Şimdi Ara

Mühendisliğin zengin işi olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi ailenizin çok parası yoksa okumayın gençler bakın tıp güzel diş güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vizyonsuz alt sınıf bir aileden gelen, parası da olmadığı halde buradaki top ünilerdeki site çocukları gibi yazılıma kayıp zengin olacağını sanan arkadaşlar var. Sizin öyle pembe hayaller kurma lüksünüz yok o adamlarla kapışamazsınız onlar okulu bile mutlu mesut rahat kafayla geze toza okuyup, yüksek notlar alıp mezun olacaklar siz de mal gibi derslere gidip ezileceksiniz o kafayla bir zaman sonra derslere de odaklanamayacaksınız. Klasik memur çocuğu vs. olup tıp kazanacak sıralama yapıp tıp yazmayanın cidden çekeceği var. Bir tarafta rekabetsiz şekilde okulunuzu okuyup doktor olup en azından kendinizi kurtarmak var diğer tarafta site çocuklarının arasında tutunmaya çalışıp sefilliğinizle birlikte mühendis olmaya çalışmak var. Onların kurduğu network'ü de kuramayacaksınız çünkü asla o adamlar gibi olamazsınız.

Bu söylediklerimin altına bir sürü kişi gelip bana hakaret edecek ama hayatın gerçeklerini biraz deneyimlemiş birisi anlatmaya çalıştığım şeyi anlar. Bazı şeyleri değiştiremezsiniz mesela aileniz gibi, sınıfınız gibi vs. Yüksek sıralama yapmış olmanız sizin de O KİŞİLERDEN olduğunuz anlamına gelmiyor bunu çok iyi anlayın. Etrafınıza bakın ona göre kararınızı verin rahat tiplerden değilseniz tıp okumak çok daha akıllıca bir seçenek gömün kafayı kitaba bitirin okulunuzu prestiji de var parası da güzel kimse size tek kelime edemez ama mühendislikte uğraş dur manyak olursunuz aq

• Bu saçmalığı kim ortaya çıkardı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şapka çıkartıyorum

• #yks2027
    #hedeftıp
    #pvitamin
    #studyforme
    #grikoc

• Hatta ekliyorum ailesi memur olan özel sektörde iyi yerlerde eşi dostu olmayanlar dahildir

• Tıp lobisi gelmiş hoş gelmiş

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım bloklayıp geçmek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı konu up

• çok parası olan tıp da okumuyor ee, cs, mech vs. gibi bölümleri de. Genelde işletme, econ veya IE seçiyorlar.

• Forumun validesinin elden ele gezdiği saatlerdeyiz

• Bi bilgisayar 25 k en az nasıl alacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhabadünya1 -- 18 Temmuz 2023; 23:22:52 >
  • 1250 tllik devasa KYK bursuna 24 ay taksit yaparak alabilirsin kardeşim abartma

• buna katılmıyorum üst sınıflardaki kişiler de söyledi adamlar 0 veya 0 a çok yakın masrafla okuyor tıpta kitabı şusu busu daha pahalıya patlıyor diş hekimliğini söylemiyorum bile

• Nikola Tesla buna güldü

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Karakurum

• Şu sonuçlar açıklansın artık. Her geçen saat forumda daha saçma başlıklar açılıyor

• Vizyonsuz alt sınıf bir aileden gelen, parası da olmadığı halde buradaki top ünilerdeki site çocukları gibi yazılıma kayıp zengin olacağını sanan arkadaşlar var. Sizin öyle pembe hayaller kurma lüksünüz yok o adamlarla kapışamazsınız onlar okulu bile mutlu mesut rahat kafayla geze toza okuyup, yüksek notlar alıp mezun olacaklar siz de mal gibi derslere gidip ezileceksiniz o kafayla bir zaman sonra derslere de odaklanamayacaksınız. Klasik memur çocuğu vs. olup tıp kazanacak sıralama yapıp tıp yazmayanın cidden çekeceği var. Bir tarafta rekabetsiz şekilde okulunuzu okuyup doktor olup en azından kendinizi kurtarmak var diğer tarafta site çocuklarının arasında tutunmaya çalışıp sefilliğinizle birlikte mühendis olmaya çalışmak var. Onların kurduğu network'ü de kuramayacaksınız çünkü asla o adamlar gibi olamazsınız.

Bu söylediklerimin altına bir sürü kişi gelip bana hakaret edecek ama hayatın gerçeklerini biraz deneyimlemiş birisi anlatmaya çalıştığım şeyi anlar. Bazı şeyleri değiştiremezsiniz mesela aileniz gibi, sınıfınız gibi vs. Yüksek sıralama yapmış olmanız sizin de O KİŞİLERDEN olduğunuz anlamına gelmiyor bunu çok iyi anlayın. Etrafınıza bakın ona göre kararınızı verin rahat tiplerden değilseniz tıp okumak çok daha akıllıca bir seçenek gömün kafayı kitaba bitirin okulunuzu prestiji de var parası da güzel kimse size tek kelime edemez ama mühendislikte uğraş dur manyak olursunuz aq

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.