Şimdi Ara

GELECEĞİN MESLEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Geldi gidiyor bile, sen geçmişten mi yazıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7F190390

Geldi gidiyor bile, sen geçmişten mi yazıyorsun ?
    Hala geçerli ve geçerli olmaya devam edecek.
  • 3d yazıcıyla ilgili şeyler bu kategoride.
  • Molekuler Biyoloji ve Genetiktir
    aksini kimse iddia etmesin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdryzc

Molekuler Biyoloji ve Genetiktir
    aksini kimse iddia etmesin :))
    Girişimcilik
  • Nanoteknoloji ulan!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geleceğin mesleği : TESİSATÇILIK
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viceman

Nanoteknoloji ulan!!
    Okuyan, mezun olan çok fazla tanıdığım var. Puanım yetmesine rağmen vazgeçirdiler. İyi bir meslek ve iş imkanı da olabilir ancak hiç öyle geleceğin mesleği olarak 6000-7000 alarak para içinde yüzeceğinizi düşünmeyin. Siz mezun olana kadar pastanın çoğu yenmiş olacaktır büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr65

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    psikoloji derdim
  • Aşçılık ve psikoloji
  • Pilotluk amk .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanulasli

Pilotluk amk .
    Geleceğin mesleği yazılım sektörü ve doktorluk. Tıp her zaman önemli bir bölüm Dünya genelinde ancak yazılım sektörünün de buna eş değer bir şekilde olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü kullandığımız cihazlar uygulamalar ile çalışıyor. Uygulamalar günlük hayatımız da gittikçe yer edinmeye başladı. Şunu da demeden edemeyeceğim biz kendimizi paralasak gecemizi gündüzümüze katsak tıp fakültesine belki yerleşebiliyoruz çoğumuz yerleşemiyor. Ama Araplar sınavsız istediği bölüme gidip 1200 lira gibi yüksek bir bursla okuyabiliyor. Böyle bir imkan var madem neden kendi halkımız faydalanamıyorda başka ülkenin insanları faydalanıyor. Yarın bizi arap doktorların ellerine mi teslim edecekler?

• Geleceğin mesleği çöpçülük ben diyim size o kadar çöpü kim temizleyecek?İlerde çöpçülük fakülteleri ilk 1000 den alacak (örn:boğaziçi çöpçülük)
  • Ebelik

Sürekli yeni insanlar doğuyor
  • Gözle ilgili bölümler.Bir gün herkes miyop olacak
  • Gelecegin meslegi yok türkiyede gelecegin ne zaman gelcegi belli olmadigindan adi sani duyulmamis seyler secmeyin
  • gelecegin meslegi PSİKOLOJİ diyorum ben.
    cidden şu andaki mevcut durumda insanların psikolojisi bozuldu.
    inanın zamanı glince daha çok kötü olacak ....
    ha bir diger tahminim de MÜHENDİSLİK.
    ege türkiye bu bölüme yatırım yatırım yaparsa cidden hem kendine faydası olur hemde iyi mühendis yetiştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

gelecegin meslegi PSİKOLOJİ diyorum ben.
    cidden şu andaki mevcut durumda insanların psikolojisi bozuldu.
    inanın zamanı glince daha çok kötü olacak ....
    ha bir diger tahminim de MÜHENDİSLİK.
    ege türkiye bu bölüme yatırım yatırım yaparsa cidden hem kendine faydası olur hemde iyi mühendis yetiştirir
    salaklık mühendisliği 4 yıllık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayseyldrm

Geleceğin mesleği yazılım sektörü ve doktorluk. Tıp her zaman önemli bir bölüm Dünya genelinde ancak yazılım sektörünün de buna eş değer bir şekilde olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü kullandığımız cihazlar uygulamalar ile çalışıyor. Uygulamalar günlük hayatımız da gittikçe yer edinmeye başladı. Şunu da demeden edemeyeceğim biz kendimizi paralasak gecemizi gündüzümüze katsak tıp fakültesine belki yerleşebiliyoruz çoğumuz yerleşemiyor. Ama Araplar sınavsız istediği bölüme gidip 1200 lira gibi yüksek bir bursla okuyabiliyor. Böyle bir imkan var madem neden kendi halkımız faydalanamıyorda başka ülkenin insanları faydalanıyor. Yarın bizi arap doktorların ellerine mi teslim edecekler?

Yazilim 10 yildir gelecegin sektörü Bu gelecek ne zaman gelecek acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

quote:

Orijinalden alıntı: ayseyldrm

Yazilim 10 yildir gelecegin sektörü Bu gelecek ne zaman gelecek acaba

haklısın Gelecekte popüler olmaya devam edecek meslekler diyelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.