Arkadaşlar evde duvarlarda kabarma vardı bir yerde su kaçağı olduğundan dolayı. Tesisatçı bulduk internet üzerinden. Sadece gelip bakması tespit etmesi 700 TL, kaçağı buldu fayansları kırdı boruyu değiştirdi bunun için de 2300 TL istedi. Total = 3000, harcanan zaman 2-2.5 saat. 2 kişilerdi. Dinleme cihazları vs ekipmanların total fiyatı da 250.000 tl imiş güzel bir iş. Eğer iyi bir sıralamada değilseniz bu tarz bir ustalık öğrenmeniz yararınıza olur. Bizden çıkar çıkmaz da başka yere gidecekler. |
Geleceğin mesleği : TESİSATÇILIK
-
-
Tuvalet işi sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok özendiysen bas istifayı, bırak okulu gir çalış 5 senede her türlü usta olursun. Alayınız anca tavsiye verir, birinizde kalkıp bu işlere girmez.
-
Benim potansiyelim bu meslekten daha yüksek. Sıralaması iyi olmamasına rağmen üniversite okumak isteyen arkadaşlarımıza işle alakalı bilgi verdim.
parada vergi de yok bu arada cash.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bir sıralamada değilim ancak istediğim mesleği seçeceğim için çok mutluyum her şey para değil hocam.Sırf para var diye istemediğiniz mesleği yapmak çok zor.
Aynen aynen o hiltiyi eline alıp tozun pisin kirin içinde sırtın çıkana kadar o işi yapmak ne kadar kolaydır sorma. Bir de o işi yapan insanlar çocukluktan yetişiyor. 20 yaşını geçmiş adamın çırak olarak o işi yapması yetişmesi kişiye dokunur. Çekici getir şunu getir bunu getir işi yaparsın 20 yaşından sonra ustada bu adamın yaşı geçmiş diyip sana ne iş öğretir ne bir şey. Bu iş için tavsiye vermek için işin içinde olman gerekiyor. Değilsen de tavsiye verme. 13-14 yaşından beri tesisat işiyle uğraşıyorum. Uzun bir sürede tekniker olarak çalıştım. Dediğin işler 20 yaşından sonra anlattığın kadar kolay olmuyor. Ben bile onca zaman çalışıp işi saldıktan sonra mühendis olduysam demek ki pek iyi bir iş değil :). Öyle herkes tuvaletin banyosunun pisliğine girmek istemez.
iş bankasında uzman yardımcılığı mı
-
Hasta bakıcı
Yaşlı bakıcı
Tesisatçılar aynı zamanda pompacilikta yapıyormuş diye duydum
Bizim kombi tamiri yapan abi var yıldız teknik makine müh. mezunu adam ayda minimum 50k kazanıyordur herkes masa başında oturup imza atmaya hevesli ben çözemiyorum bu tembelliği. Tamircilik mis gibi meslek küçüklükten beri ben de hep olmak isterdim hem dinamik bir iş hem de parası iyi kafası çalışan işini yapıp parasını kazanıyor ezikler de internette ağlıyor şunu bitirdim bunu yaptım ama x şirkette bu benden daha fazla alıyor diye .d Sanki onun okuduğu okul milletin umrunda çıkın hayal dünyasından iş yapın İŞ erkek olun az .d
meslek öğrenin
çok para kazanacaksınız
-
Aynen ben 6 ay önce vizyon ile alakalı konu açmıştım
Bu tarz şeylerden bahsetmiştim
Herkes tamirciden elektrikçiden vizyon mu olur diyordu
Bu adamlara göre vizyon plazada çalışıp patrona kahve götürmek
Kafaları donuk
1-2 k'dan hacet cs yazmak yerine gidin tesisatcı olun baylar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok kanka da sana anlatmaya yorulamam kapasiten yetmez. Bazı şeyleri anlayabilecek değecek kişilerle konuşmak gerekiyor. Zaman çok önemli ilerde anlarsın yorma kafanı
-
velet sen giderken ben dönüyordum
-
Büyükbaba max
-
Sporculuk,oyunculuk,şarkıcılık,modellik,influencerlık,sosyal medya işlerinde(Yotube,Tiktok,Twich,vs.) Bu tarz işlerde de iyi para var sıralamanız iyi değilse bu tarz işleri de yapabilirsiniz.
adam makineyi bırakıp tesisatçı mı olmuş anlamadım makine müh olarak çalışıyosa nerede çalışıyor
Çok özendiysen bas istifayı, bırak okulu gir çalış 5 senede her türlü usta olursun. Alayınız anca tavsiye verir, birinizde kalkıp bu işlere girmez. |
Aynen aynen o hiltiyi eline alıp tozun pisin kirin içinde sırtın çıkana kadar o işi yapmak ne kadar kolaydır sorma. Bir de o işi yapan insanlar çocukluktan yetişiyor. 20 yaşını geçmiş adamın çırak olarak o işi yapması yetişmesi kişiye dokunur. Çekici getir şunu getir bunu getir işi yaparsın 20 yaşından sonra ustada bu adamın yaşı geçmiş diyip sana ne iş öğretir ne bir şey. Bu iş için tavsiye vermek için işin içinde olman gerekiyor. Değilsen de tavsiye verme. 13-14 yaşından beri tesisat işiyle uğraşıyorum. Uzun bir sürede tekniker olarak çalıştım. Dediğin işler 20 yaşından sonra anlattığın kadar kolay olmuyor. Ben bile onca zaman çalışıp işi saldıktan sonra mühendis olduysam demek ki pek iyi bir iş değil :). Öyle herkes tuvaletin banyosunun pisliğine girmek istemez.
|
Benim potansiyelim bu meslekten daha yüksek. Sıralaması iyi olmamasına rağmen üniversite okumak isteyen arkadaşlarımıza işle alakalı bilgi verdim. parada vergi de yok bu arada cash. |
iş bankasında uzman yardımcılığı mı |
Benzer içerikler
- film indirme sitesi
- animonik kaçak izle
- meteksan savunma maaş
- eyüp boncuk eşi
- yks ilk 1000 devlet bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X