Ehlıyet al verıcem dedı sımdı ehlıyet alıcaz anasını sattım arabası bızden degerlı ne verıcem dıyo benım konturolumde kullanırsın dıyo arabayı varmı boyle bırsey ya:S yok ekmek teknesıymıs taksı fılanda deıl ıse gıdıp geldıgı otomatık arabamazda 626 anasını sattım arabası:S:S:S goruscez ama lastıklerını patlatmazsam gece arabanın anasını sattım ya rahatsız boyle baba nasıl bısey bu ya gece gece cıldırttı benı kan beynıme sıcradı ya
yaş kaç?
20
ok.
baya bi satmışsın anasını (artık kiminse bu ana!!!!) alırsın kendine bi araba
quote:
Orijinalden alıntı: 0d3a
baya bi satmışsın anasını (artık kiminse bu ana!!!!) alırsın kendine bi araba
aynen dıkkan et kımısn anasıysa
Araba bazarına git ucuz bi araba al kendine rahat et
Küçükkene bende şeker almadıklarında ağlardımama benimki işe yarardı
eğer imkanın varsa çalış ve kendine bütçenin yettiği kadar araba al oda onu sürmek isteyecektir sende ona verme yada arabana canından bir parçaymış gibi davran mal önemlidir dostum hele kendi alın teriyse
aslında 5 6 bın tl bırıktırebılırımde 8 9 bın tl honda cıvıcler oss kazanırsam nıssan 200sx alıcak s14 ama beklıyemıyorum sımdı bırıktırıp alırsam bu seferde kazanırsam almaz adın zaten onunla gıt gel der onun ıcın bu sene araba kıralıcam canımc ok ıstedıgınde oss de kazanıcaz Allah'ın ızlnıyle alıcaz arabayı
Yazık...
sanada yazık...
quote:
Orijinalden alıntı: RONALDO9
sanada yazık...
Ben ciddiydim. Senin için emek vermiş yıllarını harcamış baban bir araba kadar değerli değil gözünde ben bunu anladım. O babanın hakkını ödeyemeyeceksin ama farkında deilsin hem de bu yaşına rağmen!
hösstt babaya karşı gelmee..kıymetini bil öteki dünyaya göçüp gittimiydi arkasından ağlarsın.. bu sefer arabsını sattığımının dersin keşke hayatta olsa da arabasının ta ....... dersin
kendimden biliyorum
Ne alaka ? Arabayla babamın degerının asıl babam bana araba kadar deger vermıyo kucuk apachıler veletler araba kullanıyo bız ehlıyet alıcaz arabayı vermıyo bıze? Sen anlalamıssın hıc bısey
ehliyeti bile alsan belki sende arabayı kullanıcak potansiyel görmüyordur
bana hep diyoe cok ıyı kullanıyosun aferın fılan vs . ama mılletın cogugu kullanısın bızımkıne gelınce ekmek parası hey yarabım sen benı feraha cıkar ya ne yapıcam bılmıyorum seytan dıyo gıt lastıklere vur bıcagı
hocam benimde yaşımı 20 valla babam bana araba aldı ama yine tek bırakmıyo yolda bayağda fırçalıyo sanki f1 sürücüsü olcam minimum firenle sürdürüyo :D ama boşver pes ediyolar bi yerden sonra sen devam et sürmene tecavüz kaçınılmazsa bırak zevk almaya bak sen zaten otomatik arabanın tadı ap ayrı oluyo okula başlıyorum üniye ta tepekente artık orayada izin verir heralde benden korkuyo aslında babam bilirsiniz belki bu avcılardan geçen kop lar var otobüsümsü minibüs adamlar beni sıkıştırıyo diye bende lavuğu sıkıştırdım tabi öle gidipde içindekileri riske atmadım ama lavuğu feleği şaşmıştı arkamda tam gaz geliyodum ama motor 270cdi toz yutturdum :D ama sonra babam bana tozu yutturdu şekil a tek kullanamıyorum :D
Bak kardesim senin yasındayken (suan 30) aynı olayları bende yasadım ben kendimi yeterli buldukca babam bana arabayı vermiyordu. Bende aynen senin gibi isyan ediyordum babam yanımdayken araba kullanırken asla araba kullanmayı ogrenemeyecekmısım ve babam bana arabayı hic vermeyecekmıs gıbı geliyordu, cozumu sabah arabayı kaçırmakta buluyordum daha iyi olacaz ya tek basımıza hesapta 1 kez arabayı kaza yapıp bıraktım bisey demedi ikinci kezde bana daldı demekki yeterli degilmisim ki adam vermedi haklı cıktı. Su anda babam sag degil benimde cocuklrım oldu o araba su anda bende baba yadigarı duruyor. Su an kanın kaynıyor araba hevesin kursagında kaldı biliyorum fakat babanın dusundukleri sunlar kısacası;
İstanbul buyuk sehir her gün 10larca kaza oluyor
Dangalagın biri cıkar ogluma zarar verir
Oglum tecrubesiz bir kazaya karısabilir
Oglum tecrubesiz kendi canına yada karsıdakinin canına zarar verebilir
Biraz daha yanımda ogrensin araba zaten onun
Gordugun gibi malla alakalı hicbir dusunce yok bence sana verdigi degeri suan cozmen cok zor tabi ama malesef bazı degerler kaybedilince cok iyi anlasılıyor onun icin babanı yerme sende olsan buna benzer bir karar alırdın herseyin zamanı gelir babanı asla uzme o seni zaten asla uzmez...
yaşından anlaşılan 89'lusun
Bu sene 90 ve 91'lilerin üniversiteye girdiğini düşünürsek 2 sene öss yi kazanamamışsın
Valla babanın yerinde olsam ben de sana araba vermezdim çünkü burada bile konuşma ve tavırların o kadar agresif ki babana verdiğin cevapları düşünemiyorum bile
bu arada bi sorum olucak
200SX le drift mi yapıcan yoksa modifiye basıp kızlara hava mı atıcan??