yakin zamanda elime playstation 2 gecti. Bilgisayarda guitar hero oynamayi cok sevdigimden playstationa gitar ve baterili olan oyunu alayim diyorum. Ancak kafama takilan bir seyler var.
1- ps3 icin yapilmis guitar hero oyununu ps2'de de calistirabilir miyim? 2- Oyunu bir sekilde hallettim diyelim, ps3 gitar ve baterisini ps2'de calistirabilir miyim? 3- eger yukaridakiler olmuyorsa ps2 icin aldigim gitar-bateri-oyun ps3'de calisir mi?
Bunlari ps2'nin zamani gectigi ve bir sure sonra ps3 alabilecegim icin soruyorum. Amacim kisaca 2 konsol icin 2 ayri set almamak. 1 set alip 2 tarafta birden kullanmak.
3'ü de imkansız.
2. ve 3. şıkları denemeden bilemeyiz,aynı alıcıyı kullanıyorlarsa neden olmasın? Ama 1. seçenek imkansız.
Cevaplariniz icin sagolun. Son olarak ps2 gitar ve baterisi bilgisayarda calisiyor mu? Hadi ps3'ten vazgectim bilgisayarda oynama sansim olursa o da yeter bana :)
quote:
Orijinalden alıntı: XapH
Cevaplariniz icin sagolun. Son olarak ps2 gitar ve baterisi bilgisayarda calisiyor mu? Hadi ps3'ten vazgectim bilgisayarda oynama sansim olursa o da yeter bana :)
3'ü de imkansız diyen arkadaş, acaba 3 şıkkıda denemiş mi?
Xaph: ben bizzat ps2, pc ve ps3 de seti kullanmış biri olarak sana öneride bulunuyorum.
1. şıkkın imkansız çünkü ps2 blu-ray okumuyor. 2. şıkkın olumlu. Herhangi bir konsol için aldığın set i (gitar, davul, mikrafon) tüm konsollarda (usb girişi olan) ve PC de kullanabilirsin. (vista ve üstü otomatik tanıyor, XP ve altı için tanıtım cd si koyman lazım) 3. şıkkın olumlu. 2. şıkdaki cevap bu şıkkada uyuyor.
için rahat olsun, bizzat denedim ve oynadım.
quote:
Orijinalden alıntı: SuSpect_tr
quote:
Xaph: ben bizzat ps2, pc ve ps3 de seti kullanmış biri olarak sana öneride bulunuyorum.
1. şıkkın imkansız çünkü ps2 blu-ray okumuyor. 2. şıkkın olumlu. Herhangi bir konsol için aldığın set i (gitar, davul, mikrafon) tüm konsollarda (usb girişi olan) ve PC de kullanabilirsin. (vista ve üstü otomatik tanıyor, XP ve altı için tanıtım cd si koyman lazım) 3. şıkkın olumlu. 2. şıkdaki cevap bu şıkkada uyuyor.
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Cok rahatlattiniz kafami.
quote:
Orijinalden alıntı: SuSpect_tr
quote:
1 dakika ya? Ps2 Guitar Hero girişi USB çıkışlı değil. Ps2 contoller soketi kullanıyor. Yani Ps3'ün gitarı USB çıkışlı ve Ps2'ye taktığında bu geçerli mi sayılacak? Ps2 GH gitarları USB kullanmıyor ama. Bir yanlışın olmasın?
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
1 dakika ya? Ps2 Guitar Hero girişi USB çıkışlı değil. Ps2 contoller soketi kullanıyor. Yani Ps3'ün gitarı USB çıkışlı ve Ps2'ye taktığında bu geçerli mi sayılacak? Ps2 GH gitarları USB kullanmıyor ama. Bir yanlışın olmasın?
Bende PS2 de usb girişi mevcut. ordan taktığım zaman sorunsuz oynayabiliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme