Şimdi Ara

Geleceğine giden yolda Sınavdaş'ın yanında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nasıl bir çalışma planı izlemen gerektiğini bilmediğin, derslerin yoğunluğundan bunaldığın, geleceğin için kaygılandığın bir dönem de misin? [I]O zaman seni, beraber çalışabileceğin, eksiklerini tamamlayabileceğin, sıkıntılarına ve hislerine ortak olacak sınav arkadaşları ile buluşturalım!

Sınavdaş nedir, neyi amaçlar?

Sınavlara hazırlanan her yaştan insanı tanıştırmayı, ister reel ister sosyal ortamda buluşmalarını ve bilgi paylaşımı yaparak sınavlara hazırlık sürecinde maksimum verimi almalarını sağlayan bir platformdur.

Bana en uygun sınavdaşı nasıl bulabilirim?

Platformumuz üzerinden aynı sınava hazırlandığın kişileri görebilir, onların içinden seninle aynı şehirde yaşayanları bulabilir ve bildiğiniz konuları karşılaştırarak eksiklerini en iyi şekilde tamamlayabilecek sınavdaşları seçebilirsin.

Platform adresimiz:www.sinavdas.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaquestTeam -- 23 Aralık 2017; 13:31:16 >

• Tinder yks versiyonu diyosun yıkarlar orayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reel ortam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avcı Bekılayv -- 23 Aralık 2017; 13:35:53 >
  • Mavi gözlü esmer +160cm boylu MF kızları bekliyorum

• Lütfen platformumuzu amacı dışında kullanmayınız.

• Güzel bir girişim fakat fake hesap açıp olayı kötüye kullananlar olabilir. Dikkat etmek lazım. Böyle birşeyde ilk sizin başınız yanar.
  • Güzel fikir üstadım ancak pratikte sıkıntı çıkar gelen yorumlarda hemen belli etmiş. :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "türev bilen fen konularına hakim sosyale ve dil bilgisine çalıştiracak arkadaş arayan mümkünse Ankara'da yaşayan ilk 20K hedefi olan kız sınavdas" arasam bulabiliyor muyum? Bence yaratıcı bir çalışma olmuş.

• Çok saçma değil mi abi ya :D ? Bir de foto falan koymuşlar falan. Sınav ayağına p*zevenklik yapmışsınız :D. Amacı için kullanan olur da çok azınlıkta kalırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özelfenliseli

Tinder yks versiyonu diyosun yıkarlar orayı

İmza imza imza. sdşgjdfgjlıgjdfıog
  • Konu güncel.

• Çok değişik bir düşünce olmuş ama iyi güldüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.