandı düz vitesi kaldırdılar.
Madem gençsiniz ve genişlik önemli değil i20N ilginç bir seçim olabilir sizin için.
-
Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler. Araç ilanda değil bi yakınıma vereceğim vadeli bir şekilde. Şu an alacağım arabaya ayırdığım bütçe 1.6 bandında hazır zaten. i20n çok hoşuma giden bir araç ama ticaretle uğraştığım için i20nle müşteri gezmek biraz abes kaçabilir 😄
-
Evet bilmeyen birisi için i20N kolaylıkla saha ekibine verilen beyaz kiralık boş paket i20'lerle karıştırılabilir :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X