Şimdi Ara

[GELDİ]Tasco Cowboy guitar hero gitarı kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda sipariş etmeyi düşünüyorum fiyatı 90 lira PS3/PS2/PC'ye uyumlu ve kablosuz.
     [GELDİ]Tasco Cowboy guitar hero gitarı kullanan var mı?

Kullanan varsa yorumlarını eklesin lütfen
    Kötü yorum gelmezse aldıktan sonra fikirlerimi paylaşıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeTaXs -- 10 Mart 2011; 16:36:05 >

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

yukarı
  • quote:

quote:

yukarı

yukarı
  • quote:

quote:

quote:

yukarı

yukarı

yukarı
  • orjinalinden daha iyi olduğunu söyleyenler bile var :D ben hiç kötü yorum görmemiştim.
  • HİÇ KÖTÜ YORUM DUYMADIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi konu vardı orda 1 mesajlık üyeliklerle adam kendi reklamını yapmış kullanan biri çıkmadı şimdiye kadar
  • quote:

Bi konu vardı orda 1 mesajlık üyeliklerle adam kendi reklamını yapmış kullanan biri çıkmadı şimdiye kadar

onu geçen okudum komedi.bu akdar da belli olmaz ki.alacaktaım sırf o ib..lik için almadım
  • al al guitar hero gitarıyla yeteneğin gelişsin konser falan verirsin
  • Ben de geçen konusunu açmıştım biri bende var dedi, sonra sesi soluğu çıkmadı adamın
  • Ben orjinalini aldım geçen gün. GH 5 için olanını aldım. 6. oyunun gitarı hoşuma gitmedi. Tipi güzel ama malzeme kalitesinden hoşlanmadım. Ben çakma ürün almayı sevmem kalitesinden ötürü fakat Tasco Cowboy çakmalar arasında en iyisi diyorlar.
  • Çakmalar arasında en iyi diyen kişilerin hepsi aynı kişi olabilir Şu ana kadar gerçekten kullanan kimseyi bulamadım tek tek GH kafelerini dolaşıp sormak istemiyorum
  • Orijinalden alıntı: DeTaXs

Bi konu vardı orda 1 mesajlık üyeliklerle adam kendi reklamını yapmış kullanan biri çıkmadı şimdiye kadar
    [/quot]
    nerde o konu merak ettim
  • @ FOR-MEN

Konu duruyor ama o mesajlar silindi. Üyelikler de banlandı diye biliyorum bir arkadaş şikayet etmişti
    Ve bursadan gol haberi var konuya baktığımda yeni mesajlar gördüm ben bu gitarı alırım arkadaşlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_46704829/tm.htm
  • ps3 kafede bunla oynamıştım sanırım güzeldi
  • Sipariş verildi Oynayınca ilk izlenimlerimi yazarım zaten izmir bölgesinde satıldığı için yarın gelir büyük ihtimal
  • Çok garip bi şey oldu Satıcıyla İzmir'de aynı semtte oturuyormuşuz (gaziemir) kendisi getirmiş babamın dükkanına kardo ücreti bile ödemedik Dünya küçük gerçekten Kullandıktan sonra yorumlarımı yazıcam tekrar. Malzemesi kaliteli görünüyor bilgisayar tanıdı hemen

• Hocam yorumları alabilir miyiz?
  • Gitar gayet güzel ben memnun kaldım açıkçası. Yalnız benim pc oyunu kastırıyor öyle bi sorun var
    Ayrıca GH: World Tour'u indirmeyin hiç güzel şarkı yok
    Kısacası gitar güzel tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.