Öğrenmesi en kolay inşaat işi
-
-
Mala vurmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fayans yap bence alışırsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
su tesisatı ve sıva bence
demir bağlama
-
fayans tabiki ilk deneyişimde yaşım 17 idi evin fayanslarını ben düzmüştüm çimento + derz ile yapılmayacak şey değil
-
gençken tesisatçının yanında yardıma gidiyordum. 2 ayrı binanın su tesisatını komple değiştirmiştik. çok kolay aslında ama alet edavat olması lazım. usta 2 günde değiştirmişti ben 3 4 günde değiştiririm heralde ama tabi dolandırıcı ustaydı. deldiği yerleri kapatmazdı. tesisat tuvaletten geçiyor mesela kendi tuvaletinden yukarı baksan delikten adamın totosunu görürdün. aşşağıdaki de senin totonu görürdü. öyle bırakır giderdi herif yapmazdı gerisini.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7gençken tesisatçının yanında yardıma gidiyordum. 2 ayrı binanın su tesisatını komple değiştirmiştik. çok kolay aslında ama alet edavat olması lazım. usta 2 günde değiştirmişti ben 3 4 günde değiştiririm heralde ama tabi dolandırıcı ustaydı. deldiği yerleri kapatmazdı. tesisat tuvaletten geçiyor mesela kendi tuvaletinden yukarı baksan delikten adamın totosunu görürdün. aşşağıdaki de senin totonu görürdü. öyle bırakır giderdi herif yapmazdı gerisini.
Ama saglam para kaldirmistir hocam
Sen neden bu meslege devam etmedin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5
Mala vurmakSen hic mala vurdun mu hocam?
benim esnaflık, ustalık yapmam zor dostum. ben onlar gibi işimi yarım bırakamam. fazla para alamam. sonuç: batak.
-
Hmm demek dürüstüm diyorsun haquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7benim esnaflık, ustalık yapmam zor dostum. ben onlar gibi işimi yarım bırakamam. fazla para alamam. sonuç: batak.
O zaman sen hayata 1 0 maglup baslamisin hocam
Dürust adam aç kalir bu memlekette
malesef.
-
Sıva öğrenmesi en basitidir ama fiziksel güç çok harcarsın .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sıva yapmayı öğrenirsen otomatik asma tavan yapmayı da öğrenmiş olursun. Ama bunlar inşaatın en zor işleridir toz, duman eksik olmaz. Doğal gaz ustaları ve elektrik ustaları inşaatın en temiz işlerini yaparlar, istedikleri duvarı deler duvarı darmadağın ederler sonra alçı ustası boynunu büküp duvarı tekrar alçılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X