Şimdi Ara

Gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle belirtmek istiyorum ki konuyu yanlış yere açtıysam kapanmasını değil taşınmasını istiyorum, cidden benim için önemli bir mesele çünkü.. Havalar çok kötü umarım sizler iyisinizdir
    Geleyim sadede, ben özel bi üniversitede ingiliz dili ve edebiyatı bölümü 2.sınıf öğrencisiyim ve ortalamam iki senedir 2.90 ve 3 arasında gidip geliyor. Şuan bu bölümü okuyorum ama gerçek anlamda inanılmaz derecede muallaktayım, kafamda beni yiyip bitiren bir çok soru var, sizinle paylaşıp rahatlamak istedim. Size sormak istedim çünkü lys-5 sınavına da bilmediklerimi size sorarak hazırlanmıştım. Uzatmadan sorulara geçmek istiyorum..

1- Bu bölümden mezun olduğumuz takdirde iş konusunda gerçekten geniş bir yelpazesi var önümüzde. Bilmek istediğim bunun nasıl olacağı ? Üniversitenin sağladığı birçok iş imkanı oluyormuş ve yüzde 75-80 oranda mezunları bir işe yerleştirme imkanı var, peki böyle bişey olmazsa devlet ataması için kpds^ye mi girmem gerekecek ?

2- Diyelim ki mezun olduk, devamı için nasıl bir yol çizmeliyim, mesela mezun olmadan önce açıktan bu bölüme uygun nasıl bir bölüm daha okusam gelecekte iş konusunda sıkıntı çekmem ? Mesela bir Uluslararası İlişkiler fena mı olur ?

3- Fazla sosyal değilim, hayatımın her alanında bir rehbere ihtiyaç duydum, acaba devamı için neler yapmalıyım, kendime bi yol haritası çizmek istiyorum

4- Formasyon almak ne kadar iyidir, kalktığı çok olay olmuştu, acaba aldığımızda neler olur ?

Bunlar bölüme başladığımdan beri kafamı kurcalayan sorular, ileriye baktığımda karanlık görmenin sebebi yani. Cevaplarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, herkese şimdiden çok teşekkür ederim, iyi geceler :)

• Tek cahil ben değilmişim sevindim, up up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.sahinn

Tek cahil ben değilmişim sevindim, up up.

Tek söyleyeceğim uluslararası ilişkiler okuma iş bulamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.