Şimdi Ara

GELECEĞİN MESLEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    — Biotech + Nanotech + Energy Recycling + Process Engineering + Material Science —

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blind pilot -- 22 Ağustos 2016; 14:18:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZyHenn

quote:

Orijinalden alıntı: OUaTime

Okuyan, mezun olan çok fazla tanıdığım var. Puanım yetmesine rağmen vazgeçirdiler. İyi bir meslek ve iş imkanı da olabilir ancak hiç öyle geleceğin mesleği olarak 6000-7000 alarak para içinde yüzeceğinizi düşünmeyin. Siz mezun olana kadar pastanın çoğu yenmiş olacaktır büyük ihtimalle.

Neden hocam

Geçen sene tercihten sonra yazmışım, bu sene okulda tanıdığım iki kız arkadaşım ftr'yi ilk senesinde bırakıp bizim bölüme geçmişti. Tabii burda ftr'yi kötülemiyorum. İlk mesajda biraz saçmalamışım. FTR'yi çok isteyip giden tabii ki başarılı olur ama benim özel ders hocam 3. üniversitesinde FTR okuyordu. Beni vazgeçiren de o olmuştu. Çok fazla mezun verdiğini, ben mezun olana kadar çoğu hastanede olan açığın kapanacağını söylemişti. Ben de bu yüzden vazgeçmiştim

• Hocam veterinerliğin durumu nasıl sizce ?

• Bilgisayar mühendisliği gelecek 50 yılın mesleği sonunda o gelecek geldi :D Moleküler biyoloji ve genetik avrupada cok önemli bir meslek türkiyedede 10 sene sonra oda popüler bir meslek olur
  • Bilişim,bilgisayar bilimi adını siz koyun.Hızla ve yenilikçi bir şekilde gelişiyor ve gelişmeye devam da edecek bence.

Ülkenin bu sektörde kaliteli insanlara ihtiyacı gün geçtikçe artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk40binn

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON

Sonunda banlanmışsın. İlk 40bine girip burda millete fizyoterapiyi övdün sonra gittin ytü olmayınca marmara müh. seçtin...

• Trde imamlik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.